pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

17.09.2017 - 20:03, Güncelleme: 17.09.2017 - 20:03
 

Maçın Ardından

- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman:- "Takım halinde vasat futbol, kötü futbol sergiledik. Şartlar ne olursa olsun 4-1 ağır bir sonuç"- MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kartal:- "Bu galibiyet bize gelecek haftaların referansı olacak"

RİZE (AA) - TFF 1. Lig'in 5. haftasında sahasında MKE Ankaragücü'ne 4-1 yenilen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, "Takım halinde vasat futbol, kötü futbol sergiledik. Şartlar ne olursa olsun 4-1 ağır bir sonuç." dedi.Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 4 haftalık seri galibiyetlerden sonra bu maçta farklı beklentileri olduğunu, yeni seçilen yönetime iyi futbol ile galibiyet sunmak istediklerini ama maçın düşündükleri gibi sonuçlanmadığını belirtti.MKE Ankaragücü karşısında ilk yarıda hücuma çıkarken çok pas hatası yaptıklarına değinen Karaman, "Bütün hatalarımızı devre arasında konuştuk. İkinci yarının başında ise yine duran toptan golü yedik. Oyuncu değişikliği yapacakken takım halinde çok sayıda vasat oyuncular gördük. Bugün her oyuncu oyundan çıkabilirdi. Takım halinde vasat futbol, kötü futbol sergiledik. Şartlar ne olursa olsun 4-1 ağır bir sonuç. Bunu almamalıydık." diye konuştu.Rehavet veya ligi hafife alma gibi bir durumun olmadığını kaydeden Karaman, "Geçen hafta son 7 dakikada yediğimiz 2 gol bize ders olmalıydı. Rakip için bu karşılaşma her şeyini ortaya koyacakları bir maçtı. Eğer rehavet söz konusuysa bugün bunun bedelini ağır ödedik. Gereken dersi çıkarmalıyız. Oynayan bütün oyuncular ayırt etmeden birlikte çok hatalar yaptık. Bu, takım olarak yaptığımız büyük bir kaza." ifadelerini kullandı.- MKE Ankaragücü cephesiMKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, yeni kurulan bir takım olmanın zorluklarını ilk 4 haftada yaşadıklarını dile getirdi.Çok eksiklerinin bulunduğunu anlatan Kartal, "Takıma yeni katılan oyuncuları hazırlamaya çalışıyoruz. Takımın mali sıkıntıları var. Bu şartlar içerisinde oyuncularımız ile en iyi şekilde hazırlıyoruz." şeklinde konuştu. Rize'den alacakları galibiyetin kendilerine moral vereceğini bildiklerinin altını çizen Kartal, "Bu galibiyet bize gelecek haftaların referansı olacak. Çok daha iyi olacağız. Biz medya ve taraftara 'Sabırlı olun.' diyoruz. Geçiş dönemini az kayıpla atlatmaya çalıştık ama ilk haftalar fazla kayıp verdik." açıklamasında bulundu.
- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman:- "Takım halinde vasat futbol, kötü futbol sergiledik. Şartlar ne olursa olsun 4-1 ağır bir sonuç"- MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kartal:- "Bu galibiyet bize gelecek haftaların referansı olacak"


RİZE (AA) - TFF 1. Lig'in 5. haftasında sahasında MKE Ankaragücü'ne 4-1 yenilen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, "Takım halinde vasat futbol, kötü futbol sergiledik. Şartlar ne olursa olsun 4-1 ağır bir sonuç." dedi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 4 haftalık seri galibiyetlerden sonra bu maçta farklı beklentileri olduğunu, yeni seçilen yönetime iyi futbol ile galibiyet sunmak istediklerini ama maçın düşündükleri gibi sonuçlanmadığını belirtti.

MKE Ankaragücü karşısında ilk yarıda hücuma çıkarken çok pas hatası yaptıklarına değinen Karaman, "Bütün hatalarımızı devre arasında konuştuk. İkinci yarının başında ise yine duran toptan golü yedik. Oyuncu değişikliği yapacakken takım halinde çok sayıda vasat oyuncular gördük. Bugün her oyuncu oyundan çıkabilirdi. Takım halinde vasat futbol, kötü futbol sergiledik. Şartlar ne olursa olsun 4-1 ağır bir sonuç. Bunu almamalıydık." diye konuştu.

Rehavet veya ligi hafife alma gibi bir durumun olmadığını kaydeden Karaman, "Geçen hafta son 7 dakikada yediğimiz 2 gol bize ders olmalıydı. Rakip için bu karşılaşma her şeyini ortaya koyacakları bir maçtı. Eğer rehavet söz konusuysa bugün bunun bedelini ağır ödedik. Gereken dersi çıkarmalıyız. Oynayan bütün oyuncular ayırt etmeden birlikte çok hatalar yaptık. Bu, takım olarak yaptığımız büyük bir kaza." ifadelerini kullandı.


- MKE Ankaragücü cephesi


MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, yeni kurulan bir takım olmanın zorluklarını ilk 4 haftada yaşadıklarını dile getirdi.

Çok eksiklerinin bulunduğunu anlatan Kartal, "Takıma yeni katılan oyuncuları hazırlamaya çalışıyoruz. Takımın mali sıkıntıları var. Bu şartlar içerisinde oyuncularımız ile en iyi şekilde hazırlıyoruz." şeklinde konuştu.

Rize'den alacakları galibiyetin kendilerine moral vereceğini bildiklerinin altını çizen Kartal, "Bu galibiyet bize gelecek haftaların referansı olacak. Çok daha iyi olacağız. Biz medya ve taraftara 'Sabırlı olun.' diyoruz. Geçiş dönemini az kayıpla atlatmaya çalıştık ama ilk haftalar fazla kayıp verdik." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.