pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

18.02.2018 - 14:53, Güncelleme: 18.02.2018 - 14:53
 

Maçın Ardından

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bektaş:"Büyük bir avantaj kaybettik. Üzgünüz"- Eskişehirspor Teknik Direktörü İldiz:"Oyuncularım çok iyi mücadele etti ve galip geldik"

İSTANBUL (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında sahasında Eskişehirspor'a 1-0 mağlup olan Ümraniyespor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, lig yarışında büyük avantaj kaybettiklerini belirtti.Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bektaş, maça istedikleri gibi başladıklarını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:"Oyunu istediğimiz gibi yönlendirdik. Bu kadar gol pozisyonuna girince atmalısınız. Öne geçebilseydik oyun çok farklı olabilirdi. Serdar Özbayraktar sakatlanınca öndeki baskı azaldı. Bizi üzen taraf çalıştığımız halde kontra ataktan gol yememiz oldu. Kapalı savunmayı aşamadık. Büyük bir avantaj kaybettik. Üzgünüz."Bayram Bektaş, Eskişehirspor'un bir pozisyon bularak maçı kazandığını anlatarak, "Haftaya deplasmanda kazanarak mağlubiyeti telafi etmeliyiz. Rakibimizi tebrik ediyorum. Olmayınca olmuyor. Motivasyonumuzu kaybetmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu maç ders olarak gösterilebilir. Sayısız pozisyona girip atamadık." diye konuştu.- İldiz: "İyi bir galibiyet oldu"Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, oyuncularının çok iyi mücadele ettiklerini söyleyerek iyi bir galibiyet aldıklarını ifade etti.Yücel İldiz, çok zor bir maçı kazandıklarını aktararak şunları kaydetti: "Kulüp olarak yeniden yapılanma içerisindeyiz. Kulübü, saha içinde ve dışında sağlıklı yapıya kavuşturmaya çalışıyoruz. Son haftalarda iyi sonuçlar alıyoruz. Ümraniyespor sahasında hiç kaybetmemişti. Oyuna iyi başlamadık. Devre sonuna doğru golü bulunca oyun planımızı biraz uygulamaya başladık. Oyuncularım çok iyi mücadele etti ve galip geldik. İkinci yarı kontra ataklarla başka goller de bulabilirdik. Eksik kalmamıza rağmen iyi bir galibiyet oldu."
Ümraniyespor Teknik Direktörü Bektaş:"Büyük bir avantaj kaybettik. Üzgünüz"- Eskişehirspor Teknik Direktörü İldiz:"Oyuncularım çok iyi mücadele etti ve galip geldik"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında sahasında Eskişehirspor'a 1-0 mağlup olan Ümraniyespor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, lig yarışında büyük avantaj kaybettiklerini belirtti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bektaş, maça istedikleri gibi başladıklarını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

"Oyunu istediğimiz gibi yönlendirdik. Bu kadar gol pozisyonuna girince atmalısınız. Öne geçebilseydik oyun çok farklı olabilirdi. Serdar Özbayraktar sakatlanınca öndeki baskı azaldı. Bizi üzen taraf çalıştığımız halde kontra ataktan gol yememiz oldu. Kapalı savunmayı aşamadık. Büyük bir avantaj kaybettik. Üzgünüz."

Bayram Bektaş, Eskişehirspor'un bir pozisyon bularak maçı kazandığını anlatarak, "Haftaya deplasmanda kazanarak mağlubiyeti telafi etmeliyiz. Rakibimizi tebrik ediyorum. Olmayınca olmuyor. Motivasyonumuzu kaybetmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu maç ders olarak gösterilebilir. Sayısız pozisyona girip atamadık." diye konuştu.


- İldiz: "İyi bir galibiyet oldu"


Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, oyuncularının çok iyi mücadele ettiklerini söyleyerek iyi bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Yücel İldiz, çok zor bir maçı kazandıklarını aktararak şunları kaydetti:

"Kulüp olarak yeniden yapılanma içerisindeyiz. Kulübü, saha içinde ve dışında sağlıklı yapıya kavuşturmaya çalışıyoruz. Son haftalarda iyi sonuçlar alıyoruz. Ümraniyespor sahasında hiç kaybetmemişti. Oyuna iyi başlamadık. Devre sonuna doğru golü bulunca oyun planımızı biraz uygulamaya başladık. Oyuncularım çok iyi mücadele etti ve galip geldik. İkinci yarı kontra ataklarla başka goller de bulabilirdik. Eksik kalmamıza rağmen iyi bir galibiyet oldu."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.