pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Maçın Ardından

14.04.2018 - 18:48, Güncelleme: 14.04.2018 - 18:48
 

Maçın Ardından

- Ümraniyespor Teknik Direktörü Bektaş:"Sonuç olarak rakibimize yenilmedik ve 1 puanlık avantajımızı koruyup önlerinde yer aldık. Kazansaydık çok önemli avantaj elde edecektik"- MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kartal:"Takımın inancı ve hırsı beni mutlu et

İSTANBUL (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında konuk ettiği MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Ümraniyespor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, maçta birçok gol pozisyonundan yararlanamadıklarını, buna karşın rakipleriyle aralarındaki 1 puanlık farkı koruduklarını söyledi.Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bektaş, 2. dakikada yedikleri golle maça 1-0 geride başladıklarını belirterek, şunları kaydetti: "Ankaragücü'nü iyi analiz ettiğimiz halde kademe hatasından gol yedik. Oyun disiplininden kopmadık ve rakip 10 kişi kaldıktan sonra da goller kaçırdık. İyi kapandılar. İkinci yarıda yine golü arayan taraf bizdik. Final pasları ile vuruşlarında acemice davrandık ve net pozisyonlardan yararlanamadık. Golü erken bulsaydık, skor farklı olabilirdi. İbrahim Akdağ atıldıktan sonra da pozisyonlara girdik. Sonuç olarak rakibimize yenilmedik ve 1 puanlık avantajımızı koruyup önlerinde yer aldık. Kazansaydık çok önemli avantaj elde edecektik." - Kartal: "Bir puan da iyidir"MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ümraniyespor karşısında takımının inanç ve hırsının kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.İstanbul'a kazanmak için geldiklerini aktaran Kartal, şöyle konuştu:"Karşılaşmaya kazanmak için hücumcu bir kadro ile çıktık. Kazanamasak bile 1 puanla dönmeyi planlıyorduk. Oyuna iyi başladık ve gol de bulduk. Golü bulduktan sonra gördüğümüz kırmızı kart ile 10 kişi kaldık ve oyunun büyük bölümünde eksik mücadele ettik. Ümraniyespor, iyi pas yapan ve oynamak isteyen bir ekip. Topla oynayarak bizi fazla yordular. İkinci yarıda Umut Nayir ve Enes Kubat ile 2 net gol pozisyonundan yararlanamadık. Bunları atsaydık maçı koparabilirdik. Takımın inancı ve hırsı beni mutlu etti. Üzüldüğüm taraf ise uzatma dakikalarında yediğimiz gol oldu. Bir puan da iyidir."Kalan maçlarını kazanarak Spor Toto Süper Lig'e yükselmek istediklerini belirten Kartal, "Rakiplerimizin aldığı sonuçlar bizi ilgilendirmiyor. Anton Putsila'nın çok iyi oynarken atılması oyun planlarımızı bozdu. Pozisyon bence kırmızı kartlık değildi. Eğer pozisyonda başka bir şey yoksa 19'uncu dakikada bu kadar ağır karar görmedim." ifadelerini kullandı.
- Ümraniyespor Teknik Direktörü Bektaş:"Sonuç olarak rakibimize yenilmedik ve 1 puanlık avantajımızı koruyup önlerinde yer aldık. Kazansaydık çok önemli avantaj elde edecektik"- MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kartal:"Takımın inancı ve hırsı beni mutlu et


İSTANBUL (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında konuk ettiği MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Ümraniyespor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, maçta birçok gol pozisyonundan yararlanamadıklarını, buna karşın rakipleriyle aralarındaki 1 puanlık farkı koruduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bektaş, 2. dakikada yedikleri golle maça 1-0 geride başladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Ankaragücü'nü iyi analiz ettiğimiz halde kademe hatasından gol yedik. Oyun disiplininden kopmadık ve rakip 10 kişi kaldıktan sonra da goller kaçırdık. İyi kapandılar. İkinci yarıda yine golü arayan taraf bizdik. Final pasları ile vuruşlarında acemice davrandık ve net pozisyonlardan yararlanamadık. Golü erken bulsaydık, skor farklı olabilirdi. İbrahim Akdağ atıldıktan sonra da pozisyonlara girdik. Sonuç olarak rakibimize yenilmedik ve 1 puanlık avantajımızı koruyup önlerinde yer aldık. Kazansaydık çok önemli avantaj elde edecektik."


- Kartal: "Bir puan da iyidir"


MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ümraniyespor karşısında takımının inanç ve hırsının kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.

İstanbul'a kazanmak için geldiklerini aktaran Kartal, şöyle konuştu:

"Karşılaşmaya kazanmak için hücumcu bir kadro ile çıktık. Kazanamasak bile 1 puanla dönmeyi planlıyorduk. Oyuna iyi başladık ve gol de bulduk. Golü bulduktan sonra gördüğümüz kırmızı kart ile 10 kişi kaldık ve oyunun büyük bölümünde eksik mücadele ettik. Ümraniyespor, iyi pas yapan ve oynamak isteyen bir ekip. Topla oynayarak bizi fazla yordular. İkinci yarıda Umut Nayir ve Enes Kubat ile 2 net gol pozisyonundan yararlanamadık. Bunları atsaydık maçı koparabilirdik. Takımın inancı ve hırsı beni mutlu etti. Üzüldüğüm taraf ise uzatma dakikalarında yediğimiz gol oldu. Bir puan da iyidir."

Kalan maçlarını kazanarak Spor Toto Süper Lig'e yükselmek istediklerini belirten Kartal, "Rakiplerimizin aldığı sonuçlar bizi ilgilendirmiyor. Anton Putsila'nın çok iyi oynarken atılması oyun planlarımızı bozdu. Pozisyon bence kırmızı kartlık değildi. Eğer pozisyonda başka bir şey yoksa 19'uncu dakikada bu kadar ağır karar görmedim." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.