pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

29.08.2016 - 01:13, Güncelleme: 29.08.2016 - 01:13
 

Maçın Ardından

Kayserispor Teknik Direktörü Kutlu:"3-3'lük maçı karşılaşmadan önce teklif etseler sevinir, kabul ederdik ama maçtan sonra üzüldük. Çünkü galibiyeti kaçırdık"

İSTANBUL (AA) - Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanında galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi.Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Kutlu, son dakikada yedikleri golle 3 puanı kaçırdıklarını belirterek, şöyle konuştu:"Öncelikle 3-3'lük maçı karşılaşmadan önce teklif etseler sevinir, kabul ederdik ama maçtan sonra üzüldük. Çünkü galibiyeti kaçırdık. 2 duran toptan gol attık 3 duran toptan gol yedik ve kaçırmış olduğumuz goller var. Geçen hafta da iyi oynadık, bugün de iyi oynadık. Geçen hafta Rodallega’nın kendi kabiliyetiyle attığı golle mağlup olduk. Bugün sahada 4 tane alt ligden ve 1 tane paf takımdan kadroya aldığımız oyuncularla mücadele ettik. Kazanmamız gereken bir maçtı. Önümüzdeki haftalar için umut verdik. Transfer çalışmalarımız var. Bunları başarırsak ses getiririz. Özellikle ön bölgeye takviye yapmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.Fenerbahçe'nin sahaya çıkan ilk 11'iyle ilgili gelen soruyu yanıtlayan Kutlu, "Hangi 11'le çıktıkları farketmez. Rakibin hamle gücü zaten çok fazla. Hemen hemen bizim beklediğimiz kadroya yakın bir kadroyla sahaya çıktı. Çift santrafor çıkabilirlerdi. Zaten oyunun içerisinde yapılabilecek bütün hamleleri de denediler." diyerek sözlerini tamamladı.
Kayserispor Teknik Direktörü Kutlu:"3-3'lük maçı karşılaşmadan önce teklif etseler sevinir, kabul ederdik ama maçtan sonra üzüldük. Çünkü galibiyeti kaçırdık"


İSTANBUL (AA) - Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanında galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Kutlu, son dakikada yedikleri golle 3 puanı kaçırdıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Öncelikle 3-3'lük maçı karşılaşmadan önce teklif etseler sevinir, kabul ederdik ama maçtan sonra üzüldük. Çünkü galibiyeti kaçırdık. 2 duran toptan gol attık 3 duran toptan gol yedik ve kaçırmış olduğumuz goller var. Geçen hafta da iyi oynadık, bugün de iyi oynadık. Geçen hafta Rodallega’nın kendi kabiliyetiyle attığı golle mağlup olduk. Bugün sahada 4 tane alt ligden ve 1 tane paf takımdan kadroya aldığımız oyuncularla mücadele ettik. Kazanmamız gereken bir maçtı. Önümüzdeki haftalar için umut verdik. Transfer çalışmalarımız var. Bunları başarırsak ses getiririz. Özellikle ön bölgeye takviye yapmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin sahaya çıkan ilk 11'iyle ilgili gelen soruyu yanıtlayan Kutlu, "Hangi 11'le çıktıkları farketmez. Rakibin hamle gücü zaten çok fazla. Hemen hemen bizim beklediğimiz kadroya yakın bir kadroyla sahaya çıktı. Çift santrafor çıkabilirlerdi. Zaten oyunun içerisinde yapılabilecek bütün hamleleri de denediler." diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.