pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

27.08.2016 - 02:28, Güncelleme: 27.08.2016 - 02:28
 

Maçın Ardından

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ürkmezgil:- "Konya, çok iyi bir deplasman"- Atiker Konyasporlu futbolcu Çamdalı:- "Zaman zaman Beşiktaş üstün oynamış olabilir ama daha net pozisyonlara bizim girdiğimizi düşünüyorum"

KONYA (AA) - Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları maça ilişkin, "Konya, çok iyi bir deplasman." dedi. Ürkmezgil, maçın ardından yaptığı açıklamada, daha ligin ilk haftaları olduğunu söyledi. Güzel bir maç izlediklerini belirten Ürkmezgil, "Konya, çok iyi bir deplasman. Son dakikalarda Necip’in kırmızı kart görmesine rağmen maç berabere bitti. Güzel bir gece olduğunu düşünüyorum. Transferlerimiz de inşallah en kısa zamanda gerçekleşecektir." diye konuştu. - "Cüneyt Çakır, üst düzey bir hakem"Atiker Konyasporlu futbolcu Ali Çamdalı da maçın derbi havasında geçtiğini anlattı. Bir puana üzüldüklerini belirten Çamdalı, "Zaman zaman Beşiktaş üstün oynamış olabilir ama daha net pozisyonlara bizim girdiğimizi düşünüyorum." dedi. Atiker Konyaspor'a saygı duyulması gerektiğini, iyi işler yaptıklarını kaydeden Çamdalı, şöyle devam etti: "Beşiktaş, bizi yenebilirdi. Maç içerisinde yanlış kararlar verilmiş olabilir. Cüneyt Çakır, üst düzey bir hakem. Maçtan ben de atılabilirdim. Gönül isterdi ki Necip ilk yarıda atılsın ama olmadı.Daha da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. UEFA Avrupa Ligi'nde de bu maçlar bizim için bir ilk. Tarih yazıyoruz." - "Şampiyonlar Ligi'nde de her takıma ve bize de saygı duyulması gerekir"Beşiktaşlı futbolcu Luiz Rhodolfo da sakatlıktan yeni çıktığına işaret ederek, 6 ay sahalardan uzak kaldığını söyledi. İki haftalık arada çok çalışıp takıma adapte olmak istediğini belirten Rhodolfo, "Yavaş yavaş eski halime geri döneceğim. Kondisyon bakımından eksikliklerim var fakat bu maçta oynadığım için de mutluyum. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de her takıma ve bize de saygı duyulması gerekir." ifadelerini kullandı.
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ürkmezgil:- "Konya, çok iyi bir deplasman"- Atiker Konyasporlu futbolcu Çamdalı:- "Zaman zaman Beşiktaş üstün oynamış olabilir ama daha net pozisyonlara bizim girdiğimizi düşünüyorum"

KONYA (AA) - Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları maça ilişkin, "Konya, çok iyi bir deplasman." dedi.

Ürkmezgil, maçın ardından yaptığı açıklamada, daha ligin ilk haftaları olduğunu söyledi.

Güzel bir maç izlediklerini belirten Ürkmezgil, "Konya, çok iyi bir deplasman. Son dakikalarda Necip’in kırmızı kart görmesine rağmen maç berabere bitti. Güzel bir gece olduğunu düşünüyorum. Transferlerimiz de inşallah en kısa zamanda gerçekleşecektir." diye konuştu.

- "Cüneyt Çakır, üst düzey bir hakem"

Atiker Konyasporlu futbolcu Ali Çamdalı da maçın derbi havasında geçtiğini anlattı.

Bir puana üzüldüklerini belirten Çamdalı, "Zaman zaman Beşiktaş üstün oynamış olabilir ama daha net pozisyonlara bizim girdiğimizi düşünüyorum." dedi.

Atiker Konyaspor'a saygı duyulması gerektiğini, iyi işler yaptıklarını kaydeden Çamdalı, şöyle devam etti:

"Beşiktaş, bizi yenebilirdi. Maç içerisinde yanlış kararlar verilmiş olabilir. Cüneyt Çakır, üst düzey bir hakem. Maçtan ben de atılabilirdim. Gönül isterdi ki Necip ilk yarıda atılsın ama olmadı.Daha da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. UEFA Avrupa Ligi'nde de bu maçlar bizim için bir ilk. Tarih yazıyoruz."

- "Şampiyonlar Ligi'nde de her takıma ve bize de saygı duyulması gerekir"

Beşiktaşlı futbolcu Luiz Rhodolfo da sakatlıktan yeni çıktığına işaret ederek, 6 ay sahalardan uzak kaldığını söyledi.

İki haftalık arada çok çalışıp takıma adapte olmak istediğini belirten Rhodolfo, "Yavaş yavaş eski halime geri döneceğim. Kondisyon bakımından eksikliklerim var fakat bu maçta oynadığım için de mutluyum. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de her takıma ve bize de saygı duyulması gerekir." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.