pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

20.04.2018 - 23:18, Güncelleme: 20.04.2018 - 23:18
 

Maçın Ardından

- Kayserispor Yardımcı Antrenörü Ertürk:- "İkinci yarıya golle başladık, bu bölümde daha iyi oynadık, top tamamen kontrolümüzdeydi. Pozisyonlar bulduk, atamayınca rakibin golü atmasıyla geriye düştük ve sahadan mağlubiyetle ayrıldık"

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde deplasmanda Medipol Başakşehir'e 3-1 mağlup olan Kayserispor'da yardımcı antrenör Hakan Ertürk, ikinci yarıda daha etkili olduklarını ancak sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi. Karşılaşmanın uzatma bölümünde tribüne gönderilen teknik direktör Marius Sumudica'nın yerine basın toplantısına katılan Hakan Ertürk, "İlk yarıda bir pozisyon verdik ve onda da golü yedik. Onun dışında pozisyonları yoktu. İkinci yarıya golle başladık, bu bölümde daha iyi oynadık, top tamamen kontrolümüzdeydi. Pozisyonlar bulduk, atamayınca rakibin golü atmasıyla geriye düştük ve sahadan mağlubiyetle ayrıldık." ifadelerini kullandı. Ertürk, İstanbul deplasmanına puan ya da puanlar almak için geldiklerini belirterek, şöyle konuştu:"Ligin boyu tamamen kısaldı, 4 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Ligin altını ve üstünü ilgilendiren maçlar oynuyoruz, bizim de hedeflerimiz var. Puan ve puanlar almak için gelmiştik. Ligin ikinci yarısına kötü başladık, 3 haftalık yenilgi serisinden sonra geçen hafta kazanarak moralimiz yükselmişti. Bu maça iyi hazırlandık. İkinci yarıda da tamamen risk aldık 3 forvet sahaya sürdük, uzatmada yediğimiz golle maçı tamamladık."Hakan Ertürk, ikinci yarıda ortaya koydukları futbolun kalan haftalar için kendilerine umut verdiğinin altını çizerek, "İkinci yarıda oynadığımız oyun son 4 haftaya daha umutlu girmemizi sağladı. Sezonun ilk yarısında sergilediğimiz oyunun bir benzerini oynadık. İçeride 2 maçımız var, onları kazanacağız, dışarıdan da 1 ya da 3 puan aldığımızda hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Kayserispor'un ligi iyi bir yerde bitirmesi için çalışıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
- Kayserispor Yardımcı Antrenörü Ertürk:- "İkinci yarıya golle başladık, bu bölümde daha iyi oynadık, top tamamen kontrolümüzdeydi. Pozisyonlar bulduk, atamayınca rakibin golü atmasıyla geriye düştük ve sahadan mağlubiyetle ayrıldık"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde deplasmanda Medipol Başakşehir'e 3-1 mağlup olan Kayserispor'da yardımcı antrenör Hakan Ertürk, ikinci yarıda daha etkili olduklarını ancak sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın uzatma bölümünde tribüne gönderilen teknik direktör Marius Sumudica'nın yerine basın toplantısına katılan Hakan Ertürk, "İlk yarıda bir pozisyon verdik ve onda da golü yedik. Onun dışında pozisyonları yoktu. İkinci yarıya golle başladık, bu bölümde daha iyi oynadık, top tamamen kontrolümüzdeydi. Pozisyonlar bulduk, atamayınca rakibin golü atmasıyla geriye düştük ve sahadan mağlubiyetle ayrıldık." ifadelerini kullandı.

Ertürk, İstanbul deplasmanına puan ya da puanlar almak için geldiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Ligin boyu tamamen kısaldı, 4 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Ligin altını ve üstünü ilgilendiren maçlar oynuyoruz, bizim de hedeflerimiz var. Puan ve puanlar almak için gelmiştik. Ligin ikinci yarısına kötü başladık, 3 haftalık yenilgi serisinden sonra geçen hafta kazanarak moralimiz yükselmişti. Bu maça iyi hazırlandık. İkinci yarıda da tamamen risk aldık 3 forvet sahaya sürdük, uzatmada yediğimiz golle maçı tamamladık."

Hakan Ertürk, ikinci yarıda ortaya koydukları futbolun kalan haftalar için kendilerine umut verdiğinin altını çizerek, "İkinci yarıda oynadığımız oyun son 4 haftaya daha umutlu girmemizi sağladı. Sezonun ilk yarısında sergilediğimiz oyunun bir benzerini oynadık. İçeride 2 maçımız var, onları kazanacağız, dışarıdan da 1 ya da 3 puan aldığımızda hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Kayserispor'un ligi iyi bir yerde bitirmesi için çalışıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.