pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

06.05.2017 - 22:43, Güncelleme: 06.05.2017 - 22:43
 

Maçın Ardından

- Denizlispor Teknik Direktörü Atik:"İki maç kaybetsek düşme potasına girecektik. Bir galibiyet bizi kurtaracaktı, bugün Eskişehirspor maçında nasip oldu"- Eskişehirspor Teknik Direktörü Denizli:"Buraya bir hedef için geldik. O hedeften herhangi bir şaşma

DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig'de 32. haftanın açılış maçında sahasında Eskişehirspor'u 2-0 yenen Denizlispor'un teknik direktörü Kenan Atik, "İki maç kaybetsek düşme potasına girecektik. Bir galibiyet bizi kurtaracaktı, bugün Eskişehirspor maçında nasip oldu." dedi.Atik, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, alınan galibiyetten dolayı tüm oyuncularını tebrik ettiğini ifade etti.Göreve başladıkları üç haftadan bu yana ince bir çizginin üstünde olduklarını belirten Atik, şunları söyledi:"İki maç kaybetsek düşme potasına girecektik. Bir galibiyet bizi kurtaracaktı, bugün Eskişehirspor maçında nasip oldu. Çok güzel bir galibiyet aldık. İç sahada galip gelememe şanssızlığını kırmış olduk. Seyircimizi mutlu ettik. Çok zor bir süreçte Ali Yalçın ile beni göreve layık gören başta başkanımız Mustafa Üstek, asbaşkanlarımız Taner Atilla ve Ali Fırat beye bize inandıkları için teşekkür ederiz. Zor ve kritik bir zamanda bize inandılar, güvendiler, görev verdiler. Allah'a şükür onları ve Denizli halkını mahcup etmedik. Takımımızı bu zor süreçten başarı ile çıkardık. Artık önümüzü daha rahat görüyoruz."- Eskişehirspor cephesi Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, düşündüklerinin aksine bir skorun ortaya çıktığını kaydetti.Maça iyi başladıklarını ve pozisyonlar bulduklarını anlatan Denizli, şöyle konuştu:"Karşımızda son derece hırslı bir rakip vardı. Bugün düşündüklerimizi gerçekleştiremedik. Telafi edilir mi? Şu an karar verici durumunda değiliz. Bu maçtan önce karar verici bizdik. Fakat bunu bugün iyi kullanamadık. Buraya bir hedef için geldik. O hedeften herhangi bir şaşmamız yok. Buradan çıkacağız, öyle veya böyle çıkacağız. Söylenecek fazla bir şey yok. İyi günümüzde değildik. Fazla mazeret üretmeye gerek yok. Sadece ilk yarının sonunda penaltı pozisyonu vardı. Bu net pozisyonu hocamız değerlendirmedi. Ancak iyi oynamadığımızı da belirtelim."
- Denizlispor Teknik Direktörü Atik:"İki maç kaybetsek düşme potasına girecektik. Bir galibiyet bizi kurtaracaktı, bugün Eskişehirspor maçında nasip oldu"- Eskişehirspor Teknik Direktörü Denizli:"Buraya bir hedef için geldik. O hedeften herhangi bir şaşma


DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig'de 32. haftanın açılış maçında sahasında Eskişehirspor'u 2-0 yenen Denizlispor'un teknik direktörü Kenan Atik, "İki maç kaybetsek düşme potasına girecektik. Bir galibiyet bizi kurtaracaktı, bugün Eskişehirspor maçında nasip oldu." dedi.

Atik, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, alınan galibiyetten dolayı tüm oyuncularını tebrik ettiğini ifade etti.

Göreve başladıkları üç haftadan bu yana ince bir çizginin üstünde olduklarını belirten Atik, şunları söyledi:

"İki maç kaybetsek düşme potasına girecektik. Bir galibiyet bizi kurtaracaktı, bugün Eskişehirspor maçında nasip oldu. Çok güzel bir galibiyet aldık. İç sahada galip gelememe şanssızlığını kırmış olduk. Seyircimizi mutlu ettik. Çok zor bir süreçte Ali Yalçın ile beni göreve layık gören başta başkanımız Mustafa Üstek, asbaşkanlarımız Taner Atilla ve Ali Fırat beye bize inandıkları için teşekkür ederiz. Zor ve kritik bir zamanda bize inandılar, güvendiler, görev verdiler. Allah'a şükür onları ve Denizli halkını mahcup etmedik. Takımımızı bu zor süreçten başarı ile çıkardık. Artık önümüzü daha rahat görüyoruz."


- Eskişehirspor cephesi


Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, düşündüklerinin aksine bir skorun ortaya çıktığını kaydetti.

Maça iyi başladıklarını ve pozisyonlar bulduklarını anlatan Denizli, şöyle konuştu:

"Karşımızda son derece hırslı bir rakip vardı. Bugün düşündüklerimizi gerçekleştiremedik. Telafi edilir mi? Şu an karar verici durumunda değiliz. Bu maçtan önce karar verici bizdik. Fakat bunu bugün iyi kullanamadık. Buraya bir hedef için geldik. O hedeften herhangi bir şaşmamız yok. Buradan çıkacağız, öyle veya böyle çıkacağız. Söylenecek fazla bir şey yok. İyi günümüzde değildik. Fazla mazeret üretmeye gerek yok. Sadece ilk yarının sonunda penaltı pozisyonu vardı. Bu net pozisyonu hocamız değerlendirmedi. Ancak iyi oynamadığımızı da belirtelim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.