pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Maçın Ardından

15.10.2017 - 23:33, Güncelleme: 15.10.2017 - 23:33
 

Maçın Ardından

- Adana Demirspor Teknik Direktörü Bulak: "Hak ettiğimiz bir galibiyet elde ettik"- Eskişehirspor Teknik Direktörü İldiz: "Bugün gerçekten beklenmedik hatalar yaptık"

ADANA (AA) - TFF 1. Lig'in 8. haftasında Eskişehirspor'u 3-1 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Giray Bulak, galibiyeti hak ettiklerini söyledi.Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Giray Bulak, Eskişehirspor'un yakın zamanda teknik direktör değişikliğine gittiğini hatırlatarak, "Rakibimiz deneyimli bir ekip, Bugün iyi bir sonuç aldık. Oyuncularım gol pozisyonu ürettiler, savunma yaptılar, atak yaptılar. Hak ettiğimiz bir galibiyet elde ettik. Bu bizi mutlu ediyor. Hikayemiz nereye varır buna hep beraber bakacağız." diye konuştu.- Eskişehirspor cephesiEskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Adana Demirspor karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirtti.İyi bir oyun sergileyemediklerini vurgulayan İldiz, "Bugün gerçekten beklenmedik hatalar yaptık. Yenmeyecek golleri yedik. İstediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarı müdahale ettik ve golü bulduk ama istediğimiz oyunu sahaya yansıtamayınca kaybettik. Takımımıza yakışmayacak hatalar yaptık. Eskişehirspor gibi bir takımın bu hataları yapmaması gerekiyordu." değerlendirmesinde bulundu.
- Adana Demirspor Teknik Direktörü Bulak: "Hak ettiğimiz bir galibiyet elde ettik"- Eskişehirspor Teknik Direktörü İldiz: "Bugün gerçekten beklenmedik hatalar yaptık"


ADANA (AA) - TFF 1. Lig'in 8. haftasında Eskişehirspor'u 3-1 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Giray Bulak, galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Giray Bulak, Eskişehirspor'un yakın zamanda teknik direktör değişikliğine gittiğini hatırlatarak, "Rakibimiz deneyimli bir ekip, Bugün iyi bir sonuç aldık. Oyuncularım gol pozisyonu ürettiler, savunma yaptılar, atak yaptılar. Hak ettiğimiz bir galibiyet elde ettik. Bu bizi mutlu ediyor. Hikayemiz nereye varır buna hep beraber bakacağız." diye konuştu.


- Eskişehirspor cephesi


Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Adana Demirspor karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirtti.

İyi bir oyun sergileyemediklerini vurgulayan İldiz, "Bugün gerçekten beklenmedik hatalar yaptık. Yenmeyecek golleri yedik. İstediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarı müdahale ettik ve golü bulduk ama istediğimiz oyunu sahaya yansıtamayınca kaybettik. Takımımıza yakışmayacak hatalar yaptık. Eskişehirspor gibi bir takımın bu hataları yapmaması gerekiyordu." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.