pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Maçın Ardından

02.04.2017 - 23:33, Güncelleme: 02.04.2017 - 23:33
 

Maçın Ardından

- Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman:"Kazandığımız için mutluyum"- Bursaspor Teknik Direktörü Topçu:"Türk futbolunda herkes tabelaya bakıyor. Tabelada 2-0 mağlubuz"

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahalarında yaptıkları Bursaspor maçını 2-0 kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya iyi bir başlangıç yaptıklarını ve 9. dakikada öne geçtiklerini ifade etti.Skoru koruma duygusuyla kontrollü oynadıklarını belirten Kocaman, "İlk yarı, Bursaspor'un kontrolü altında geçti. İkinci yarının başında Bursaspor kontrolü daha da ele alarak oynamaya başladı. Daha sonrasında biraz daha iyi oynamaya başladık. Farkı artıracak net pozisyonlar yakaladık. Bursaspor'un da 2 net gol pozisyonu vardı ancak ikinci golün ardından kontrol bizdeydi. Kazandığımız için mutluyum." diye konuştu.Kocaman, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ın geleceğin önemli hakemlerin biri olduğunu dile getirerek, "İkinci yarı net hatalar vardı. Bu net hataların bizim aleyhimize olması ve bunu kazandığımız maçın ardından söylemek daha uygun. Bazen bırakın takımlar kendi aralarında oynasın." ifadelerini kullandı.- Bursaspor cephesiBursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ise Atiker Konyaspor'a karşı iyi işler yaptıklarını kaydetti.Milli takım arasındaki hazırlık dönemini çok iyi geçirdiklerini aktaran Topçu, "Oyuna çok şanssız bir şekilde başladık ama maçın devamında oyunu kenarlara yayan, yapacağı ortalarla neticeyi değiştirecek bir takım hüviyetimiz vardı. İkinci yarıda bu pozisyonları bulduk. Üç yüzde yüz pozisyonumuz var. Bilmiyorum Konyaspor'a karşı sahasında bu kadar pozisyon bulan başka bir takım var mı, 11 korner atmanız, 35-40 orta yapmanız bir şey ifade ediyor mu? Türk futbolunda herkes tabelaya bakıyor. Tabelada 2-0 mağlubuz. Konyaspor'u tebrik ediyorum. " değerlendirmesinde bulundu.Süper Lig'de gelecek hafta yapacakları Kardemir Karabükspor maçına değinen Topçu, "Oynadığımız bu futbolu iç sahada sergileyebilirsek, Karabükspor karşılaşmasına çok pozitif yansıyacağını düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.
- Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman:"Kazandığımız için mutluyum"- Bursaspor Teknik Direktörü Topçu:"Türk futbolunda herkes tabelaya bakıyor. Tabelada 2-0 mağlubuz"


KONYA (AA) - Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahalarında yaptıkları Bursaspor maçını 2-0 kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya iyi bir başlangıç yaptıklarını ve 9. dakikada öne geçtiklerini ifade etti.

Skoru koruma duygusuyla kontrollü oynadıklarını belirten Kocaman, "İlk yarı, Bursaspor'un kontrolü altında geçti. İkinci yarının başında Bursaspor kontrolü daha da ele alarak oynamaya başladı. Daha sonrasında biraz daha iyi oynamaya başladık. Farkı artıracak net pozisyonlar yakaladık. Bursaspor'un da 2 net gol pozisyonu vardı ancak ikinci golün ardından kontrol bizdeydi. Kazandığımız için mutluyum." diye konuştu.

Kocaman, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ın geleceğin önemli hakemlerin biri olduğunu dile getirerek, "İkinci yarı net hatalar vardı. Bu net hataların bizim aleyhimize olması ve bunu kazandığımız maçın ardından söylemek daha uygun. Bazen bırakın takımlar kendi aralarında oynasın." ifadelerini kullandı.


- Bursaspor cephesi


Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ise Atiker Konyaspor'a karşı iyi işler yaptıklarını kaydetti.

Milli takım arasındaki hazırlık dönemini çok iyi geçirdiklerini aktaran Topçu, "Oyuna çok şanssız bir şekilde başladık ama maçın devamında oyunu kenarlara yayan, yapacağı ortalarla neticeyi değiştirecek bir takım hüviyetimiz vardı. İkinci yarıda bu pozisyonları bulduk. Üç yüzde yüz pozisyonumuz var. Bilmiyorum Konyaspor'a karşı sahasında bu kadar pozisyon bulan başka bir takım var mı, 11 korner atmanız, 35-40 orta yapmanız bir şey ifade ediyor mu? Türk futbolunda herkes tabelaya bakıyor. Tabelada 2-0 mağlubuz. Konyaspor'u tebrik ediyorum. " değerlendirmesinde bulundu.

Süper Lig'de gelecek hafta yapacakları Kardemir Karabükspor maçına değinen Topçu, "Oynadığımız bu futbolu iç sahada sergileyebilirsek, Karabükspor karşılaşmasına çok pozitif yansıyacağını düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.