pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

10.09.2017 - 00:53, Güncelleme: 10.09.2017 - 00:53
 

Maçın Ardından

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Akçay: "Bizim için kötü oynadığımız ve mağlubiyeti hak ettiğimiz bir akşam oldu"- Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Susic: "Galibiyet bizim için çok önemliydi. Konya'da seyircisiz oynanması bizim için bir avantaj teşkil

KONYA (AA) - Süper Lig'de sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 yenilen Atiker Konyaspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, mağlubiyeti hak ettikleri bir karşılaşma olduğunu söyledi. Akçay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanmak için uğraştıklarını ancak başaramadıklarını belirterek, "Bizim için kötü oynadığımız ve mağlubiyeti hak ettiğimiz bir akşam oldu. Potansiyeli iyi olan bir takımız. Bunu daha önceki müsabakalarda gösterdik. Demek ki organizasyonumuz ve oyuncularımızın günlük performansı günlük formu bu maç için yeterli seviyede değilmiş." diye konuştu. Maça hazırlanma konusunda bazı eksikliklerin olabileceğini vurgulayan Akçay, "Bütün bunlar bir araya geldiğinde böyle bir akşam yaşadık. Dediğim gibi takımımızın potansiyeli iyi. Zaman içinde bunları aşabilecek arkadaşlarımız var. Her zaman olduğu gibi biz takımımıza güveniyoruz." ifadelerini kullandı. - Aytemiz Alanyaspor cephesi Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic ise oyuncularını, iyi bir performans sergileyerek 3 puan aldıkları için tebrik etti.Konya'ya 3 puan almak için geldiklerini ifade eden Susic, "3 forvetle oynadık. Galibiyet bizim için çok önemliydi. Konya'da seyircisiz oynanması bizim için bir avantaj teşkil etti. Konyaspor'a da Avrupa kupalarındaki maçında başarılar diliyorum. Muhtemelen akılları da oynayacakları o maçtaydı." değerlendirmesinde bulundu.
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Akçay: "Bizim için kötü oynadığımız ve mağlubiyeti hak ettiğimiz bir akşam oldu"- Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Susic: "Galibiyet bizim için çok önemliydi. Konya'da seyircisiz oynanması bizim için bir avantaj teşkil

KONYA (AA) - Süper Lig'de sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 yenilen Atiker Konyaspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, mağlubiyeti hak ettikleri bir karşılaşma olduğunu söyledi.

Akçay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanmak için uğraştıklarını ancak başaramadıklarını belirterek, "Bizim için kötü oynadığımız ve mağlubiyeti hak ettiğimiz bir akşam oldu. Potansiyeli iyi olan bir takımız. Bunu daha önceki müsabakalarda gösterdik. Demek ki organizasyonumuz ve oyuncularımızın günlük performansı günlük formu bu maç için yeterli seviyede değilmiş." diye konuştu.

Maça hazırlanma konusunda bazı eksikliklerin olabileceğini vurgulayan Akçay, "Bütün bunlar bir araya geldiğinde böyle bir akşam yaşadık. Dediğim gibi takımımızın potansiyeli iyi. Zaman içinde bunları aşabilecek arkadaşlarımız var. Her zaman olduğu gibi biz takımımıza güveniyoruz." ifadelerini kullandı.

- Aytemiz Alanyaspor cephesi


Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic ise oyuncularını, iyi bir performans sergileyerek 3 puan aldıkları için tebrik etti.

Konya'ya 3 puan almak için geldiklerini ifade eden Susic, "3 forvetle oynadık. Galibiyet bizim için çok önemliydi. Konya'da seyircisiz oynanması bizim için bir avantaj teşkil etti. Konyaspor'a da Avrupa kupalarındaki maçında başarılar diliyorum. Muhtemelen akılları da oynayacakları o maçtaydı." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.