pendik escort bayan
ak

Malatya'da Kar Yağışı

19.01.2018 - 01:53, Güncelleme: 19.01.2018 - 01:53
 

Malatya'da Kar Yağışı

Darende ilçesindeki yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Malatya-Kayseri karayolu, yapılan çalışmanın ardından trafiğe açıldı

MALATYA (AA) - Malatya'nın Darende ilçesindeki yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Kayseri istikameti, yapılan çalışmanın ardından trafiğe açıldı.Kar ve tipi nedeniyle ilçenin çıkışından itibaren kapatılan Malatya-Kayseri yolu, Karayolları Malatya 81. Şube Şefliği ekipleri tarafından kar küreme ve tuzlama çalışmalarının ardından yeniden ulaşıma açıldı.Darende Bölge Trafik Denetleme Amirliği ekipleri ise devam eden kar yağışı nedeniyle zincirsiz ve kış lastiği olmayan araçların geçişlerine izin vermiyor.Yaklaşık 3 saattir ilçede ve yol üzerinde bekleyen yolcu otobüsleri de karayolunun trafiğe açılması ve lastiklerine zincir takılmasının ardından yollarına devam etti.
Darende ilçesindeki yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Malatya-Kayseri karayolu, yapılan çalışmanın ardından trafiğe açıldı

MALATYA (AA) - Malatya'nın Darende ilçesindeki yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Kayseri istikameti, yapılan çalışmanın ardından trafiğe açıldı.

Kar ve tipi nedeniyle ilçenin çıkışından itibaren kapatılan Malatya-Kayseri yolu, Karayolları Malatya 81. Şube Şefliği ekipleri tarafından kar küreme ve tuzlama çalışmalarının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Darende Bölge Trafik Denetleme Amirliği ekipleri ise devam eden kar yağışı nedeniyle zincirsiz ve kış lastiği olmayan araçların geçişlerine izin vermiyor.

Yaklaşık 3 saattir ilçede ve yol üzerinde bekleyen yolcu otobüsleri de karayolunun trafiğe açılması ve lastiklerine zincir takılmasının ardından yollarına devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.