pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

02.12.2017 - 18:58, Güncelleme: 02.12.2017 - 18:58
 

Maçın Ardından

- Samsunspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Çok üzgünüz. İstemediğimiz bir sonuç aldık"- Eskişehirspor Teknik Direktörü İldiz: "Puan cetvelindeki yerimiz ile oynadığımız futbol tezatlık oluşturuyordu. Bunu düzeltmek için sahaya çıktık"

SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, iç sahada 4-0 mağlup oldukları Eskişehirspor maçına ilişkin, "Çok üzgünüz. İstemediğimiz bir sonuç aldık." dedi.İpekoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının çok kötü bir performans sergilediğini söyledi.Taraftarlardan özür dileyen İpekoğlu, "Çok üzgünüz. İstemediğimiz bir sonuç aldık. Final paslarında çok kötüydük. Final pasları iyi olsa ilk yarıyı önde kapatabilirdik. İkinci yarıda 2. golden sonra oyundan tamamen koptuk. Maçı kaybetme düşüncesine girince sahada saçma sapan işler yaptık. Yenilince alttaki takımlar da bize yaklaştı. Yapacak bir şey yok. Devre arasına kadar ne kadar puan toplayabilirsek toplamak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.Ligde 3 maç üst üste kazanan takımın play-off potasına girdiğini aktaran İpekoğlu, şöyle konuştu: "Eskişehirsporlu futbolcular ne kadar maç başı ücreti alamadıysa bizim futbolcularımız da o kadar maç başı alamadı. Onların mali durumu neyse bizim de öyle. Sadece Eskişehirspor’un değil bizim de finansal açıdan sıkıntılarımız var. Bu mali sıkıntılar içerisinde devre arasında nasıl transfer yapacağız diye ben de düşünüyorum. Başkanın ve yönetim kurulunun durumu belli olunca biz de ona göre bir durum sergileriz." - Eskişehirspor cephesi Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, son haftalarda iyi oynamaya ve iyi işler yapmaya başlayan bir ekip olduklarına dikkati çekerek şunları kaydetti: "Geçen hafta da iyi oynamamıza rağmen galip gelemedik. Burada puan ya da puanlar almaya geldik. Puan cetvelindeki yerimiz ile oynadığımız futbol tezatlık oluşturuyordu. Bunu düzeltmek için sahaya çıktık. İlk yarı istediğimiz gibi gitti. 2. yarıda da tamamen biz oynadık. İnşallah bu futbolu ileriki haftalara da yansıtırız. Haftaya kongremiz var. İnşallah bundan sonraki süreçte mali anlamda da istikrarı yakalarız."
- Samsunspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Çok üzgünüz. İstemediğimiz bir sonuç aldık"- Eskişehirspor Teknik Direktörü İldiz: "Puan cetvelindeki yerimiz ile oynadığımız futbol tezatlık oluşturuyordu. Bunu düzeltmek için sahaya çıktık"


SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, iç sahada 4-0 mağlup oldukları Eskişehirspor maçına ilişkin, "Çok üzgünüz. İstemediğimiz bir sonuç aldık." dedi.

İpekoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının çok kötü bir performans sergilediğini söyledi.

Taraftarlardan özür dileyen İpekoğlu, "Çok üzgünüz. İstemediğimiz bir sonuç aldık. Final paslarında çok kötüydük. Final pasları iyi olsa ilk yarıyı önde kapatabilirdik. İkinci yarıda 2. golden sonra oyundan tamamen koptuk. Maçı kaybetme düşüncesine girince sahada saçma sapan işler yaptık. Yenilince alttaki takımlar da bize yaklaştı. Yapacak bir şey yok. Devre arasına kadar ne kadar puan toplayabilirsek toplamak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Ligde 3 maç üst üste kazanan takımın play-off potasına girdiğini aktaran İpekoğlu, şöyle konuştu:

"Eskişehirsporlu futbolcular ne kadar maç başı ücreti alamadıysa bizim futbolcularımız da o kadar maç başı alamadı. Onların mali durumu neyse bizim de öyle. Sadece Eskişehirspor’un değil bizim de finansal açıdan sıkıntılarımız var. Bu mali sıkıntılar içerisinde devre arasında nasıl transfer yapacağız diye ben de düşünüyorum. Başkanın ve yönetim kurulunun durumu belli olunca biz de ona göre bir durum sergileriz."

- Eskişehirspor cephesi


Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, son haftalarda iyi oynamaya ve iyi işler yapmaya başlayan bir ekip olduklarına dikkati çekerek şunları kaydetti:

"Geçen hafta da iyi oynamamıza rağmen galip gelemedik. Burada puan ya da puanlar almaya geldik. Puan cetvelindeki yerimiz ile oynadığımız futbol tezatlık oluşturuyordu. Bunu düzeltmek için sahaya çıktık. İlk yarı istediğimiz gibi gitti. 2. yarıda da tamamen biz oynadık. İnşallah bu futbolu ileriki haftalara da yansıtırız. Haftaya kongremiz var. İnşallah bundan sonraki süreçte mali anlamda da istikrarı yakalarız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.