pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

04.12.2016 - 19:48, Güncelleme: 04.12.2016 - 19:48
 

Maçın Ardından

Giresunspor Teknik Direktörü İldiz:-"İlk devredeki oyun biraz yakışmadı. İkinci yarıda reaksiyon gösterdik, oyunu ve skoru çok istedik. Ama olmadı, üzgünüz"-Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal:-"Yukarıyı yakalamak, 21 puan yapma, hedefimiz adına çok önemli

GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig'in 13. haftasında sahasında Sivasspor'a 2-1 mağlup olan Giresunspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "İlk devredeki oyun biraz yakışmadı.İkinci yarıda reaksiyon gösterdik, oyunu ve skoru çok istedik. Ama olmadı, üzgünüz." dedi.İldiz, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, rakipleri karşısında ilk yarıdaki oyundan memnun olmadığını, özellikle ikinci yarıda çok daha etkili mücadele ortaya koyduklarını söyledi.Kaybettikleri için üzgün olduklarını vurgulayan İldiz,"Sahamızda son derece zor bir müsabakaya çıktık. İlk 45 dakika ile ikinci 45 dakika çok farklı bir müsabaka oldu. Tam oyuna iyi başlayacağız derken, beklenmedik bir gol yememiz bizim dengelerimizi biraz bozdu." diye konuştu. İlk 45 dakikayı istedikleri şekilde bitiremediklerine değinen İldiz, "İkici devre ise iyi oyun ile beraberlik golünü bulduk. İyi oynarken bir anlık konsantre kaybı ile 2. golü yedik. Oyunun sonuna kadar maçı kovaladık. Çok goller, inanılmaz goller kaçırdık. İkinci yarıdaki mücadelemizin sonucunda maçın sonucunun böyle olmaması lazımdı. Futbolda yakaladıklarını atacaksınız. İlk devredeki oyun biraz yakışmadı.İkinci yarıda reaksiyon gösterdik. Oyunu, skoru çok istedik. Ama olmadı, üzgünüz." ifadelerini kullandı.-Sivasspor cephesiSivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise Giresunspor karşısında çok önemli galibiyet aldıklarını belirtti.İlk haftalarda kaybettikleri puanları toplamak için çok çabaladıklarını kaydeden Bakkal, "Yukarıyı yakalamak, 21 puan yapma, hedefimiz adına çok önemli bir galibiyet. Giresun çok önemli bir deplasman. İlk devredeki disiplinli oyun ve attığımız gol devreyi galip tamamlamamızı sağladı. İkinci devrede ilk 15-20 dakikada Giresunspor baskılıydı. Kalemizde golü gördük. Fakat çabuk toparlandık." dedi.Özellikle oyunun orta sahasında inanılmaz bir mücadele olduğuna değinen Bakkal, "Tüm oyuncularımı kutluyorum. Artık önümüzde final maçlarımız var. Camia olarak hedefimiz belli, şampiyonluk. Benimde buraya geliş amacım belli. İnşallah bu galibiyet serileri devam eder. Bu oyun disiplini devam edecek. Devreye kadar alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz." şeklinde konuştu.
Giresunspor Teknik Direktörü İldiz:-"İlk devredeki oyun biraz yakışmadı. İkinci yarıda reaksiyon gösterdik, oyunu ve skoru çok istedik. Ama olmadı, üzgünüz"-Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal:-"Yukarıyı yakalamak, 21 puan yapma, hedefimiz adına çok önemli

GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig'in 13. haftasında sahasında Sivasspor'a 2-1 mağlup olan Giresunspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "İlk devredeki oyun biraz yakışmadı.İkinci yarıda reaksiyon gösterdik, oyunu ve skoru çok istedik. Ama olmadı, üzgünüz." dedi.

İldiz, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, rakipleri karşısında ilk yarıdaki oyundan memnun olmadığını, özellikle ikinci yarıda çok daha etkili mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Kaybettikleri için üzgün olduklarını vurgulayan İldiz,"Sahamızda son derece zor bir müsabakaya çıktık. İlk 45 dakika ile ikinci 45 dakika çok farklı bir müsabaka oldu. Tam oyuna iyi başlayacağız derken, beklenmedik bir gol yememiz bizim dengelerimizi biraz bozdu." diye konuştu.

İlk 45 dakikayı istedikleri şekilde bitiremediklerine değinen İldiz, "İkici devre ise iyi oyun ile beraberlik golünü bulduk. İyi oynarken bir anlık konsantre kaybı ile 2. golü yedik. Oyunun sonuna kadar maçı kovaladık. Çok goller, inanılmaz goller kaçırdık. İkinci yarıdaki mücadelemizin sonucunda maçın sonucunun böyle olmaması lazımdı. Futbolda yakaladıklarını atacaksınız. İlk devredeki oyun biraz yakışmadı.İkinci yarıda reaksiyon gösterdik. Oyunu, skoru çok istedik. Ama olmadı, üzgünüz." ifadelerini kullandı.


-Sivasspor cephesi


Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise Giresunspor karşısında çok önemli galibiyet aldıklarını belirtti.

İlk haftalarda kaybettikleri puanları toplamak için çok çabaladıklarını kaydeden Bakkal, "Yukarıyı yakalamak, 21 puan yapma, hedefimiz adına çok önemli bir galibiyet. Giresun çok önemli bir deplasman. İlk devredeki disiplinli oyun ve attığımız gol devreyi galip tamamlamamızı sağladı. İkinci devrede ilk 15-20 dakikada Giresunspor baskılıydı. Kalemizde golü gördük. Fakat çabuk toparlandık." dedi.

Özellikle oyunun orta sahasında inanılmaz bir mücadele olduğuna değinen Bakkal, "Tüm oyuncularımı kutluyorum. Artık önümüzde final maçlarımız var. Camia olarak hedefimiz belli, şampiyonluk. Benimde buraya geliş amacım belli. İnşallah bu galibiyet serileri devam eder. Bu oyun disiplini devam edecek. Devreye kadar alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.