pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

27.05.2017 - 19:38, Güncelleme: 27.05.2017 - 19:38
 

Maçın Ardından

- Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman:"İlk golden sonra kırılma, ikinci ve üçüncü golle bu maç bitti ve oyuncuların aklında kupa maçı başladı"- Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Buruk:"Son 6 maçı kazandık, 5 maçtır gol yemiyoruz. İnanılmaz bir s

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de evlerinde 3-0 yenildikleri Akhisar Belediyespor maçı için "İlk golden sonra kırılma, ikinci ve üçüncü golle bu maç bitti ve oyuncuların aklında kupa maçı başladı." dedi.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kocaman, yenilgiden dolayı kupa mazeretine bürünmemek gerektiğini söyledi. Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması öncesi moral ve öz güveni artırmak amacıyla Akhisar Belediyespor karşısına galip gelmek için çıktıklarını belirtti. Karşılaşmanın kontrollü bir şekilde başladığını ve oyunun ortada seyrederken ilk gölü yediklerini, ardından da ikinci gölün geldiğini anlatan Kocaman, şunları kaydetti:"İlk golden sonra kırılma, ikinci ve üçüncü golle bu maç bitti ve oyuncuların aklında kupa maçı başladı. Oyuncuların konsantrasyonlarını kaybetmesi oynadıkları oyunu da etkiledi. Konsantrasyonumuz düştüğü zaman sıradanlaşma ve buraya ilk geldiğim dönemler ortaya çıkıyor. Böylece rakiplerin fazla bir şey yapmasına gerek kalmıyor ve biz onlar için gereken pozisyonu hazırlıyoruz." Aykut Kocaman, bu karşılaşmayı unutmaya çalışarak, 31 Mayıs Çarşamba günü Medipol Başakşehir ile yapacakları Ziraat Türkiye Kupası final maçı için konsantre olacaklarını sözlerine ekledi.- Akhisar Belediyespor cephesiAkhisar Belediyespor Teknik Direktörü Okan Buruk ise galibiyet serisine devam ettiklerini hatırlatarak, Atiker Konyaspor'un beklemedikleri bir kadro ile karşılarına çıktığını söyledi. Atiker Konyaspor'un çok iyi takım olduğunu ve özellikle kendi sahasında oyun olarak çok iyi şeyler yapabildiğini bildiklerini anlatan Buruk, şöyle devam etti:"Açıkçası bugün bu kadroyu beklemiyorduk. Oynamayan oyuncuların yer alacağı bir kadro bekliyorduk. Bize sürpriz oldu biraz bu kadro. Kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık. Özellikle golü erken bulmamız, ilerleyen dakikalarda güvenle rakip kaleye gitmemiz hem girdiğimiz pozisyonlar hem attığımız ikinci gol, rakibe maçın bir bölümünde verdiğimiz 2-3 pozisyon vardı. Tam yüzde 100 pozisyonlar olmasa bile rakibimizin yaklaştığı ataklar bunlardı, başka pozisyon vermedik. Topun arkasına doğru geçtik, beraber savunduk, beraber hareket ettik ve ikinci yarıda attığımız gol maçı erken bitirmemizi sağladı." Süper Lig'de "rüya" diyebilecekleri bir olayı gerçekleştirdiklerini ifade eden Buruk, "Son 6 maçı kazandık, 5 maçtır gol yemiyoruz. İnanılmaz bir sahne bizim için. Belki 'rüya' diyebileceğimiz bir olayı gerçekleştiriyoruz. Son maçı da kazanıp, 7'de 7 yapıp ligi de 7. sırada veya belki 6. sırada bitirme şansımız var." diye konuştu.
- Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman:"İlk golden sonra kırılma, ikinci ve üçüncü golle bu maç bitti ve oyuncuların aklında kupa maçı başladı"- Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Buruk:"Son 6 maçı kazandık, 5 maçtır gol yemiyoruz. İnanılmaz bir s


KONYA (AA) - Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de evlerinde 3-0 yenildikleri Akhisar Belediyespor maçı için "İlk golden sonra kırılma, ikinci ve üçüncü golle bu maç bitti ve oyuncuların aklında kupa maçı başladı." dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kocaman, yenilgiden dolayı kupa mazeretine bürünmemek gerektiğini söyledi.

Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşması öncesi moral ve öz güveni artırmak amacıyla Akhisar Belediyespor karşısına galip gelmek için çıktıklarını belirtti.

Karşılaşmanın kontrollü bir şekilde başladığını ve oyunun ortada seyrederken ilk gölü yediklerini, ardından da ikinci gölün geldiğini anlatan Kocaman, şunları kaydetti:

"İlk golden sonra kırılma, ikinci ve üçüncü golle bu maç bitti ve oyuncuların aklında kupa maçı başladı. Oyuncuların konsantrasyonlarını kaybetmesi oynadıkları oyunu da etkiledi. Konsantrasyonumuz düştüğü zaman sıradanlaşma ve buraya ilk geldiğim dönemler ortaya çıkıyor. Böylece rakiplerin fazla bir şey yapmasına gerek kalmıyor ve biz onlar için gereken pozisyonu hazırlıyoruz."

Aykut Kocaman, bu karşılaşmayı unutmaya çalışarak, 31 Mayıs Çarşamba günü Medipol Başakşehir ile yapacakları Ziraat Türkiye Kupası final maçı için konsantre olacaklarını sözlerine ekledi.


- Akhisar Belediyespor cephesi


Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Okan Buruk ise galibiyet serisine devam ettiklerini hatırlatarak, Atiker Konyaspor'un beklemedikleri bir kadro ile karşılarına çıktığını söyledi.

Atiker Konyaspor'un çok iyi takım olduğunu ve özellikle kendi sahasında oyun olarak çok iyi şeyler yapabildiğini bildiklerini anlatan Buruk, şöyle devam etti:

"Açıkçası bugün bu kadroyu beklemiyorduk. Oynamayan oyuncuların yer alacağı bir kadro bekliyorduk. Bize sürpriz oldu biraz bu kadro. Kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık. Özellikle golü erken bulmamız, ilerleyen dakikalarda güvenle rakip kaleye gitmemiz hem girdiğimiz pozisyonlar hem attığımız ikinci gol, rakibe maçın bir bölümünde verdiğimiz 2-3 pozisyon vardı. Tam yüzde 100 pozisyonlar olmasa bile rakibimizin yaklaştığı ataklar bunlardı, başka pozisyon vermedik. Topun arkasına doğru geçtik, beraber savunduk, beraber hareket ettik ve ikinci yarıda attığımız gol maçı erken bitirmemizi sağladı."

Süper Lig'de "rüya" diyebilecekleri bir olayı gerçekleştirdiklerini ifade eden Buruk, "Son 6 maçı kazandık, 5 maçtır gol yemiyoruz. İnanılmaz bir sahne bizim için. Belki 'rüya' diyebileceğimiz bir olayı gerçekleştiriyoruz. Son maçı da kazanıp, 7'de 7 yapıp ligi de 7. sırada veya belki 6. sırada bitirme şansımız var." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.