pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

21.10.2016 - 23:48, Güncelleme: 21.10.2016 - 23:48
 

Maçın Ardından

Gaziantepspor Teknik Direktörü Kartal:"Son haftalarda bireysel hatalardan yediğimiz gollerle ilgili biraz daha çalışmalıyız. Oyuncularımızla konuşup bu konuyu daha çok kendi aramızda tartışmalıyız" - Kayserispor Teknik Direktörü Kutlu:"Özellikle geçtiğimi

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Kayserispor'a 2-1 yenilen Gaziantepspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, son haftalarda bireysel hatalardan gol yediklerini ve bunun üzerinde çalışacaklarını söyledi.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Kartal, karşılaşmaya iyi başladıklarını belirterek, şunları kaydetti:"İlk yarı dengeli bir oyun oldu. İkinci yarıya da iyi başladık. Bunun akabinde yüzde yüz bir gol kaçırdık. O kaçırdığımız golden sonra oyun içinde tempomuz düştü. İki tana bireysel top bireysel hatadan yine. Bir penaltı bir frikik maalesef kaçı kaybettik. Son haftalarda bireysel hatalardan yediğimiz gollerle ilgili biraz daha çalışmalıyız. Oyuncularımızla konuşup bu konuyu daha çok kendi aramızda tartışmalıyız. Gol yememek için gelişmeliyiz. Sonuç olarak bugün kaybettik. Önümüzdeki haftada bunu telafi etmek için Osmanlıspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız." - Kayserispor cephesiKayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu da maçın ilk 20 dakikasında iyi oynamadıklarını belirtti.Özellikle ikinci yarıya hızlı başlangıç yaptıklarını ifade eden Kutlu, tempolu oynamanın sonucunu aldıklarını dile getirdi.Takımının çıkış içinde olduğunu anlatan Kutlu, şöyle konuştu:"Öncelikle geçtiğimiz haftalardan bahsetmek istiyorum. Çok zorlu bir fikstürden çıkmıştık. 7 haftalık dönemde 4 şampiyon olmuş takımla oynadık. Bunlarla içeride oynamanın dezavantajını yaşadık. Fenerbahçe ve Beşiktaş ile deplasmanda oynayıp kendi sahamızda kendi dengemizde bir takımla oynama fırsatı yakalayamadık. Ama ortaya koyduğumuz bir futbol vardı. Kaybettiğimiz maçlarda kazanmaya yakın bir futbol ortaya koymuştuk. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş maçının ikinci yarısında ortaya koyduğumuz performans gelecek haftalardaki galibiyetin habercisi gibiydi. Bugün ilk 20 dakika hariç çünkü ev sahibi bizden daha iyi bir futbol ortaya koydu bunu söylemek gerekir. Oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum inşallah bu çıkışımızı devam ettiririz."
Gaziantepspor Teknik Direktörü Kartal:"Son haftalarda bireysel hatalardan yediğimiz gollerle ilgili biraz daha çalışmalıyız. Oyuncularımızla konuşup bu konuyu daha çok kendi aramızda tartışmalıyız" - Kayserispor Teknik Direktörü Kutlu:"Özellikle geçtiğimi

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Kayserispor'a 2-1 yenilen Gaziantepspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, son haftalarda bireysel hatalardan gol yediklerini ve bunun üzerinde çalışacaklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Kartal, karşılaşmaya iyi başladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"İlk yarı dengeli bir oyun oldu. İkinci yarıya da iyi başladık. Bunun akabinde yüzde yüz bir gol kaçırdık. O kaçırdığımız golden sonra oyun içinde tempomuz düştü. İki tana bireysel top bireysel hatadan yine. Bir penaltı bir frikik maalesef kaçı kaybettik. Son haftalarda bireysel hatalardan yediğimiz gollerle ilgili biraz daha çalışmalıyız. Oyuncularımızla konuşup bu konuyu daha çok kendi aramızda tartışmalıyız. Gol yememek için gelişmeliyiz. Sonuç olarak bugün kaybettik. Önümüzdeki haftada bunu telafi etmek için Osmanlıspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız."


- Kayserispor cephesi


Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu da maçın ilk 20 dakikasında iyi oynamadıklarını belirtti.

Özellikle ikinci yarıya hızlı başlangıç yaptıklarını ifade eden Kutlu, tempolu oynamanın sonucunu aldıklarını dile getirdi.

Takımının çıkış içinde olduğunu anlatan Kutlu, şöyle konuştu:

"Öncelikle geçtiğimiz haftalardan bahsetmek istiyorum. Çok zorlu bir fikstürden çıkmıştık. 7 haftalık dönemde 4 şampiyon olmuş takımla oynadık. Bunlarla içeride oynamanın dezavantajını yaşadık. Fenerbahçe ve Beşiktaş ile deplasmanda oynayıp kendi sahamızda kendi dengemizde bir takımla oynama fırsatı yakalayamadık. Ama ortaya koyduğumuz bir futbol vardı. Kaybettiğimiz maçlarda kazanmaya yakın bir futbol ortaya koymuştuk. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş maçının ikinci yarısında ortaya koyduğumuz performans gelecek haftalardaki galibiyetin habercisi gibiydi. Bugün ilk 20 dakika hariç çünkü ev sahibi bizden daha iyi bir futbol ortaya koydu bunu söylemek gerekir. Oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum inşallah bu çıkışımızı devam ettiririz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.