pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

21.01.2018 - 17:18, Güncelleme: 21.01.2018 - 17:18
 

Maçın Ardından

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba: - "Her iki takım da az pozisyonlu, isteksiz, coşkusuz bir ilk yarı geçirdi. İkinci yarıda bizim bulduğumuz golden sonra inanılmaz pozisyonlar yakaladık. Coşkulu oynadığımız bir maç oldu" - Teleset Mobilya Akhi

SİVAS (AA) - Süper Lig'in 18. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile 1-1 berabere kalan Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, "Her iki takım da az pozisyonlu, isteksiz, coşkusuz bir ilk yarı geçirdi. İkinci yarıda ise coşkulu oynadığımız bir maç oldu. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik şimdi burada 1-1'i konuşuyor olmazdık." dedi. Aybaba, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"na ilişkin, "Ordumuz, sınır ötesi bir harekat yapıyor. Kalbimiz, dualarımız, gerekirse canımız onların yanında. İnşallah bu operasyonu sağlıklı bir şekilde bitirirler ve hepsi vatanımıza geri dönerler." yorumunu yaptı.Karşılaşmanın ikinci yarısında takımının bulduğu golden sonra inanılmaz pozisyonlar yakaladığını aktaran Samet Aybaba, şunları kaydetti: "Her iki takım da az pozisyonlu, isteksiz, coşkusuz bir ilk yarı geçirdi. İkinci yarıda bizim bulduğumuz golden sonra inanılmaz pozisyonlar yakaladık. Coşkulu oynadığımız bir maç oldu. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik şimdi burada 1-1'i konuşuyor olmazdık. Bulduğunuz pozisyonları atacaksınız. İkinci yarıdaki oyundan memnunum. Rakip de oyundan kopmamak için müdahaleler yaptı. Artık Evkur Yeni Malatyaspor maçının çalışmalarına başlayacağız."Maçın devre arasında oyuncularına, ligin ilk yarısındaki iyi oynayan takım gibi olmadıklarını söylediğini belirten Aybaba, "Biz daha iyi takımız, özellikle son maçlarda bunu çok iyi gösterdik. İyi başlayalım dedik, pozisyon yakalayıp atıyorsunuz. Net pozisyonları atarsanız oyun başka yere gider. Bunlara çalışacağız, bu pozisyonları gole çevirmek için çalışmaları artıracağız." ifadelerini kullandı. - Akhisarspor cephesi Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk ise çok zor bir deplasmana geldiklerini söyledi. Ligin ilk yarısını formda bitiren bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirten Buruk, takımının oyun anlayışını sahaya yansıttığını ifade etti. Takımının gol yiyene kadar gole yakın taraf olduğuna işaret eden Buruk, "Sivasspor'a gol şansı vermemiştik, golü yedikten sonra çok fazla pozisyon verdik. Maç 3-0, 4-0'a gidebilirdi." dedi. Daha sonra oyuna müdahale ederek hamle yaptığını vurgulayan Buruk, şunları kaydetti: "10 kişi kaldık, gol bulmak için hamle yaptık. Daha sonra bunun karşılığını aldık. 1-1'den sonra 10 kişiyle inanılmaz bir mücadele ettik. Sivasspor gibi çok iyi bir takıma karşı, çok iyi oyuncuları olan bir takıma karşı maçın sonunda 1 puan almak bizim için sevindirici. Dany'e gösterilen ikinci sarı kartın biraz ağır olduğunu düşünüyorum. 10 kişi ile de inanılmaz mücadele ettik. Sivasspor seyircisi de burada muhteşem şekilde takımına çok iyi destek verdi. Burası gerçekten ligin en zor deplasmanlarından biri. Buradan 1 puan ile ayrılmak bizi sevindirdi."
Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba: - "Her iki takım da az pozisyonlu, isteksiz, coşkusuz bir ilk yarı geçirdi. İkinci yarıda bizim bulduğumuz golden sonra inanılmaz pozisyonlar yakaladık. Coşkulu oynadığımız bir maç oldu" - Teleset Mobilya Akhi

SİVAS (AA) - Süper Lig'in 18. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile 1-1 berabere kalan Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, "Her iki takım da az pozisyonlu, isteksiz, coşkusuz bir ilk yarı geçirdi. İkinci yarıda ise coşkulu oynadığımız bir maç oldu. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik şimdi burada 1-1'i konuşuyor olmazdık." dedi.

Aybaba, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"na ilişkin, "Ordumuz, sınır ötesi bir harekat yapıyor. Kalbimiz, dualarımız, gerekirse canımız onların yanında. İnşallah bu operasyonu sağlıklı bir şekilde bitirirler ve hepsi vatanımıza geri dönerler." yorumunu yaptı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında takımının bulduğu golden sonra inanılmaz pozisyonlar yakaladığını aktaran Samet Aybaba, şunları kaydetti:

"Her iki takım da az pozisyonlu, isteksiz, coşkusuz bir ilk yarı geçirdi. İkinci yarıda bizim bulduğumuz golden sonra inanılmaz pozisyonlar yakaladık. Coşkulu oynadığımız bir maç oldu. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik şimdi burada 1-1'i konuşuyor olmazdık. Bulduğunuz pozisyonları atacaksınız. İkinci yarıdaki oyundan memnunum. Rakip de oyundan kopmamak için müdahaleler yaptı. Artık Evkur Yeni Malatyaspor maçının çalışmalarına başlayacağız."

Maçın devre arasında oyuncularına, ligin ilk yarısındaki iyi oynayan takım gibi olmadıklarını söylediğini belirten Aybaba, "Biz daha iyi takımız, özellikle son maçlarda bunu çok iyi gösterdik. İyi başlayalım dedik, pozisyon yakalayıp atıyorsunuz. Net pozisyonları atarsanız oyun başka yere gider. Bunlara çalışacağız, bu pozisyonları gole çevirmek için çalışmaları artıracağız." ifadelerini kullandı.


- Akhisarspor cephesi


Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk ise çok zor bir deplasmana geldiklerini söyledi. Ligin ilk yarısını formda bitiren bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirten Buruk, takımının oyun anlayışını sahaya yansıttığını ifade etti. Takımının gol yiyene kadar gole yakın taraf olduğuna işaret eden Buruk, "Sivasspor'a gol şansı vermemiştik, golü yedikten sonra çok fazla pozisyon verdik. Maç 3-0, 4-0'a gidebilirdi." dedi.

Daha sonra oyuna müdahale ederek hamle yaptığını vurgulayan Buruk, şunları kaydetti:

"10 kişi kaldık, gol bulmak için hamle yaptık. Daha sonra bunun karşılığını aldık. 1-1'den sonra 10 kişiyle inanılmaz bir mücadele ettik. Sivasspor gibi çok iyi bir takıma karşı, çok iyi oyuncuları olan bir takıma karşı maçın sonunda 1 puan almak bizim için sevindirici. Dany'e gösterilen ikinci sarı kartın biraz ağır olduğunu düşünüyorum. 10 kişi ile de inanılmaz mücadele ettik. Sivasspor seyircisi de burada muhteşem şekilde takımına çok iyi destek verdi. Burası gerçekten ligin en zor deplasmanlarından biri. Buradan 1 puan ile ayrılmak bizi sevindirdi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.