pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

27.01.2018 - 17:58, Güncelleme: 27.01.2018 - 17:58
 

Maçın Ardından

Elazığspor Teknik Direktörü Kalpar:"Çok iyi oynamamamıza rağmen kazanmanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha yaşamış oldum"- Eskişehirspor Teknik Direktörü İldiz: "Bu kadar golü kaçırır, bir de üzerine gol yerseniz mağlup olursunuz"

ELAZIĞ (AA) - TFF 1. Lig'de Eskişehirspor'u sahasında 1-0 mağlup eden Elazığspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, çok iyi oynamamalarına rağmen kazandıklarını söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kalpar, futbolcularının maçta kendi sahalarında kazanamamanın sıkıntısını yaşadığını, bunun vermiş olduğu öz güven eksikliğinden dolayı rakibe karşı zorlandıklarını ve çok pas hatası yaptıklarını belirtti.Hüseyin Kalpar, şunları kaydetti: "İkinci yarı skoru koruma adına çok büyük bir mücadele vermemiz gerekiyordu. Oyuncularımız bunu yapmaya çalıştılar ama yine de rakibimize çok net pozisyonlar verdik. Bu net pozisyonlardan faydalanamamaları bizim şansımızdı, kabul etmek gerekir. Ama lehimize bazı pozisyonlar vardı ki kalecinin harika kurtarışlarıyla ikinci ve üçüncü golü bulamadık, kalecilerini tebrik ediyorum. Burada alınan 3 puan bizim için çok önemliydi. Çok iyi oynamamamıza rağmen kazanmanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha yaşamış oldum. Oyuncularımı tebrik ediyorum."- Eskişehirspor cephesiEskişehirspor'un teknik direktörü Yücel İldiz ise oyuna iyi başlamalarına rağmen akıl almaz goller kaçırdıklarını dile getirdi. Maçın 15. dakikasında yedikleri golün futbolcularının oyun kalitesini bozduğunu aktaran İldiz, şöyle konuştu:"İstediklerimizi sahaya yansıtamadık. Çok süratli bir 45 dakika oldu. İkinci yarının başından itibaren oyunun sonuna kadar çok yüklendik. Ama futbolda maçın meyvesi goldür, atacaksın. Bu kadar golü kaçırır, bir de üzerine gol yerseniz mağlup olursunuz. İnanılmaz goller kaçırdık, atmalıydık. Elazığspor'u tebrik ediyorum."
Elazığspor Teknik Direktörü Kalpar:"Çok iyi oynamamamıza rağmen kazanmanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha yaşamış oldum"- Eskişehirspor Teknik Direktörü İldiz: "Bu kadar golü kaçırır, bir de üzerine gol yerseniz mağlup olursunuz"

ELAZIĞ (AA) - TFF 1. Lig'de Eskişehirspor'u sahasında 1-0 mağlup eden Elazığspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, çok iyi oynamamalarına rağmen kazandıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kalpar, futbolcularının maçta kendi sahalarında kazanamamanın sıkıntısını yaşadığını, bunun vermiş olduğu öz güven eksikliğinden dolayı rakibe karşı zorlandıklarını ve çok pas hatası yaptıklarını belirtti.

Hüseyin Kalpar, şunları kaydetti:

"İkinci yarı skoru koruma adına çok büyük bir mücadele vermemiz gerekiyordu. Oyuncularımız bunu yapmaya çalıştılar ama yine de rakibimize çok net pozisyonlar verdik. Bu net pozisyonlardan faydalanamamaları bizim şansımızdı, kabul etmek gerekir. Ama lehimize bazı pozisyonlar vardı ki kalecinin harika kurtarışlarıyla ikinci ve üçüncü golü bulamadık, kalecilerini tebrik ediyorum. Burada alınan 3 puan bizim için çok önemliydi. Çok iyi oynamamamıza rağmen kazanmanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha yaşamış oldum. Oyuncularımı tebrik ediyorum."


- Eskişehirspor cephesi


Eskişehirspor'un teknik direktörü Yücel İldiz ise oyuna iyi başlamalarına rağmen akıl almaz goller kaçırdıklarını dile getirdi.

Maçın 15. dakikasında yedikleri golün futbolcularının oyun kalitesini bozduğunu aktaran İldiz, şöyle konuştu:

"İstediklerimizi sahaya yansıtamadık. Çok süratli bir 45 dakika oldu. İkinci yarının başından itibaren oyunun sonuna kadar çok yüklendik. Ama futbolda maçın meyvesi goldür, atacaksın. Bu kadar golü kaçırır, bir de üzerine gol yerseniz mağlup olursunuz. İnanılmaz goller kaçırdık, atmalıydık. Elazığspor'u tebrik ediyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.