pendik escort bayan
ak

Maliye Bakanı Ağbal:

Spor 03.03.2017 - 12:58, Güncelleme: 03.03.2017 - 12:58
 

Maliye Bakanı Ağbal:

"Türkiye'de önemli bir sistem değişikliğine gidiyoruz. Bu sistem değişikliğinin ülkenin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz"- "16 Nisan'da hep beraber nerede olursak olalım sandığa gideceğiz. İrademiz ne yönde olursa olsun sandığa sah

ESKİŞEHİR (AA) - Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Türkiye'de önemli bir sistem değişikliğine gidiyoruz. Bu sistem değişikliğinin ülkenin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz." dedi.Ağbal, Eskişehir'in Gündoğdu Mahallesi'nde bulunan Bayburt Çamlıkoz Köyü Kültür ve Gençlik Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Ağbal, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bir referandum sürecinden geçtiğini anımsattı. Bu süreçte birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe her zamankinden daha fazla önem verilmesi gerektiğini anlatan Ağbal, şöyle konuştu:"Türkiye'de önemli bir sistem değişikliğine gidiyoruz. Bu sistem değişikliğinin ülkenin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz. Ülke kalkınacak. Eskişehir de Bayburt da Erzurum da büyüyecek, her yer büyüyecek ve kalkınacak. Çocuklarımız, gençlerimiz daha fazla iş, daha fazla aş sahibi olacak. Bu süreçte elimizden geldiğince bu anayasa değişikliğinin size ne sağlayacağını anlatmaya çalışacağız. Sandığa gittiğimiz zaman her şeyin üstünde olan bir şey var. O da birliğimiz ve beraberliğimiz. Bunu çok önemsiyorum."- "Sandığa sahip çıkacağız"Bakan Ağbal, Türk milletinin Kurtuluş Savaşı'nı ve 15 Temmuz'u yaşadığını hatırlatarak, şunları söyledi:"O gece, o geceler ve o olaylarda milleti bir ve beraber tutan neydi? Birlik ve beraberliğe olan inancımızdı. Farklı renklerimiz, düşüncelerimiz var. Birbiriyle temelde aynı inançlarımız var. Bunlara sahip çıkacağız. Birliğimizi, beraberliğimizi pekiştireceğiz. Bizi kimsenin bölmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Bizi ayrıştırmak isteyenlere misliyle karşılık vereceğiz. İnanacağız ki biz ancak bir ve beraber olursak ülke, millet ve devlet oluruz. En son 15 Temmuz gecesi gördük ki vatandaş, milletine, bayrağına, demokrasisine sahip. 16 Nisan'da hep beraber nerede olursak olalım sandığa gideceğiz. İrademiz ne yönde olursa olsun sandığa sahip çıkacağız. Bu referandumu birliğimiz, beraberliğimiz için vesile kılacağız. Bir demokrasi şöleni içinde bu referandumu gerçekleştireceğiz. Biz siyaseten isteriz bu seçimde vatandaşın bu referandumda sandıkta 'evet' desin. Neden? İnanıyoruz, kalben inanıyoruz. Bu ülkenin önünü açacağına, ülkeyi büyüteceğine, ülkeyi kalkındıracağına inanıyoruz."Konuşmanın ardından dernek başkanı Ziya Arslan, Bakan Ağbal'a üzerinde Osmanlı arması bulunan bir tablo hediye etti.
"Türkiye'de önemli bir sistem değişikliğine gidiyoruz. Bu sistem değişikliğinin ülkenin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz"- "16 Nisan'da hep beraber nerede olursak olalım sandığa gideceğiz. İrademiz ne yönde olursa olsun sandığa sah

ESKİŞEHİR (AA) - Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Türkiye'de önemli bir sistem değişikliğine gidiyoruz. Bu sistem değişikliğinin ülkenin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz." dedi.

Ağbal, Eskişehir'in Gündoğdu Mahallesi'nde bulunan Bayburt Çamlıkoz Köyü Kültür ve Gençlik Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Ağbal, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bir referandum sürecinden geçtiğini anımsattı. Bu süreçte birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe her zamankinden daha fazla önem verilmesi gerektiğini anlatan Ağbal, şöyle konuştu:

"Türkiye'de önemli bir sistem değişikliğine gidiyoruz. Bu sistem değişikliğinin ülkenin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz. Ülke kalkınacak. Eskişehir de Bayburt da Erzurum da büyüyecek, her yer büyüyecek ve kalkınacak. Çocuklarımız, gençlerimiz daha fazla iş, daha fazla aş sahibi olacak. Bu süreçte elimizden geldiğince bu anayasa değişikliğinin size ne sağlayacağını anlatmaya çalışacağız. Sandığa gittiğimiz zaman her şeyin üstünde olan bir şey var. O da birliğimiz ve beraberliğimiz. Bunu çok önemsiyorum."

- "Sandığa sahip çıkacağız"

Bakan Ağbal, Türk milletinin Kurtuluş Savaşı'nı ve 15 Temmuz'u yaşadığını hatırlatarak, şunları söyledi:

"O gece, o geceler ve o olaylarda milleti bir ve beraber tutan neydi? Birlik ve beraberliğe olan inancımızdı. Farklı renklerimiz, düşüncelerimiz var. Birbiriyle temelde aynı inançlarımız var. Bunlara sahip çıkacağız. Birliğimizi, beraberliğimizi pekiştireceğiz. Bizi kimsenin bölmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Bizi ayrıştırmak isteyenlere misliyle karşılık vereceğiz. İnanacağız ki biz ancak bir ve beraber olursak ülke, millet ve devlet oluruz. En son 15 Temmuz gecesi gördük ki vatandaş, milletine, bayrağına, demokrasisine sahip. 16 Nisan'da hep beraber nerede olursak olalım sandığa gideceğiz. İrademiz ne yönde olursa olsun sandığa sahip çıkacağız. Bu referandumu birliğimiz, beraberliğimiz için vesile kılacağız. Bir demokrasi şöleni içinde bu referandumu gerçekleştireceğiz. Biz siyaseten isteriz bu seçimde vatandaşın bu referandumda sandıkta 'evet' desin. Neden? İnanıyoruz, kalben inanıyoruz. Bu ülkenin önünü açacağına, ülkeyi büyüteceğine, ülkeyi kalkındıracağına inanıyoruz."

Konuşmanın ardından dernek başkanı Ziya Arslan, Bakan Ağbal'a üzerinde Osmanlı arması bulunan bir tablo hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.