pendik escort bayan
ak

Madencilikte Belge Alma Yolu Eskişehir'den Geçecek

Spor 17.10.2018 - 15:28, Güncelleme: 17.10.2018 - 15:28
 

Madencilikte Belge Alma Yolu Eskişehir'den Geçecek

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından hayata geçirilen Mesleki Test Sertifikasyon Merkezi A.Ş (METSEM) tarafından Türk Akreditasyon...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından hayata geçirilen Mesleki Test Sertifikasyon Merkezi A.Ş (METSEM) tarafından Türk Akreditasyon Kurumu tarafından Türkiye'de madencilik sektöründe sınav ve belgelendirme yapmak üzere yetkilendirildi.ETO Başkanı Metin Güler, yaptığı yazılı açıklamada, madencilik sektöründe sınav ve belgelendirme hizmetine başlayan ETO-METSEM'in Türkiye'nin her yerindeki firmalara ve çalışanlara sınav ve belge hizmeti verebileceğini aktardı.Bu konuda Türkiye'de bir ilke imza atmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Güler, şunları kaydetti:"ETO-METSEM sayesinde Eskişehir madencilik sektöründe Türkiye'de hep bir adım önde olacak. ETO-METSEM Türkiye'nin her yerinde sınav ve belgelendirme yapabilecek. İki yılı aşkın çalışmanın neticesinde madencilik alanında sınav ve belgelendirme yetkisine sahip olduk. ETO-METSEM ile hem madencilik sektöründeki iş kazalarının azalmasına destek olacak hem de bu alanda çalışanların daha nitelikli olmasına vesile olacağız. Üstelik ETO-METSEM ile Türkiye'nin neresinde olursa olsun madencilik alanında çalışanları sınav yapabilecek ve başarılı olmaları halinde belgelendirebileceğiz. Madencilik alanında belgeli çalışanları istihdam etmek firmalar için çok büyük avantajlar sağlıyor. Belgesi olan çalışanlar için devletimiz tarafından 48 aya kadar prim desteği sağlanıyor. İşte bu fırsattan yararlanmak isteyen tüm firmalar ETO-METSEM aracılığı ile çalışanlarını belgelendirebilecek."
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından hayata geçirilen Mesleki Test Sertifikasyon Merkezi A.Ş (METSEM) tarafından Türk Akreditasyon...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından hayata geçirilen Mesleki Test Sertifikasyon Merkezi A.Ş (METSEM) tarafından Türk Akreditasyon Kurumu tarafından Türkiye'de madencilik sektöründe sınav ve belgelendirme yapmak üzere yetkilendirildi.

ETO Başkanı Metin Güler, yaptığı yazılı açıklamada, madencilik sektöründe sınav ve belgelendirme hizmetine başlayan ETO-METSEM'in Türkiye'nin her yerindeki firmalara ve çalışanlara sınav ve belge hizmeti verebileceğini aktardı.

Bu konuda Türkiye'de bir ilke imza atmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Güler, şunları kaydetti:

"ETO-METSEM sayesinde Eskişehir madencilik sektöründe Türkiye'de hep bir adım önde olacak. ETO-METSEM Türkiye'nin her yerinde sınav ve belgelendirme yapabilecek. İki yılı aşkın çalışmanın neticesinde madencilik alanında sınav ve belgelendirme yetkisine sahip olduk. ETO-METSEM ile hem madencilik sektöründeki iş kazalarının azalmasına destek olacak hem de bu alanda çalışanların daha nitelikli olmasına vesile olacağız. Üstelik ETO-METSEM ile Türkiye'nin neresinde olursa olsun madencilik alanında çalışanları sınav yapabilecek ve başarılı olmaları halinde belgelendirebileceğiz. Madencilik alanında belgeli çalışanları istihdam etmek firmalar için çok büyük avantajlar sağlıyor. Belgesi olan çalışanlar için devletimiz tarafından 48 aya kadar prim desteği sağlanıyor. İşte bu fırsattan yararlanmak isteyen tüm firmalar ETO-METSEM aracılığı ile çalışanlarını belgelendirebilecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.