pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Maçın Ardından

15.10.2017 - 19:18, Güncelleme: 15.10.2017 - 19:18
 

Maçın Ardından

- Kasımpaşa Teknik Direktörü Özdeş:"Top tutma çabamız, top kaybına neden oldu"- Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba:"Futbol adına bir şeyler yapmak beni mutlu eder. İlk 10 takımdan biri olmak istiyoruz. Siz durursanız, hedefler de durur"

İSTANBUL (AA) - Süper Lig'in 8. haftasında Demir Grup Sivasspor'a sahasında 3-2 mağlup olan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Kemal Özdeş, bu sezon sahalarında oynadıkları 4. maçta ilk defa kaybettiklerini belirterek, çok üzgün olduklarını söyledi.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özdeş, kazanarak çıkışa geçmek adına büyük bir beklentileri olduğunu vurgulayarak, "Oyuna iyi başladık. İlk yarının sonunda attığımız 1 golle soyunma odasına girdik. Devre arasında oyuncularıma oyunun 0-0 gibi oynanması gerektiğini söyledim. Yediğimiz ilk gol belki de oyun stratejilerinden biriydi. Top tutma çabamız, top kaybına neden oldu." ifadelerini kullandı.Yedikleri ikinci golün ardından ofansif bir takımla oynamak zorunda kaldıklarını ve bunun riskler getirdiğini aktaran Özdeş, sözlerini şöyle tamamladı:"Ofansif kadroyla skoru 2-2'ye getirdik. Üçüncü golü atmanın gayreti içindeyken, kalemizde 3. golü gördük. Bundan dolayı çok üzgünüm. Maçtan sonra oyuncularımda yıkılmışlık vardı. Onlarla konuşma ihtiyacı hissettim. Futbolcularıma, geçen sezonu ve 8. haftanın sonundaki puanımızı hatırlattım. Ligin bitimine 4 hafta kala ilk 6'yı kovalayan bir takım vardı. Oyuncularıma ayağa kalkma zamanı olduğunu söyledim. Kasımpaşa Kulübünün enerjisi ve vizyonu bu sorunları giderecek güçtedir. Ben oyuncularıma ve kulübümün enerjisine güveniyorum." - Demir Grup Sivasspor cephesiDemir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, takımının gösterdiği performanstan çok mutlu olduğunu dile getirdi.Aybaba, yolun başında olduklarını ve takım olma yolunda önemli mesafe katettiklerini belirterek, "Maçlar var şansınızla kazanıyorsunuz, maçlar var iyi oynamadan kazanıyorsunuz, maçlar var kaybediyorsunuz. Bugün takımımdan ve oynanan futboldan inanılmaz mutlu oldum. Takım içindeki diyalog sahaya böyle yansırsa, ligin iyi takımlarından biri oluruz. Bugün sahada birlikte hareket eden, çok pozisyon bulan ve 3 gol atan bir takım vardı. Futbol adına bir şeyler yapmak beni mutlu eder. İlk 10 takımdan biri olmak istiyoruz. Siz durursanız, hedefler de durur." şeklinde konuştu.
- Kasımpaşa Teknik Direktörü Özdeş:"Top tutma çabamız, top kaybına neden oldu"- Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba:"Futbol adına bir şeyler yapmak beni mutlu eder. İlk 10 takımdan biri olmak istiyoruz. Siz durursanız, hedefler de durur"


İSTANBUL (AA) - Süper Lig'in 8. haftasında Demir Grup Sivasspor'a sahasında 3-2 mağlup olan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Kemal Özdeş, bu sezon sahalarında oynadıkları 4. maçta ilk defa kaybettiklerini belirterek, çok üzgün olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özdeş, kazanarak çıkışa geçmek adına büyük bir beklentileri olduğunu vurgulayarak, "Oyuna iyi başladık. İlk yarının sonunda attığımız 1 golle soyunma odasına girdik. Devre arasında oyuncularıma oyunun 0-0 gibi oynanması gerektiğini söyledim. Yediğimiz ilk gol belki de oyun stratejilerinden biriydi. Top tutma çabamız, top kaybına neden oldu." ifadelerini kullandı.

Yedikleri ikinci golün ardından ofansif bir takımla oynamak zorunda kaldıklarını ve bunun riskler getirdiğini aktaran Özdeş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ofansif kadroyla skoru 2-2'ye getirdik. Üçüncü golü atmanın gayreti içindeyken, kalemizde 3. golü gördük. Bundan dolayı çok üzgünüm. Maçtan sonra oyuncularımda yıkılmışlık vardı. Onlarla konuşma ihtiyacı hissettim. Futbolcularıma, geçen sezonu ve 8. haftanın sonundaki puanımızı hatırlattım. Ligin bitimine 4 hafta kala ilk 6'yı kovalayan bir takım vardı. Oyuncularıma ayağa kalkma zamanı olduğunu söyledim. Kasımpaşa Kulübünün enerjisi ve vizyonu bu sorunları giderecek güçtedir. Ben oyuncularıma ve kulübümün enerjisine güveniyorum."


- Demir Grup Sivasspor cephesi


Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, takımının gösterdiği performanstan çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Aybaba, yolun başında olduklarını ve takım olma yolunda önemli mesafe katettiklerini belirterek, "Maçlar var şansınızla kazanıyorsunuz, maçlar var iyi oynamadan kazanıyorsunuz, maçlar var kaybediyorsunuz. Bugün takımımdan ve oynanan futboldan inanılmaz mutlu oldum. Takım içindeki diyalog sahaya böyle yansırsa, ligin iyi takımlarından biri oluruz. Bugün sahada birlikte hareket eden, çok pozisyon bulan ve 3 gol atan bir takım vardı. Futbol adına bir şeyler yapmak beni mutlu eder. İlk 10 takımdan biri olmak istiyoruz. Siz durursanız, hedefler de durur." şeklinde konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.