pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

04.02.2017 - 18:38, Güncelleme: 04.02.2017 - 18:38
 

Maçın Ardından

- Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertürk: - "Kupayı ikinci kez memleketimize götürüp seyircilerimizle, kentimizle bütünleşelim istiyoruz"- Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özat: - "Maçın ikinci yarısında şimdiye kadarki en iyi futbolumuzu oynadık"

ANKARA (AA) - Kayserispor Teknik Sorumlusu Hakan Ertürk, kupayı ikinci kez Kayseri'ye götürmek istediklerini söyledi.Ertürk, sarı-kırmızılı ekibin başkent temsilcisini 3-2 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, tek maç üzerinden oynanan karşılaşmanın zor olduğunun bilincinde maça çıktıklarını belirterek, "Karşılaşma genelde bizim kontrolümüzde geçti. Ligde de bir çıkışımız var kupada da gittiği yere kadar götüreceğiz." dedi.Kayserispor'un 9 sezon önce Türkiye Kupası'nı kazandığını hatırlatan Ertürk, "Kupayı bu sene de alarak ikinci kez memleketimize götürüp seyircilerimizle, kentimizle bütünleşelim istiyoruz." diye konuştu. - Gençlerbirliği cephesiGençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat ise ikinci yarıda şimdiye kadarki en iyi futbollarını oynadıklarını kaydetti.Skorun iç açıcı olmamasına karşın özellikle müsabakanın ikinci yarısında iyi oynadıklarını vurgulayan Özat, "Gollerin hapsi bireysel hatadan, kim olursa olsun yapabileceğiniz bir şey yok. Oyun olarak ikinci yarı için futbolcularımı tebrik ettim." ifadelerini kullandı.Kupayı hayatını kaybeden İlhan Cavcav'ın kabrine götürmek istediklerini ancak başaramadıklarına değinen Özat, "Yeni transferlerimiz iyi ve katkı sağlayacaklarını gösterdiler. Bu ve ikinci yarıdaki oyunumuz bizi gelecek için umutlandırdı. Alanyaspor maçına artık bahane üretmeden hazırlanacağız." değerlendirmesini yaptı.
- Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertürk: - "Kupayı ikinci kez memleketimize götürüp seyircilerimizle, kentimizle bütünleşelim istiyoruz"- Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özat: - "Maçın ikinci yarısında şimdiye kadarki en iyi futbolumuzu oynadık"


ANKARA (AA) - Kayserispor Teknik Sorumlusu Hakan Ertürk, kupayı ikinci kez Kayseri'ye götürmek istediklerini söyledi.

Ertürk, sarı-kırmızılı ekibin başkent temsilcisini 3-2 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, tek maç üzerinden oynanan karşılaşmanın zor olduğunun bilincinde maça çıktıklarını belirterek, "Karşılaşma genelde bizim kontrolümüzde geçti. Ligde de bir çıkışımız var kupada da gittiği yere kadar götüreceğiz." dedi.

Kayserispor'un 9 sezon önce Türkiye Kupası'nı kazandığını hatırlatan Ertürk, "Kupayı bu sene de alarak ikinci kez memleketimize götürüp seyircilerimizle, kentimizle bütünleşelim istiyoruz." diye konuştu.



- Gençlerbirliği cephesi


Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat ise ikinci yarıda şimdiye kadarki en iyi futbollarını oynadıklarını kaydetti.

Skorun iç açıcı olmamasına karşın özellikle müsabakanın ikinci yarısında iyi oynadıklarını vurgulayan Özat, "Gollerin hapsi bireysel hatadan, kim olursa olsun yapabileceğiniz bir şey yok. Oyun olarak ikinci yarı için futbolcularımı tebrik ettim." ifadelerini kullandı.

Kupayı hayatını kaybeden İlhan Cavcav'ın kabrine götürmek istediklerini ancak başaramadıklarına değinen Özat, "Yeni transferlerimiz iyi ve katkı sağlayacaklarını gösterdiler. Bu ve ikinci yarıdaki oyunumuz bizi gelecek için umutlandırdı. Alanyaspor maçına artık bahane üretmeden hazırlanacağız." değerlendirmesini yaptı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.