pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

28.10.2017 - 22:28, Güncelleme: 28.10.2017 - 22:28
 

Maçın Ardından

- Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:"Kazanmak istediğimiz bir maçtı"- Eskişehirspor Teknik Direktörü İldiz:"Son dakikaya kadar galibiyeti kovaladık ama berabere bitti"

İZMİR (AA) - TFF 1. Lig'de Eskişehirspor'la 0-0 berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Kazanmak istediğimiz bir maçtı." dedi.Eroğlu, karşılaşmadan sonra katıldığı basın toplantısında, Eskişehirspor maçından önceki iki müsabakada 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldıklarını hatırlattı. Eskişehirspor'un yetenekli oyuncularının bulunduğunu ve artan ivmesinin olduğunu belirten Eroğlu, şunları kaydetti:"Rakibimizin gücünü biliyorduk. Çıkışa ihtiyacımız vardı. Pas tercihlerimizin kötü oluşu, etkisiz vuruşlar gol bulmamızı engelledi. Antrenmanlarda çok çalıştığımız duran top organizasyonlarımızda da golü bulamadık. Tempoyu yükseltme amacındaydık, köşelere gitsek gol bulabilirdik. Kazanmak istediğimiz bir maçtı ama sahadan beraberlikle ayrıldık." - Eskişehirspor cephesiEskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Altınordu'nun ligin enerjik takımlarından biri olduğunu ve karşılaşmanın zorlu geçeceğini bildiklerini söyledi. Son haftalarda futbol ve skor anlamında iyiye doğru bir gidişlerinin olduğunu kaydeden İldiz, şöyle konuştu:"Çok iyi mücadele ettik. Son dakikaya kadar galibiyeti kovaladık ama berabere bitti. Uzun süre sonra gol yemedik. Maç güzeldi, golleri eksikti. Bizim gollerimiz eksikti. Üstüne katarak devam etmemiz lazım. Oyuncularımın göstedği performans ve özveriden memnunum." Bu sezon 5. deplasman maçında da galibiyete ulaşamayan Eskişehirspor, ilk kez bir müsabakada gol atamadı ve kalesini gole kapattı. Öte yandan, Altınordu'nun düzenlediği Cumhuriyet Kupası için İzmir'de bulunan Eskişehirspor'un 10 ve 11 yaş altı takımlarının oyuncuları, Passolig kartları olmadığı için müsabakaya alınmadı.
- Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:"Kazanmak istediğimiz bir maçtı"- Eskişehirspor Teknik Direktörü İldiz:"Son dakikaya kadar galibiyeti kovaladık ama berabere bitti"


İZMİR (AA) - TFF 1. Lig'de Eskişehirspor'la 0-0 berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Kazanmak istediğimiz bir maçtı." dedi.

Eroğlu, karşılaşmadan sonra katıldığı basın toplantısında, Eskişehirspor maçından önceki iki müsabakada 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldıklarını hatırlattı. Eskişehirspor'un yetenekli oyuncularının bulunduğunu ve artan ivmesinin olduğunu belirten Eroğlu, şunları kaydetti:

"Rakibimizin gücünü biliyorduk. Çıkışa ihtiyacımız vardı. Pas tercihlerimizin kötü oluşu, etkisiz vuruşlar gol bulmamızı engelledi. Antrenmanlarda çok çalıştığımız duran top organizasyonlarımızda da golü bulamadık. Tempoyu yükseltme amacındaydık, köşelere gitsek gol bulabilirdik. Kazanmak istediğimiz bir maçtı ama sahadan beraberlikle ayrıldık."


- Eskişehirspor cephesi


Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Altınordu'nun ligin enerjik takımlarından biri olduğunu ve karşılaşmanın zorlu geçeceğini bildiklerini söyledi.

Son haftalarda futbol ve skor anlamında iyiye doğru bir gidişlerinin olduğunu kaydeden İldiz, şöyle konuştu:

"Çok iyi mücadele ettik. Son dakikaya kadar galibiyeti kovaladık ama berabere bitti. Uzun süre sonra gol yemedik. Maç güzeldi, golleri eksikti. Bizim gollerimiz eksikti. Üstüne katarak devam etmemiz lazım. Oyuncularımın göstedği performans ve özveriden memnunum."

Bu sezon 5. deplasman maçında da galibiyete ulaşamayan Eskişehirspor, ilk kez bir müsabakada gol atamadı ve kalesini gole kapattı.

Öte yandan, Altınordu'nun düzenlediği Cumhuriyet Kupası için İzmir'de bulunan Eskişehirspor'un 10 ve 11 yaş altı takımlarının oyuncuları, Passolig kartları olmadığı için müsabakaya alınmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.