pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

21.04.2018 - 19:48, Güncelleme: 21.04.2018 - 19:48
 

Maçın Ardından

Gaziantepspor Teknik Direktörü Demir:"Sebep ne olursa olsun bu takımın onuru için sahaya çıktık. Gaziantepspor'un maça çıkmayarak hükmen 3-0 yenilmesini hazmedemedik"- Eskişehirspor Teknik Direktörü Vural:"Sayın Cumhurbaşkanı, Allah için bir yarım saatini

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında Eskişehirspor'a sahasında 4-1 yenilen Gaziantepspor'un teknik direktörü Faik Demir, Gaziantepspor'un onuru için sahaya çıktıklarını ifade etti.Demir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, haftalardır ciddi sıkıntılar yaşadıklarını ve takımın sahaya çıkamama durumuna geldiğini söyledi.Maça dakikalar kala sahaya çıkma kararı aldıklarını ifade eden Demir, şöyle konuştu:"Oyuncularımız 15 gündür antrenmanlara çıkamıyor. Maç günü çocukları 3 saat öncesinden toplayabiliyoruz. Bunlara rağmen her türlü sıkıntılara göğüs gerdik. Sebep ne olursa olsun bu takımın onuru için sahaya çıktık. Gaziantepspor'un maça çıkmayarak hükmen 3-0 yenilmesini hazmedemedik. Eğer küme düşeceksek haysiyetimizle sahada oynayarak küme düşmek istiyoruz. Bugün bunun mücadelesini verdik." - Vural: "Sayın Cumhurbaşkanı, Allah aşkına bu işe el koy"Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise Gaziantepspor'un çok köklü bir takım olduğunu ve bulunduğu durumu hak etmediğini belirtti.Futbolun tesisleşme konusunda çok iyi olduğunu ancak içinde oynayacak futbolcuların bulunmadığını vurgulayan Vural, Gaziantepspor'un durumunun milat olarak kabul edilmesini istedi.Türkiye'de birçok köklü kulübün amatör liglere düştüğüne dikkati çeken Vural, şunları kaydetti:"Futbolu çok seven bir cumhurbaşkanımız var. Bu durumu bilse el koyacağını adım gibi biliyorum. Şu rezaleti bilse görse mutlaka el atar. Onca stadyumlar yapıyoruz Avrupa şampiyonası için. Allah için burada bunlar yapılsa ne işe yarar. Sayın Cumhurbaşkanı, Allah için bir yarım saatini ayır seninle konuşayım. Allah aşkına bu işe el koy. Siyaset gelmesin diye uğraşıyoruz ama siyasetsiz bu işi yapamıyoruz. Bir kere gel, ne olur vur yumruğunu masaya, bir düzelsin bu iş. Bu ülkenin bin sorunu var, bir de bununla uğraşmayalım."
Gaziantepspor Teknik Direktörü Demir:"Sebep ne olursa olsun bu takımın onuru için sahaya çıktık. Gaziantepspor'un maça çıkmayarak hükmen 3-0 yenilmesini hazmedemedik"- Eskişehirspor Teknik Direktörü Vural:"Sayın Cumhurbaşkanı, Allah için bir yarım saatini


GAZİANTEP (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında Eskişehirspor'a sahasında 4-1 yenilen Gaziantepspor'un teknik direktörü Faik Demir, Gaziantepspor'un onuru için sahaya çıktıklarını ifade etti.

Demir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, haftalardır ciddi sıkıntılar yaşadıklarını ve takımın sahaya çıkamama durumuna geldiğini söyledi.

Maça dakikalar kala sahaya çıkma kararı aldıklarını ifade eden Demir, şöyle konuştu:

"Oyuncularımız 15 gündür antrenmanlara çıkamıyor. Maç günü çocukları 3 saat öncesinden toplayabiliyoruz. Bunlara rağmen her türlü sıkıntılara göğüs gerdik. Sebep ne olursa olsun bu takımın onuru için sahaya çıktık. Gaziantepspor'un maça çıkmayarak hükmen 3-0 yenilmesini hazmedemedik. Eğer küme düşeceksek haysiyetimizle sahada oynayarak küme düşmek istiyoruz. Bugün bunun mücadelesini verdik."


- Vural: "Sayın Cumhurbaşkanı, Allah aşkına bu işe el koy"


Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise Gaziantepspor'un çok köklü bir takım olduğunu ve bulunduğu durumu hak etmediğini belirtti.

Futbolun tesisleşme konusunda çok iyi olduğunu ancak içinde oynayacak futbolcuların bulunmadığını vurgulayan Vural, Gaziantepspor'un durumunun milat olarak kabul edilmesini istedi.

Türkiye'de birçok köklü kulübün amatör liglere düştüğüne dikkati çeken Vural, şunları kaydetti:

"Futbolu çok seven bir cumhurbaşkanımız var. Bu durumu bilse el koyacağını adım gibi biliyorum. Şu rezaleti bilse görse mutlaka el atar. Onca stadyumlar yapıyoruz Avrupa şampiyonası için. Allah için burada bunlar yapılsa ne işe yarar. Sayın Cumhurbaşkanı, Allah için bir yarım saatini ayır seninle konuşayım. Allah aşkına bu işe el koy. Siyaset gelmesin diye uğraşıyoruz ama siyasetsiz bu işi yapamıyoruz. Bir kere gel, ne olur vur yumruğunu masaya, bir düzelsin bu iş. Bu ülkenin bin sorunu var, bir de bununla uğraşmayalım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.