pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

24.11.2018 - 17:43, Güncelleme: 24.11.2018 - 17:43
 

Maçın Ardından

- İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı:- "Üst üste galibiyetler alıp üst sıralara çıkmak istiyoruz"- Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri:- "İkinci yarıda 5-6 net pozisyona girdik ama değerlendiremedik"

İSTANBUL (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0 yenen İstanbulspor'un teknik sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, iyi bir ekibi mağlup ettiklerini söyledi.Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çıkırıkçı, "Lideri, iyi bir takımı yendik. Çocukların yüreğine sağlık. İnşallah haftaya da kazanırız. Üst üste galibiyetler alıp üst sıralara çıkmak istiyoruz." dedi. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ikinci yarıda birçok gol pozisyonuna girdiklerini ancak değerlendiremediklerini dile getirdi.Sözeri, iki haftadır kaybettiklerini belirterek, "İyi bir gidişatımız vardı ama Balıkesirspor ve İstanbulspor mağlubiyetleri bizi üzdü. Bugün oyuncularım çok istekliydi, hep oyunda var oldular. Sezon başından beri gol atma noktasında eksiklerimiz var. Gol atamadığımız zaman da sonuç böyle oluyor. Karşılaşmada her şey planladığımız gibi gidiyordu. Devrenin son dakikasında topu kaptırdığımız bir pozisyonda gol yedik. Hamle yaptık Nadir Çiftçi ve Mert Nobre'yi oyunu aldık. İkinci yarıda 5-6 net pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Değerlendiremeyince hızlı hücumda 2. golü yedik. Hedeflerimizden vazgeçmedik. Oyuncularımız sahada elinden geleni yaptı. Topu ağlarla buluşturamayınca sonuç bu oluyor. Bütün takımlar bize ayrı motive oluyorlar. Biz kaliteli bir takım olarak ona göre hazırlanıyoruz. Önümüzdeki maçları kazanıp bu mağlubiyetleri telafi etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.
- İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı:- "Üst üste galibiyetler alıp üst sıralara çıkmak istiyoruz"- Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri:- "İkinci yarıda 5-6 net pozisyona girdik ama değerlendiremedik"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0 yenen İstanbulspor'un teknik sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, iyi bir ekibi mağlup ettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çıkırıkçı, "Lideri, iyi bir takımı yendik. Çocukların yüreğine sağlık. İnşallah haftaya da kazanırız. Üst üste galibiyetler alıp üst sıralara çıkmak istiyoruz." dedi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ikinci yarıda birçok gol pozisyonuna girdiklerini ancak değerlendiremediklerini dile getirdi.

Sözeri, iki haftadır kaybettiklerini belirterek, "İyi bir gidişatımız vardı ama Balıkesirspor ve İstanbulspor mağlubiyetleri bizi üzdü. Bugün oyuncularım çok istekliydi, hep oyunda var oldular. Sezon başından beri gol atma noktasında eksiklerimiz var. Gol atamadığımız zaman da sonuç böyle oluyor. Karşılaşmada her şey planladığımız gibi gidiyordu. Devrenin son dakikasında topu kaptırdığımız bir pozisyonda gol yedik. Hamle yaptık Nadir Çiftçi ve Mert Nobre'yi oyunu aldık. İkinci yarıda 5-6 net pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Değerlendiremeyince hızlı hücumda 2. golü yedik. Hedeflerimizden vazgeçmedik. Oyuncularımız sahada elinden geleni yaptı. Topu ağlarla buluşturamayınca sonuç bu oluyor. Bütün takımlar bize ayrı motive oluyorlar. Biz kaliteli bir takım olarak ona göre hazırlanıyoruz. Önümüzdeki maçları kazanıp bu mağlubiyetleri telafi etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.