pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

01.09.2018 - 22:33, Güncelleme: 01.09.2018 - 22:33
 

Maçın Ardından

- Kayserisporlu futbolcu Deniz Türüç:" İyi oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum"

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-2 mağlup eden Kayserispor'un milli futbolcusu Deniz Türüç, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Deniz Türüç, Fenerbahçe taraftarının önünde oynamanın kolay olmadığını belirterek, "Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. İyi bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Kayserispor taraftarına ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Taraftarın da baskısıyla Fenerbahçe'ye karşı bazı anlarda zorlandık. Ama 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.Deniz Türüç, maçın ardından Chery ve Bilal Başacıkoğlu ile sahada sarı-kırmızılı taraftarlarla galibiyeti kutlamalarına Fenerbahçeli futbolcular Volkan Demirel ve Alper Potuk'un tepki göstermesine ilişkin ise, "Volkan abi tecrübeli bir oyuncu. Bize içeri girmemizi söyledi. Biz de içeri girdik." diye konuştu.
- Kayserisporlu futbolcu Deniz Türüç:" İyi oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-2 mağlup eden Kayserispor'un milli futbolcusu Deniz Türüç, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Deniz Türüç, Fenerbahçe taraftarının önünde oynamanın kolay olmadığını belirterek, "Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. İyi bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Kayserispor taraftarına ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Taraftarın da baskısıyla Fenerbahçe'ye karşı bazı anlarda zorlandık. Ama 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Deniz Türüç, maçın ardından Chery ve Bilal Başacıkoğlu ile sahada sarı-kırmızılı taraftarlarla galibiyeti kutlamalarına Fenerbahçeli futbolcular Volkan Demirel ve Alper Potuk'un tepki göstermesine ilişkin ise, "Volkan abi tecrübeli bir oyuncu. Bize içeri girmemizi söyledi. Biz de içeri girdik." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.