pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

29.05.2017 - 21:53, Güncelleme: 29.05.2017 - 21:53
 

Maçın Ardından

Eskişehirspor Yardımcı Antrenörü Doğan: "Play-off'ta finale kaldığımız için mutluyuz. Artık final gününü bekliyoruz"- Giresunspor Teknik Direktör İldiz: "Maalesef kaybettik ve çok üzgünüz. Eskişehirspor'a finalde başarılar diliyorum"

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig play-off yarı final ikinci maçında sahasında Giresunpor'u 1-0 mağlup eden Eskişehirspor'un yardımcı antrenörü Mustafa Doğan, "Play-off'ta finale kaldığımız için mutluyuz. Artık final gününü bekliyoruz." dedi.Doğan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, final kalmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Eskişehirspor'a bir amaç için geldiklerini ifade eden Doğan, "Hedefimiz Süper Lig'e çıkmaktı. Normal şartlarda bunu yapamadık. Play-off'ta finale kaldığımız için mutluyuz. Artık final gününü bekliyoruz." diye konuştu.- Giresunspor cephesiGiresunspor Teknik Direktör Yücel İldiz ise finale kalıp, Süper Lig'e çıkmak için mücadele ettiklerini bildirdi.Yarı finalde Eskişehirspor gibi favori bir ekibe düştüklerini anımsatan İldiz, "İlk maçta sahamızda berabere kaldık. Herkesin beğenerek izlediği bir maç oldu. Bugün de Eskişehirspor oyuna iyi başladı. Hatalarımız nedeniyle bir gol yedik ve demoralize olduk. Son yarım saatte toparlandık. Maalesef kaybettik ve çok üzgünüz. Eskişehirspor'a finalde başarılar diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Eskişehirspor Yardımcı Antrenörü Doğan: "Play-off'ta finale kaldığımız için mutluyuz. Artık final gününü bekliyoruz"- Giresunspor Teknik Direktör İldiz: "Maalesef kaybettik ve çok üzgünüz. Eskişehirspor'a finalde başarılar diliyorum"

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig play-off yarı final ikinci maçında sahasında Giresunpor'u 1-0 mağlup eden Eskişehirspor'un yardımcı antrenörü Mustafa Doğan, "Play-off'ta finale kaldığımız için mutluyuz. Artık final gününü bekliyoruz." dedi.

Doğan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, final kalmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Eskişehirspor'a bir amaç için geldiklerini ifade eden Doğan, "Hedefimiz Süper Lig'e çıkmaktı. Normal şartlarda bunu yapamadık. Play-off'ta finale kaldığımız için mutluyuz. Artık final gününü bekliyoruz." diye konuştu.


- Giresunspor cephesi


Giresunspor Teknik Direktör Yücel İldiz ise finale kalıp, Süper Lig'e çıkmak için mücadele ettiklerini bildirdi.

Yarı finalde Eskişehirspor gibi favori bir ekibe düştüklerini anımsatan İldiz, "İlk maçta sahamızda berabere kaldık. Herkesin beğenerek izlediği bir maç oldu. Bugün de Eskişehirspor oyuna iyi başladı. Hatalarımız nedeniyle bir gol yedik ve demoralize olduk. Son yarım saatte toparlandık. Maalesef kaybettik ve çok üzgünüz. Eskişehirspor'a finalde başarılar diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.