pendik escort bayan
ak

"Mahallede Temizlik Var"

26.09.2018 - 15:08, Güncelleme: 26.09.2018 - 15:08
 

"Mahallede Temizlik Var"

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde başlatılan proje ile belediye görevlilerince her gün bir mahallede detaylı temizlik çalışması yapılıyor- Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney:- "109 mahallesi ile bu alanda Türkiye'nin en büyüğü olan ilçemize ve m

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde başlatılan "Mahallede Temizlik Var" projesi ile belediye görevlileri her gün bir mahalleyi temizliyor.İlçede, Kızılcahamam Belediyesine bağlı Ak Masa Birimi koordinesinde bir süre önce 109 mahalleyi kapsayan "Mahallede Temizlik Var" projesi başlatıldı.Proje çerçevesinde bir kadın ve 4 erkekten oluşan 5'er kişilik belediye ekipleri, her gün ayrı bir mahalleye giderek, cami, köy konağı, gasilhane, köylülerin kullandığı umumi alanlar, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin evlerinde detaylı temizlik çalışması yapıyor.Halen süren proje ile şu ana kadar Esenler, Otacı, Pazar, Yıldırım, Eğerli, Yukarıçanlı, Yukarıkese, Kavaközü, İğceler, Kasımlar, Hıdırlar, Semeler, Eğerlialören, Eğerlibaşköy, Aşağıada, Alibey, Gölköy, Çırpan, Çeltikçi Akçaören, Kırkırca, Turnalı, Güvem, Belpınar, Beşkonak ve Salın mahallelerinde bu çerçevede temizlik hizmeti verildi.İlçedeki tüm mahallelerin 6 ayda temizlenmesi amaçlanan proje ile bu hizmet her mahalleye yılda 2 kez verilmiş olacak.Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Proje ilçemize ve mahallelerimize hayırlı olsun. 109 mahallesi ile bu alanda Türkiye'nin en büyüğü olan ilçemize ve mahallelerimize hizmet edebilmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor." dedi.
Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde başlatılan proje ile belediye görevlilerince her gün bir mahallede detaylı temizlik çalışması yapılıyor- Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney:- "109 mahallesi ile bu alanda Türkiye'nin en büyüğü olan ilçemize ve m

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde başlatılan "Mahallede Temizlik Var" projesi ile belediye görevlileri her gün bir mahalleyi temizliyor.

İlçede, Kızılcahamam Belediyesine bağlı Ak Masa Birimi koordinesinde bir süre önce 109 mahalleyi kapsayan "Mahallede Temizlik Var" projesi başlatıldı.

Proje çerçevesinde bir kadın ve 4 erkekten oluşan 5'er kişilik belediye ekipleri, her gün ayrı bir mahalleye giderek, cami, köy konağı, gasilhane, köylülerin kullandığı umumi alanlar, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin evlerinde detaylı temizlik çalışması yapıyor.

Halen süren proje ile şu ana kadar Esenler, Otacı, Pazar, Yıldırım, Eğerli, Yukarıçanlı, Yukarıkese, Kavaközü, İğceler, Kasımlar, Hıdırlar, Semeler, Eğerlialören, Eğerlibaşköy, Aşağıada, Alibey, Gölköy, Çırpan, Çeltikçi Akçaören, Kırkırca, Turnalı, Güvem, Belpınar, Beşkonak ve Salın mahallelerinde bu çerçevede temizlik hizmeti verildi.

İlçedeki tüm mahallelerin 6 ayda temizlenmesi amaçlanan proje ile bu hizmet her mahalleye yılda 2 kez verilmiş olacak.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Proje ilçemize ve mahallelerimize hayırlı olsun. 109 mahallesi ile bu alanda Türkiye'nin en büyüğü olan ilçemize ve mahallelerimize hizmet edebilmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.