pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

24.02.2018 - 19:33, Güncelleme: 24.02.2018 - 19:33
 

Maçın Ardından

Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica: "Sadece büyük takımların yaptığı bir şeyi yaptık bugün. İkinci dakikada 1-0 geriye düştüğümüz maçı kendi lehimize çevirmeyi bildik"- Kasımpaşa Teknik Direktörü Özdeş: "Bizim için oyun güvenli giderken gördüğümüz kırm

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 3-2 yenen Kayserispor'un teknik direktörü Marius Sumudica, geriye düşmelerine rağmen maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Sumudica, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, sahada iyi mücadele eden bir Kayserispor olduğunu vurgulayarak, "Sadece büyük takımların yaptığı bir şeyi yaptık bugün. İkinci dakikada 1-0 geriye düştüğümüz maçı kendi lehimize çevirmeyi bildik." dedi.Karşılaşmanın ardından futbolcuları Şamil Çinaz'a karşı taraftarın yaptığı davranışın hoş olmadığını aktaran Sumudica, şunları kaydetti:"Takımımda 24 oyuncum var ve bu 24 oyuncunun hepsi benim oğlum. Taraftarlarımızı seviyorum ama Şamil'e yapılanı hak etmediğini düşünüyorum. Şamil bu ailenin bir parçası ve böyle şeyler olmuyor, hoş değil. 11 maçımız kaldı, 11 final. Önümüzde Bursaspor ve Kardemir Karabükspor maçlarımız var. Bu maçlarda takımımdan en az 4 puan istiyorum. Eğer 6 puan kazanırsak Avrupa kupalarına gitmek için çok büyük bir fırsat yakalayacağız. Bu iki maça iyi hazırlanacağız." Sumudica, Kasımpaşa karşısında alınan galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Her maç baskı olacak, hedefi olan bir takımız çünkü. Beşinci sırada kalmak istiyoruz, kolay değil. Başkanımızla ilk görüştüğümde benden takımı ligde tutmamı istemişti, ben de bunu kabul etmemiştim. Takımı ilk 8'in içerisine sokacağımı söylemiştim. Beşinci sırada kalırsak herkes mutlu olur. Yüreğimizle oynarsak, bu olur." ifadelerini kullandı. - Özdeş: "Penaltı olmayan bir pozisyonla 3-1 geriye düştük"Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi. Rakipleri Kayserispor'un ligde geçen hafta Galatasaray'ın oynadığı formatta bir oyunu sahaya yansıttığını dile getiren Özdeş, "Oyuna başlarken kornerden bir gol bulduk. Ardından çabuk ataklarla direkten dönen bir topumuz var. Daha sonra birkaç tane final pasını veremediğimiz, iki farkı yakalayabileceğimiz anlar oldu." dedi.Karşılaşmanın ikinci yarısında daha fazla öne çıkmaya başladıklarını anlatan Özdeş, şunları kaydetti:"Bizim için oyun güvenli giderken gördüğümüz kırmızı karttan sonra oyunun seyri değişti. İkinci sarıdan kırmızı kart doğruydu, daha sonra Kayserispor baskısını daha da artırdı. Ancak yediğimiz bir golden sonra tekrar bir gol kovalarken çok basit, penaltı olmayan bir pozisyonla 3-1 geriye düştük. Oyun ondan sonra bizim açımızdan kırıldı. Kayserispor'u kutluyorum. Takımım buraya kazanmak için geldi, 10 kişi kaldığımızda da bu tutumu devam ettirmek istedik. Penaltının verilebilmesi için net görülüyor olması gerekiyor. O pozisyonda Mendes inanılmaz bir şekilde 40-50 metre bir koşu yaptı. Artık gücünün bittiği yerde de Pavelka'ya o faul yapmışken penaltı verildi."
Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica: "Sadece büyük takımların yaptığı bir şeyi yaptık bugün. İkinci dakikada 1-0 geriye düştüğümüz maçı kendi lehimize çevirmeyi bildik"- Kasımpaşa Teknik Direktörü Özdeş: "Bizim için oyun güvenli giderken gördüğümüz kırm

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 3-2 yenen Kayserispor'un teknik direktörü Marius Sumudica, geriye düşmelerine rağmen maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Sumudica, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, sahada iyi mücadele eden bir Kayserispor olduğunu vurgulayarak, "Sadece büyük takımların yaptığı bir şeyi yaptık bugün. İkinci dakikada 1-0 geriye düştüğümüz maçı kendi lehimize çevirmeyi bildik." dedi.

Karşılaşmanın ardından futbolcuları Şamil Çinaz'a karşı taraftarın yaptığı davranışın hoş olmadığını aktaran Sumudica, şunları kaydetti:

"Takımımda 24 oyuncum var ve bu 24 oyuncunun hepsi benim oğlum. Taraftarlarımızı seviyorum ama Şamil'e yapılanı hak etmediğini düşünüyorum. Şamil bu ailenin bir parçası ve böyle şeyler olmuyor, hoş değil. 11 maçımız kaldı, 11 final. Önümüzde Bursaspor ve Kardemir Karabükspor maçlarımız var. Bu maçlarda takımımdan en az 4 puan istiyorum. Eğer 6 puan kazanırsak Avrupa kupalarına gitmek için çok büyük bir fırsat yakalayacağız. Bu iki maça iyi hazırlanacağız."

Sumudica, Kasımpaşa karşısında alınan galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Her maç baskı olacak, hedefi olan bir takımız çünkü. Beşinci sırada kalmak istiyoruz, kolay değil. Başkanımızla ilk görüştüğümde benden takımı ligde tutmamı istemişti, ben de bunu kabul etmemiştim. Takımı ilk 8'in içerisine sokacağımı söylemiştim. Beşinci sırada kalırsak herkes mutlu olur. Yüreğimizle oynarsak, bu olur." ifadelerini kullandı.


- Özdeş: "Penaltı olmayan bir pozisyonla 3-1 geriye düştük"


Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi.

Rakipleri Kayserispor'un ligde geçen hafta Galatasaray'ın oynadığı formatta bir oyunu sahaya yansıttığını dile getiren Özdeş, "Oyuna başlarken kornerden bir gol bulduk. Ardından çabuk ataklarla direkten dönen bir topumuz var. Daha sonra birkaç tane final pasını veremediğimiz, iki farkı yakalayabileceğimiz anlar oldu." dedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha fazla öne çıkmaya başladıklarını anlatan Özdeş, şunları kaydetti:

"Bizim için oyun güvenli giderken gördüğümüz kırmızı karttan sonra oyunun seyri değişti. İkinci sarıdan kırmızı kart doğruydu, daha sonra Kayserispor baskısını daha da artırdı. Ancak yediğimiz bir golden sonra tekrar bir gol kovalarken çok basit, penaltı olmayan bir pozisyonla 3-1 geriye düştük. Oyun ondan sonra bizim açımızdan kırıldı. Kayserispor'u kutluyorum. Takımım buraya kazanmak için geldi, 10 kişi kaldığımızda da bu tutumu devam ettirmek istedik. Penaltının verilebilmesi için net görülüyor olması gerekiyor. O pozisyonda Mendes inanılmaz bir şekilde 40-50 metre bir koşu yaptı. Artık gücünün bittiği yerde de Pavelka'ya o faul yapmışken penaltı verildi."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.