pendik escort bayan
ak

Malatya Merkezli Fetö Operasyonu

24.05.2017 - 17:58, Güncelleme: 24.05.2017 - 17:58
 

Malatya Merkezli Fetö Operasyonu

4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, daha önce meslekten ihraç edilen ve halen çalışanların da aralarında bulunduğu çeşitli kurumlarda görevli 7 kişi tutuklandı

MALATYA (AA) - Malatya merkezli 4 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 7'si tutuklandı.Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince FETÖ/PDY ile bağlantıları oldukları iddiasıyla aralarında daha önce meslekten ihraç edilen, açığa alınan ve halen çalışanların da bulunduğu Maliye, Müftülük, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Vergi Dairesi Başkanlığı, 2. Ordu Komutanlığı ve Yeşilyurt Kaymakamlığı çalışanlarına yönelik Malatya merkezli Ankara, Diyarbakır ve Elazığ'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 9'unun işlemleri tamamlandı.Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Şüphelilerden bazılarının terör örgütünün şifreli haberleşme programı "ByLock" kullanıcısı olduğu belirtildi.
4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, daha önce meslekten ihraç edilen ve halen çalışanların da aralarında bulunduğu çeşitli kurumlarda görevli 7 kişi tutuklandı

MALATYA (AA) - Malatya merkezli 4 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 7'si tutuklandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince FETÖ/PDY ile bağlantıları oldukları iddiasıyla aralarında daha önce meslekten ihraç edilen, açığa alınan ve halen çalışanların da bulunduğu Maliye, Müftülük, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Vergi Dairesi Başkanlığı, 2. Ordu Komutanlığı ve Yeşilyurt Kaymakamlığı çalışanlarına yönelik Malatya merkezli Ankara, Diyarbakır ve Elazığ'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 9'unun işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüphelilerden bazılarının terör örgütünün şifreli haberleşme programı "ByLock" kullanıcısı olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.