pendik escort bayan
ak

Maddeye değil manaya önem verildi

02.10.2015 - 17:05, Güncelleme: 02.10.2015 - 17:05
 

Maddeye değil manaya önem verildi

Gençlere madde bağımlılığının zararlarını anlatmak ve onları manaya bağlı bir gençlik yetiştirmek amacıyla hazırlanan proje 10 aylık eğitim ve faaliyetlerin ardından sona erdi.

Gençlere madde bağımlılığının zararlarını anlatmak ve onları manaya bağlı bir gençlik yetiştirmek amacıyla hazırlanan proje 10 aylık eğitim ve faaliyetlerin ardından sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri kapsamında ‘Maddeye Değil Manaya Bağlı Bir Gençlik’ yetiştirilmesi amacıyla Hacegan Derneği tarafından yürütülen projenin kapanış toplantısı yapıldı. Özel Bir restorantta gerçekleştirilen toplantı Proje Koordinatörü Kadir Taşssetenin Kur’an tilavetiyle başladı. Projenin yürütülmesinde büyük gayret gösteren Hacegan Derneği Başkanı Ahmet Öz ise yapılan çalışmalar ve eğitimler hakkında bilgi vererek, projenin gençler açısından çok faydalı olduğunu söyledi. Birçok faaliyette gençlere ulaşmak gayret gösterdiklerini, çalışmalar ve etkinlikler yaptıklarını vurgulayan Öz, “Madde bağımlılığı ile mücadele konusunda 10 ay boyunca konferanslar, eğitimler, seminerler verdik ve piknikler, geziler, kamplar ve turnuvalar düzenleyerek gençlerimizi bilinçlendirdik. 12 okulda eğitim seminerleri, konferanslar ve tiyatrolarla iki bin öğrenciye ulaştık ve madde bağımlılığının zararlarını anlattık. 50 farkı mekanda değerler eğitimi vererek bin 500 kişiye ulaştık. Gençlerin yanı sıra mahallelerde ve dernekte ailelere yönelik hizmet içi eğitimler yaparak gençlerin durumlarını takip etmelerini sağladık. 10 aylık projemize destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, madde bağımlılığının zararlarını anlatan eğitmen doktorlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Proje sunumun ardından ‘Maddeye Değil, Manaya Bağlı Gençlik’ projesinde görev alan Doktorlar Kenan Erdem ve Uğur Hark’da gençlerin eğitimlerden çok faydalandığını , gençlerle ilgilenmek gerektiğini dile getirerek, projeyi hazırlayan dernek yöneticilerine teşekkür ettiler. Programın sonunda eğitimlere katılan gençlere ve eğitimlerin yapıldığı okullarda görev alan yöneticilerine söz verilerek duygu ve düşünceleri alındı. - Sivas
Gençlere madde bağımlılığının zararlarını anlatmak ve onları manaya bağlı bir gençlik yetiştirmek amacıyla hazırlanan proje 10 aylık eğitim ve faaliyetlerin ardından sona erdi.

Gençlere madde bağımlılığının zararlarını anlatmak ve onları manaya bağlı bir gençlik yetiştirmek amacıyla hazırlanan proje 10 aylık eğitim ve faaliyetlerin ardından sona erdi.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri kapsamında ‘Maddeye Değil Manaya Bağlı Bir Gençlik’ yetiştirilmesi amacıyla Hacegan Derneği tarafından yürütülen projenin kapanış toplantısı yapıldı.

 

Özel Bir restorantta gerçekleştirilen toplantı Proje Koordinatörü Kadir Taşssetenin Kur’an tilavetiyle başladı.

 

Projenin yürütülmesinde büyük gayret gösteren Hacegan Derneği Başkanı Ahmet Öz ise yapılan çalışmalar ve eğitimler hakkında bilgi vererek, projenin gençler açısından çok faydalı olduğunu söyledi.

 

Birçok faaliyette gençlere ulaşmak gayret gösterdiklerini, çalışmalar ve etkinlikler yaptıklarını vurgulayan Öz, “Madde bağımlılığı ile mücadele konusunda 10 ay boyunca konferanslar, eğitimler, seminerler verdik ve piknikler, geziler, kamplar ve turnuvalar düzenleyerek gençlerimizi bilinçlendirdik. 12 okulda eğitim seminerleri, konferanslar ve tiyatrolarla iki bin öğrenciye ulaştık ve madde bağımlılığının zararlarını anlattık. 50 farkı mekanda değerler eğitimi vererek bin 500 kişiye ulaştık. Gençlerin yanı sıra mahallelerde ve dernekte ailelere yönelik hizmet içi eğitimler yaparak gençlerin durumlarını takip etmelerini sağladık. 10 aylık projemize destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, madde bağımlılığının zararlarını anlatan eğitmen doktorlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Proje sunumun ardından ‘Maddeye Değil, Manaya Bağlı Gençlik’ projesinde görev alan Doktorlar Kenan Erdem ve Uğur Hark’da gençlerin eğitimlerden çok faydalandığını , gençlerle ilgilenmek gerektiğini dile getirerek, projeyi hazırlayan dernek yöneticilerine teşekkür ettiler.

 

Programın sonunda eğitimlere katılan gençlere ve eğitimlerin yapıldığı okullarda görev alan yöneticilerine söz verilerek duygu ve düşünceleri alındı. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.