pendik escort bayan
ak

Maltepe Belediyesi Ve Kosgeb'in Düzenlediği Girişimcilik Eğitimi

13.02.2017 - 14:13, Güncelleme: 13.02.2017 - 14:13
 

Maltepe Belediyesi Ve Kosgeb'in Düzenlediği Girişimcilik Eğitimi

Eğitime katılan 18 kişiye törenle sertifikaları verildi

İSTANBUL (AA) - Maltepe Belediye ve KOSGEB iş birliğiyle düzenlenen girişimcilik eğitimine katılan 18 kişiye sertifikaları törenle verildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediyenin ana hizmet binasında düzenlenen törene, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Başkan Yardımcısı Canan Döner, Kütüphane, Kurslar ve Mesleki Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile vatandaşlar katıldı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Kılıç, tüm hizmetleri Maltepelilerin rahat bir geleceğe kavuşması için hayata geçirdiklerini belirtti.Eğitimle vatandaşların işini kurmaya bir nebze de olsa yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade eden Kılıç, "Gözlerinizdeki mutluluğu görmek paha biçilemez. Hayırlı olsun. Şimdiden bol kazançlar diliyorum. Yolunuz açık olsun." görüşlerini aktardı. Eğitimlerin, anlaşma gereği 3 yıl boyunca aralıksız devam edeceği kaydedildi.
Eğitime katılan 18 kişiye törenle sertifikaları verildi

İSTANBUL (AA) - Maltepe Belediye ve KOSGEB iş birliğiyle düzenlenen girişimcilik eğitimine katılan 18 kişiye sertifikaları törenle verildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediyenin ana hizmet binasında düzenlenen törene, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Başkan Yardımcısı Canan Döner, Kütüphane, Kurslar ve Mesleki Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kılıç, tüm hizmetleri Maltepelilerin rahat bir geleceğe kavuşması için hayata geçirdiklerini belirtti.

Eğitimle vatandaşların işini kurmaya bir nebze de olsa yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade eden Kılıç, "Gözlerinizdeki mutluluğu görmek paha biçilemez. Hayırlı olsun. Şimdiden bol kazançlar diliyorum. Yolunuz açık olsun." görüşlerini aktardı.

Eğitimlerin, anlaşma gereği 3 yıl boyunca aralıksız devam edeceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.