pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

20.01.2018 - 17:48, Güncelleme: 20.01.2018 - 17:48
 

Maçın Ardından

Eskişehirspor Teknik Direktörü İldiz: "Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu bizim adımıza iyi olmadı"- İstanbulspor Teknik Sorumlusu Avcı: "Oyuncularım ruhlarını sahaya koydu"

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig'in 18. haftasında İstanbulspor'a sahasında 2-1 mağlup olan Eskişehirspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin ikinci yarısına iyi başlamak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade etti.Maçı kazanmak için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini vurgulayan İldiz, "İlk 45 dakika iyi değildik. Sert bir mücadele oldu. İkinci yarıda oyunu toparladık, iyi oynamaya başladık ve golü bulduk. Golden hemen sonra gol yememiz moralimizi bozdu. Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu bizim adımıza iyi olmadı. Çok üzgünüz." diye konuştu. - İstanbulspor cephesi İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı ise haklı bir galibiyet aldıklarını belirtti.Sahada takım olarak iyi mücadele ettiklerini anlatan Avcı, "Futbol ilginç bir oyun. Çok gol kaçırdık ve golü yedik. Sıkıntıya düştük. Hemen karşılığını verdik. Bugün oyun anlayışını sahaya iyi koyduk. Oyuncularım ruhlarını sahaya koydu." ifadelerini kullandı.
Eskişehirspor Teknik Direktörü İldiz: "Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu bizim adımıza iyi olmadı"- İstanbulspor Teknik Sorumlusu Avcı: "Oyuncularım ruhlarını sahaya koydu"

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig'in 18. haftasında İstanbulspor'a sahasında 2-1 mağlup olan Eskişehirspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.

İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin ikinci yarısına iyi başlamak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade etti.

Maçı kazanmak için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini vurgulayan İldiz, "İlk 45 dakika iyi değildik. Sert bir mücadele oldu. İkinci yarıda oyunu toparladık, iyi oynamaya başladık ve golü bulduk. Golden hemen sonra gol yememiz moralimizi bozdu. Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu bizim adımıza iyi olmadı. Çok üzgünüz." diye konuştu.


- İstanbulspor cephesi


İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı ise haklı bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Sahada takım olarak iyi mücadele ettiklerini anlatan Avcı, "Futbol ilginç bir oyun. Çok gol kaçırdık ve golü yedik. Sıkıntıya düştük. Hemen karşılığını verdik. Bugün oyun anlayışını sahaya iyi koyduk. Oyuncularım ruhlarını sahaya koydu." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.