pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

21.05.2017 - 19:08, Güncelleme: 21.05.2017 - 19:08
 

Maçın Ardından

- Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman:- "Son iki sezonda, en çok gol pozisyonuna girdiğimiz ve arayış içerisinde olduğumuz maçlardan bir tanesiydi"- Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Barisic:- "Rakibimiz bizden iyi oynadı ve maçı kazandı"

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'u 3-0 yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor'un zorlu bir takım olduğunu dile getirdi.Rakiplerine karşı maçın başından sonuna kadar üstün oynadıklarını belirten Kocaman, şöyle konuştu: "Golleri bulduktan sonra farkı artıracak pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Son iki sezonda, en çok gol pozisyonuna girdiğimiz ve arayış içerisinde olduğumuz maçlardan bir tanesiydi. Son derece iyi oynayan oyuncularımı tebrik ediyorum. Kazandığımız için mutluyuz."- Kardemir Karabükspor cephesiKardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic ise maçı kazanan Atiker Konyaspor'u tebrik etti.Atiker Konyaspor karşısında kötü oynadıklarını aktaran Barisic, "İlk yarı çok basit hatalar yaptık. Rakibimiz bizden iyi oynadı ve maçı kazandı." diye konuştu.
- Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman:- "Son iki sezonda, en çok gol pozisyonuna girdiğimiz ve arayış içerisinde olduğumuz maçlardan bir tanesiydi"- Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Barisic:- "Rakibimiz bizden iyi oynadı ve maçı kazandı"


KONYA (AA) - Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'u 3-0 yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor'un zorlu bir takım olduğunu dile getirdi.

Rakiplerine karşı maçın başından sonuna kadar üstün oynadıklarını belirten Kocaman, şöyle konuştu:

"Golleri bulduktan sonra farkı artıracak pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Son iki sezonda, en çok gol pozisyonuna girdiğimiz ve arayış içerisinde olduğumuz maçlardan bir tanesiydi. Son derece iyi oynayan oyuncularımı tebrik ediyorum. Kazandığımız için mutluyuz."


- Kardemir Karabükspor cephesi


Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic ise maçı kazanan Atiker Konyaspor'u tebrik etti.

Atiker Konyaspor karşısında kötü oynadıklarını aktaran Barisic, "İlk yarı çok basit hatalar yaptık. Rakibimiz bizden iyi oynadı ve maçı kazandı." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.