pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

13.08.2017 - 00:28, Güncelleme: 13.08.2017 - 00:28
 

Maçın Ardından

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Buruk: "Bu galibiyeti Hasan Ali Adıgüzel'e hediye ediyoruz. Son antrenmanda çapraz bağları koptu. Bugün ilk 11'de sahada olacaktı"- Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba: "Daha iyi çalışarak ve takviyeler yapar

MANİSA (AA) - Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor'u 1-0 yenen Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Okan Buruk, ilk maçta önemli 3 puan kazandıklarını söyledi.Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Buruk, lige başarılı başladıklarını belirterek, "Oyun olarak zaman zaman iyi şeyler yaptık, zaman zaman iyi oyun sergileyemedik. Bu galibiyeti Hasan Ali Adıgüzel'e hediye ediyoruz. Son antrenmanda çapraz bağları koptu. Bugün ilk 11'de sahada olacaktı. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.Rakiplerinin defansif bir oyun oynadığını vurgulayan Buruk, "Rakip takımın maçın başından itibaren oyunu bozma isteği vardı. Bize alan bırakamamaya çalıştılar. İkinci yarıda tempoyu yükseltince rakibin cevap veremediğini gördük. Sezon başında bu tempoyu yakalamak zor oluyor." ifadelerini kullandı.Eksik olan bölgelere transfer yapacaklarını aktaran Buruk, şunları kaydetti:"24 kişilik bir kadro oluşturma şansımız var. Hücum hattına takviye olacak. Onun dışında savunmaya takviye düşünebiliriz. Orta sahanın merkezine Serginho’yu aldık, daha tam hazır olmadığı için oyuna almadık. Serginho, oyunu iki yönlü oynayan biri, yakın zamanda aramıza katılacaktır."- Demir Grup Sivasspor cephesiDemir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise kötü bir oyun sergilediklerini belirterek, "Daha iyi çalışarak ve takviyeler yaparak, 3-4 hafta sonra iyi bir takım olacağız." dedi.Takımda geçen sezondan kalan oyuncularla yeni isimleri kaynaştırarak, iyi bir ekip oluşturmaya çalıştıklarını anlatan Aybaba, "Karşımızda başarılı bir takım vardı. Bazı bölgelerde eksiklerimiz var ve bu ortaya çıktı. Lige yeni çıkan takımların ilk başlangıcı zor olur." değerlendirmesinde bulundu.
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Buruk: "Bu galibiyeti Hasan Ali Adıgüzel'e hediye ediyoruz. Son antrenmanda çapraz bağları koptu. Bugün ilk 11'de sahada olacaktı"- Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba: "Daha iyi çalışarak ve takviyeler yapar

MANİSA (AA) - Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor'u 1-0 yenen Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Okan Buruk, ilk maçta önemli 3 puan kazandıklarını söyledi.

Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Buruk, lige başarılı başladıklarını belirterek, "Oyun olarak zaman zaman iyi şeyler yaptık, zaman zaman iyi oyun sergileyemedik. Bu galibiyeti Hasan Ali Adıgüzel'e hediye ediyoruz. Son antrenmanda çapraz bağları koptu. Bugün ilk 11'de sahada olacaktı. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

Rakiplerinin defansif bir oyun oynadığını vurgulayan Buruk, "Rakip takımın maçın başından itibaren oyunu bozma isteği vardı. Bize alan bırakamamaya çalıştılar. İkinci yarıda tempoyu yükseltince rakibin cevap veremediğini gördük. Sezon başında bu tempoyu yakalamak zor oluyor." ifadelerini kullandı.

Eksik olan bölgelere transfer yapacaklarını aktaran Buruk, şunları kaydetti:

"24 kişilik bir kadro oluşturma şansımız var. Hücum hattına takviye olacak. Onun dışında savunmaya takviye düşünebiliriz. Orta sahanın merkezine Serginho’yu aldık, daha tam hazır olmadığı için oyuna almadık. Serginho, oyunu iki yönlü oynayan biri, yakın zamanda aramıza katılacaktır."


- Demir Grup Sivasspor cephesi


Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise kötü bir oyun sergilediklerini belirterek, "Daha iyi çalışarak ve takviyeler yaparak, 3-4 hafta sonra iyi bir takım olacağız." dedi.

Takımda geçen sezondan kalan oyuncularla yeni isimleri kaynaştırarak, iyi bir ekip oluşturmaya çalıştıklarını anlatan Aybaba, "Karşımızda başarılı bir takım vardı. Bazı bölgelerde eksiklerimiz var ve bu ortaya çıktı. Lige yeni çıkan takımların ilk başlangıcı zor olur." değerlendirmesinde bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.