pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

17.02.2018 - 18:58, Güncelleme: 17.02.2018 - 18:58
 

Maçın Ardından

Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz: - "Son 10 dakikada klas ayakların devreye girmesiyle maçı kazanmasını bildik. Gerçekten çok güzel oldu. Çok keyif aldığımız bir karşılaşma oldu"

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, kırmızı-beyazlı ekibin sahasında Osmanlıspor'u 3-2 yendiği karşılaşmadan çok keyif aldığını, klas ayaklarla maçı kazandıklarını söyledi.Otyakmaz, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Sivasspor'un maçın ilk yarısında çok iyi oynadığını kaydetti.Maçın ilk yarısında çok iyi fırsatlar bulduklarını vurgulayan Otyakmaz, "Aslında maçı ilk yarıda koparabilirdik. İkinci yarı rakip takviyelerle daha iyi bir motivasyonla sahaya çıktı. Gerçekten yarım saat oyuna hakim oldular, bu arada öne de geçtiler. Son 10 dakika klas ayakların devreye girmesiyle maçı kazanmasını bildik. Gerçekten çok güzel oldu. Çok keyif aldığımız bir karşılaşma oldu." diye konuştu. Karşılaşmada dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Robinho'nun 2 gol ve 1 asist yaptığının hatırlatılması üzerine Otyakmaz, "Ne kadar doğru bir tercih olduğunu her anlamda gördük. Şehrimizin tanıtımı, Türk futbolunun marka değeri, bizim sonuçlarımız açısından... 2 haftada 3 gol, 1 asist yapması bize kazandırdığı puanlar, ne kadar doğru bir iş yaptığımız gösteriyor. Bunlar bizi sevindiren şeyler." ifadelerini kullandı. Başkan Otyakmaz, Demir Grup Sivasspor'un hedefinin ilk 10 olduğunu, ilk 6 içerisine girmesinin ise kendilerini mutlu edeceğini aktararak, "Tabii neden Avrupa olmasın diyeceğim ama neticede önümüzü görelim yavaş yavaş gidelim." şeklinde görüş belirtti.
Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz: - "Son 10 dakikada klas ayakların devreye girmesiyle maçı kazanmasını bildik. Gerçekten çok güzel oldu. Çok keyif aldığımız bir karşılaşma oldu"

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, kırmızı-beyazlı ekibin sahasında Osmanlıspor'u 3-2 yendiği karşılaşmadan çok keyif aldığını, klas ayaklarla maçı kazandıklarını söyledi.

Otyakmaz, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Sivasspor'un maçın ilk yarısında çok iyi oynadığını kaydetti.

Maçın ilk yarısında çok iyi fırsatlar bulduklarını vurgulayan Otyakmaz, "Aslında maçı ilk yarıda koparabilirdik. İkinci yarı rakip takviyelerle daha iyi bir motivasyonla sahaya çıktı. Gerçekten yarım saat oyuna hakim oldular, bu arada öne de geçtiler. Son 10 dakika klas ayakların devreye girmesiyle maçı kazanmasını bildik. Gerçekten çok güzel oldu. Çok keyif aldığımız bir karşılaşma oldu." diye konuştu.

Karşılaşmada dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Robinho'nun 2 gol ve 1 asist yaptığının hatırlatılması üzerine Otyakmaz, "Ne kadar doğru bir tercih olduğunu her anlamda gördük. Şehrimizin tanıtımı, Türk futbolunun marka değeri, bizim sonuçlarımız açısından... 2 haftada 3 gol, 1 asist yapması bize kazandırdığı puanlar, ne kadar doğru bir iş yaptığımız gösteriyor. Bunlar bizi sevindiren şeyler." ifadelerini kullandı.

Başkan Otyakmaz, Demir Grup Sivasspor'un hedefinin ilk 10 olduğunu, ilk 6 içerisine girmesinin ise kendilerini mutlu edeceğini aktararak, "Tabii neden Avrupa olmasın diyeceğim ama neticede önümüzü görelim yavaş yavaş gidelim." şeklinde görüş belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.