pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

19.11.2017 - 15:58, Güncelleme: 19.11.2017 - 15:58
 

Maçın Ardından

- Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Cangök:- "Çok net pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz"- Eskişehirspor Teknik Direktörü İldiz:- "Camianın bu kötü günlerinde galibiyet ilaç gibi geldi. Bu galibiyetimizi tarafta

BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig'in 12. haftasında, evinde Eskişehirspor'a 3-2 yenilen Balıkesirspor Baltok'un teknik direktörü Can Cangök, maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Cangök, ilk yarıda son derece net gol pozisyonlarına girmelerine rağmen devreyi 2-1 geride kapatmalarının oyuncuların moralini bozduğunu söyledi. Kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyen Cangök, "İki farklı oyun oldu. İlk yarıyı çok farklı bitirebilecekken maalesef ilk devre sonu içeriye 2-1 yenik girdik. Çok net pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. İkinci devre oyuncuların kafasını kaldıramadık. Ben buraya zarar verdiğim zaman kimsenin istemesine gerek yok, bir dakikada ayrılırım." diye konuştu.- İldiz: "Galibiyet ilaç gibi geldi"Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise, deplasmanda kazanarak camianın kötü günlerinde ilaç değerinde bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.Son haftalarda futbol adına ciddi bir çıkış yakaladıklarını vurgulayan İldiz, şunları kaydetti:"Son deplasmandan puan getirdik. Geçen hafta sahamızda oyunu kazandık ama skoru kazanamadık. Bir burukluk vardı. İlk yarıya iyi başladığımızı söyleyemeyeceğim. Golü de buldular, pozisyona da girdiler ancak daha sonra golü bulduk ve toparlandık. İkinci devre oyun tamamen bizim kontrolümüze geçti. Üçüncü gol sonrası oyun netleşti. Yemememiz gereken bir gol yedik ama deplasmanda kazanmak güzel. Camianın bu kötü günlerinde galibiyet ilaç gibi geldi. Bu galibiyetimizi taraftarlarımıza hediye ediyorum."
- Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Cangök:- "Çok net pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz"- Eskişehirspor Teknik Direktörü İldiz:- "Camianın bu kötü günlerinde galibiyet ilaç gibi geldi. Bu galibiyetimizi tarafta


BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig'in 12. haftasında, evinde Eskişehirspor'a 3-2 yenilen Balıkesirspor Baltok'un teknik direktörü Can Cangök, maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Cangök, ilk yarıda son derece net gol pozisyonlarına girmelerine rağmen devreyi 2-1 geride kapatmalarının oyuncuların moralini bozduğunu söyledi.

Kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyen Cangök, "İki farklı oyun oldu. İlk yarıyı çok farklı bitirebilecekken maalesef ilk devre sonu içeriye 2-1 yenik girdik. Çok net pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. İkinci devre oyuncuların kafasını kaldıramadık. Ben buraya zarar verdiğim zaman kimsenin istemesine gerek yok, bir dakikada ayrılırım." diye konuştu.


- İldiz: "Galibiyet ilaç gibi geldi"


Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise, deplasmanda kazanarak camianın kötü günlerinde ilaç değerinde bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Son haftalarda futbol adına ciddi bir çıkış yakaladıklarını vurgulayan İldiz, şunları kaydetti:

"Son deplasmandan puan getirdik. Geçen hafta sahamızda oyunu kazandık ama skoru kazanamadık. Bir burukluk vardı. İlk yarıya iyi başladığımızı söyleyemeyeceğim. Golü de buldular, pozisyona da girdiler ancak daha sonra golü bulduk ve toparlandık. İkinci devre oyun tamamen bizim kontrolümüze geçti. Üçüncü gol sonrası oyun netleşti. Yemememiz gereken bir gol yedik ama deplasmanda kazanmak güzel. Camianın bu kötü günlerinde galibiyet ilaç gibi geldi. Bu galibiyetimizi taraftarlarımıza hediye ediyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.