pendik escort bayan
ak

Maltepe Havagazı Fabrikası'ndaki Yıkım İşlemi

28.02.2017 - 13:43, Güncelleme: 28.02.2017 - 13:43
 

Maltepe Havagazı Fabrikası'ndaki Yıkım İşlemi

Ankara Büyükşehir Belediyesince halkın ve işçilerin sağlığının tehlikeye atılmaması amacıyla asbest maddesine karşı önlemler alındı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, yıkımına başlanan Maltepe Havagazı Fabrikası'nda, halkın ve işçilerin sağlığının tehlikeye atılmaması için asbest maddesine karşı önlemler alınarak, muhafaza ve izolasyon çalışması başlatıldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kaldırılma işlemlerine başlanılan Maltepe Havagazı Fabrikası'nda, yıkım sırasında oluşabilecek asbest sızıntısına karşı önlemler alındı. İlk etapta asbest bulunmayan, garaj ve depo bölümünün yıkımı gerçekleştirildi.Asbestli elektrik santrali binasının etrafına gerilen filenin dış kısmı, lif halindeki asbestin dışarı çıkmadan yapışması için mavi bir branda ile kapatıldı. Uygulamayla asbestin havaya karışarak yayılması engellenmiş olacak. Muhafaza ve izolasyon çalışmalarının ardından, alanında uzman ve lisanslı asbest söküm ekipleri, fabrikanın elektrik santrali bölümünde asbestle temas eden parçaları söküp, üzerindeki asbestli tozları vakumlayarak ambalajlayacak. Sökülen parçalar özel bir şekilde ambalajlandıktan sonra yine lisanslı ve özel kamyonlara yerleştirilecek. Sökülen asbestli parçalar, lisanslı şoförlerin kullandığı özel taşıma lisansı olan kamyonlarla İzmit'te bulunan bir firmaya götürülerek burada imha edilecek. Fabrikada bulunan asbestli alan tamamen kontrol altına aldıktan sonra söküm işlemleri sona erecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesince halkın ve işçilerin sağlığının tehlikeye atılmaması amacıyla asbest maddesine karşı önlemler alındı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, yıkımına başlanan Maltepe Havagazı Fabrikası'nda, halkın ve işçilerin sağlığının tehlikeye atılmaması için asbest maddesine karşı önlemler alınarak, muhafaza ve izolasyon çalışması başlatıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kaldırılma işlemlerine başlanılan Maltepe Havagazı Fabrikası'nda, yıkım sırasında oluşabilecek asbest sızıntısına karşı önlemler alındı. İlk etapta asbest bulunmayan, garaj ve depo bölümünün yıkımı gerçekleştirildi.

Asbestli elektrik santrali binasının etrafına gerilen filenin dış kısmı, lif halindeki asbestin dışarı çıkmadan yapışması için mavi bir branda ile kapatıldı. Uygulamayla asbestin havaya karışarak yayılması engellenmiş olacak.

Muhafaza ve izolasyon çalışmalarının ardından, alanında uzman ve lisanslı asbest söküm ekipleri, fabrikanın elektrik santrali bölümünde asbestle temas eden parçaları söküp, üzerindeki asbestli tozları vakumlayarak ambalajlayacak.

Sökülen parçalar özel bir şekilde ambalajlandıktan sonra yine lisanslı ve özel kamyonlara yerleştirilecek. Sökülen asbestli parçalar, lisanslı şoförlerin kullandığı özel taşıma lisansı olan kamyonlarla İzmit'te bulunan bir firmaya götürülerek burada imha edilecek.

Fabrikada bulunan asbestli alan tamamen kontrol altına aldıktan sonra söküm işlemleri sona erecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.