pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

27.10.2016 - 23:48, Güncelleme: 27.10.2016 - 23:48
 

Maçın Ardından

- Kayserispor Teknik Direktörü Kutlu:- "Bu turu kazasız geçtiğimiz için mutluyuz"- Bucaspor Teknik Direktörü Uygun:- "Kayserispor oyunun genelinde bizden üstün oynadı ve kazandı"

KAYSERİ (AA) - Kayserisypor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Bucaspor'u yenerek gruplara kalmanın önemli olduğunu söyledi.Kutlu, maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarlarına galibiyet hediye etmenin sevincini yaşadıklarını ifade etti.Haklı bir galibiyet aldıklarına dikkati çeken Kutlu, şunları kaydetti:"Bu turu kazasız geçtiğimiz için mutluyuz. Bu tip kupa maçları her türlü sonuca açık maçlar. Alt lig takımları üst lig takımlarını eleyebiliyor. Hem bugün hem de geçen turda elenen Süper Lig takımları oldu. Forma şansı bulamayan futbolcuların ağırlıklı olduğu kadroyla mücadele ettik. Skoru biraz daha açabilirdik ama olmadı. Bucaspor da alt ligde olmasına rağmen tecrübeli isimlerden kurulu bir takım. Şükürler olsun turu atladık. Bizim önceki hedefimiz ligdir. Pazartesi günü Antalyaspor ile çok önemli maça bir çıkacağız. Sakatlık olmadan da atlattığımız için seviniyorum."- Bucaspor cephesiBucaspor Teknik Direktörü Fatih Uygun ise Kayserispor'un iyi oynayarak kazandığını belirtti.Sarı-kırmızılı takımı galibiyet dolayısıyla tebrik eden Uygun, "Kayserispor oyunun genelinde bizden üstün oynadı ve kazandı. Maçtan önce oyunun genelinde daha baskın oynayacaklarını tahmin ediyorduk. Onların defanslarını öne çekip, arkada bulacağımız boş alanlara yapacağımız etkili koşularla pozisyon bulmaya çalıştık. Zaman zaman bunda başarılı olduk. Bundan sonraki maçlarında kendilerine başarılar diliyorum. Bizim önümüzde çok ciddi bir lig maçımız var. Bir an önce fiziksel anlamda toplanıp ligde yolumuza bakacağız." değerlendirmesinde bulundu.
- Kayserispor Teknik Direktörü Kutlu:- "Bu turu kazasız geçtiğimiz için mutluyuz"- Bucaspor Teknik Direktörü Uygun:- "Kayserispor oyunun genelinde bizden üstün oynadı ve kazandı"


KAYSERİ (AA) - Kayserisypor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Bucaspor'u yenerek gruplara kalmanın önemli olduğunu söyledi.

Kutlu, maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarlarına galibiyet hediye etmenin sevincini yaşadıklarını ifade etti.

Haklı bir galibiyet aldıklarına dikkati çeken Kutlu, şunları kaydetti:

"Bu turu kazasız geçtiğimiz için mutluyuz. Bu tip kupa maçları her türlü sonuca açık maçlar. Alt lig takımları üst lig takımlarını eleyebiliyor. Hem bugün hem de geçen turda elenen Süper Lig takımları oldu. Forma şansı bulamayan futbolcuların ağırlıklı olduğu kadroyla mücadele ettik. Skoru biraz daha açabilirdik ama olmadı. Bucaspor da alt ligde olmasına rağmen tecrübeli isimlerden kurulu bir takım. Şükürler olsun turu atladık. Bizim önceki hedefimiz ligdir. Pazartesi günü Antalyaspor ile çok önemli maça bir çıkacağız. Sakatlık olmadan da atlattığımız için seviniyorum."


- Bucaspor cephesi


Bucaspor Teknik Direktörü Fatih Uygun ise Kayserispor'un iyi oynayarak kazandığını belirtti.

Sarı-kırmızılı takımı galibiyet dolayısıyla tebrik eden Uygun, "Kayserispor oyunun genelinde bizden üstün oynadı ve kazandı. Maçtan önce oyunun genelinde daha baskın oynayacaklarını tahmin ediyorduk. Onların defanslarını öne çekip, arkada bulacağımız boş alanlara yapacağımız etkili koşularla pozisyon bulmaya çalıştık. Zaman zaman bunda başarılı olduk. Bundan sonraki maçlarında kendilerine başarılar diliyorum. Bizim önümüzde çok ciddi bir lig maçımız var. Bir an önce fiziksel anlamda toplanıp ligde yolumuza bakacağız." değerlendirmesinde bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.