pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

21.01.2017 - 18:13, Güncelleme: 21.01.2017 - 18:13
 

Maçın Ardından

- Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman:- "Maçı kazandığımız için son derece mutluyum"- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman:- "İyi oynayan ve mücadele eden Atiker Konyaspor karşısında takımımız iyi oynadı"

KONYA (AA) - Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 2-1 yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 3 haftadır maç kazanamadıklarını anımsattı.Müsabakada kazanma arzularının yüksek olduğunu belirten Kocaman, maça da son derece iyi başladıklarını dile getirdi.Topun daha fazla kendilerinde olduğunu vurgulayan Kocaman, şunları kaydetti: "Hemen maçın başında golü bulduk. 30. dakikaya kadar da son derece iyi götürüyorduk ancak bu dakikalarda arka arkaya 3 net pozisyon verdik. Devreye '1-0 önde girebilir miyiz?' derken top ayağımızdan kalemize doğru geldi. İkinci yarı öne geçmeyi başardık. Farkı açmak için arayışlarımız oldu ama başaramadık. Skoru korumayı bildik. Maçı kazandığımız için son derece mutluyum. Bu galibiyet öz güven için tamamlayıcı bir etken gibi gözüküyor."- "Hakem formda değildi"Hakem ile ilgili de değerlendirmede bulunan Kocaman, "Halis hoca çok formda gözükmüyordu. Özellikle kararların standartlarında sapmalar vardı. Bunu da kazandığımız maçtan sonra söylemiş olalım." diye konuştu.- Çaykur Rizespor cephesiÇaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise maçın başında çok erken bir gol yediklerini ifade etti.İlk yarının son 20 dakikasında 2-1 ve 3-1'i bulacak performans sergilediklerini aktaran Karaman, "İyi oynayan ve mücadele eden Atiker Konyaspor karşısında takımımız iyi oynadı. Bu durum bizim için yeterli değil. Kazandıkları için Konyaspor'u tebrik ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.Bir gazetecinin transferdeki son durumu sorması üzerine Karaman, şu cevabı verdi: "Transfer yapmak zorundayız. '10 numara' transferine can ve kalp dedik. Bunu yapmak zorundayız. Başkan ve yönetim kuruluyla bu konuları konuşuyoruz. Bugün de detaylı bir görüşme yapacağız. Bir sonuç almak zorundayız. Önümüzdeki hafta maçtan önce en azından bir oyuncunun transferini bitirmek zorundayız."
- Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman:- "Maçı kazandığımız için son derece mutluyum"- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman:- "İyi oynayan ve mücadele eden Atiker Konyaspor karşısında takımımız iyi oynadı"


KONYA (AA) - Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 2-1 yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 3 haftadır maç kazanamadıklarını anımsattı.

Müsabakada kazanma arzularının yüksek olduğunu belirten Kocaman, maça da son derece iyi başladıklarını dile getirdi.

Topun daha fazla kendilerinde olduğunu vurgulayan Kocaman, şunları kaydetti:

"Hemen maçın başında golü bulduk. 30. dakikaya kadar da son derece iyi götürüyorduk ancak bu dakikalarda arka arkaya 3 net pozisyon verdik. Devreye '1-0 önde girebilir miyiz?' derken top ayağımızdan kalemize doğru geldi. İkinci yarı öne geçmeyi başardık. Farkı açmak için arayışlarımız oldu ama başaramadık. Skoru korumayı bildik. Maçı kazandığımız için son derece mutluyum. Bu galibiyet öz güven için tamamlayıcı bir etken gibi gözüküyor."


- "Hakem formda değildi"


Hakem ile ilgili de değerlendirmede bulunan Kocaman, "Halis hoca çok formda gözükmüyordu. Özellikle kararların standartlarında sapmalar vardı. Bunu da kazandığımız maçtan sonra söylemiş olalım." diye konuştu.


- Çaykur Rizespor cephesi


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise maçın başında çok erken bir gol yediklerini ifade etti.

İlk yarının son 20 dakikasında 2-1 ve 3-1'i bulacak performans sergilediklerini aktaran Karaman, "İyi oynayan ve mücadele eden Atiker Konyaspor karşısında takımımız iyi oynadı. Bu durum bizim için yeterli değil. Kazandıkları için Konyaspor'u tebrik ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Bir gazetecinin transferdeki son durumu sorması üzerine Karaman, şu cevabı verdi:

"Transfer yapmak zorundayız. '10 numara' transferine can ve kalp dedik. Bunu yapmak zorundayız. Başkan ve yönetim kuruluyla bu konuları konuşuyoruz. Bugün de detaylı bir görüşme yapacağız. Bir sonuç almak zorundayız. Önümüzdeki hafta maçtan önce en azından bir oyuncunun transferini bitirmek zorundayız."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.