pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Maçın Ardından

25.09.2016 - 16:58, Güncelleme: 25.09.2016 - 16:58
 

Maçın Ardından

Kayserispor Teknik Direktörü Kutlu:"Maça iyi başladık ve oyun üstünlüğünü ele geçirdik"- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman:"Çok erken bir golle mağlup duruma düştük"

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig'deki Çaykur Rizespor maçında oyuna iyi başlayarak rakiplerini mağlup ettiklerini söyledi.Kutlu, 2-1 kazandıkları maçın ardından katıldığı basın toplantısında önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi.Zorlu bir fikstürle lige başladıklarını belirten Kutlu, "Çaykur Rizespor maçı da bizim adımıza zorlu karşılaşmalardan biriydi. Bundan önce 4 maç oynamıştık, gerçekten zorlu ve bu ligin güçlü takımlarıydı. Oyun anlamında hep üzerine koyarak gidiyorduk. Fenerbahçe ve Galatasaray'dan puan almamıza rağmen 4 haftada galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Oyuncularımda 4 maçta galip gelememenin stresi vardı." diye konuştu.Galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik eden Kutlu, "Maça iyi başladık ve oyun üstünlüğünü ele geçirdik. Skoru yakaladıktan sonra girdiğimiz gol pozisyonları da vardı. İkinci yarıda maç kazanamamanın stresiyle savunmaya geçtik. Bu bölümde değerlendiremediğimiz gol pozisyonları da oldu. Oyunun genelinde ortaya koyduğumuz iyi futbol vardı." değerlendirmesinde bulundu.- Çaykur Rizespor cephesiÇaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise maça kötü başlayarak mağlup olduklarını ifade etti.İkinci yarıda etkili olduklarını ancak skora yansıtamadıklarına vurgu yapan Karaman, şöyle konuştu:"Çok erken bir golle mağlup duruma düştük. Daha sonra da ikinci gol geldi. Bizim takım olarak önce 0-0 oyunu devam ettirmemiz gerekiyor. İlk devrenin son 15 dakikalık bölümünde etkili ataklarımız var ama gol atamadık. İkinci yarıda oyunun bütün üstünlüğü bize geçmesine rağmen hücum bölgesinde rakibimiz kadar etkili olamadık. Etkili olabilsek 2-0'ın altından kalkardık."Üstü üste aldıkları mağlubiyetlerin ardından haftaya Beşiktaş ile karşılaşacaklarını dile getiren Karaman, "Son iki haftada Galatasaray ve Kayserispor'a kaybettik. Bu mağlubiyetleri telafi etmemiz lazım. Haftaya da zorlu bir Beşiktaş maçı var. Bu iki mağlubiyeti 3 puanla telafi edersek normale döneriz." ifadesini kullandı.
Kayserispor Teknik Direktörü Kutlu:"Maça iyi başladık ve oyun üstünlüğünü ele geçirdik"- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman:"Çok erken bir golle mağlup duruma düştük"


KAYSERİ (AA) - Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig'deki Çaykur Rizespor maçında oyuna iyi başlayarak rakiplerini mağlup ettiklerini söyledi.

Kutlu, 2-1 kazandıkları maçın ardından katıldığı basın toplantısında önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi.

Zorlu bir fikstürle lige başladıklarını belirten Kutlu, "Çaykur Rizespor maçı da bizim adımıza zorlu karşılaşmalardan biriydi. Bundan önce 4 maç oynamıştık, gerçekten zorlu ve bu ligin güçlü takımlarıydı. Oyun anlamında hep üzerine koyarak gidiyorduk. Fenerbahçe ve Galatasaray'dan puan almamıza rağmen 4 haftada galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Oyuncularımda 4 maçta galip gelememenin stresi vardı." diye konuştu.

Galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik eden Kutlu, "Maça iyi başladık ve oyun üstünlüğünü ele geçirdik. Skoru yakaladıktan sonra girdiğimiz gol pozisyonları da vardı. İkinci yarıda maç kazanamamanın stresiyle savunmaya geçtik. Bu bölümde değerlendiremediğimiz gol pozisyonları da oldu. Oyunun genelinde ortaya koyduğumuz iyi futbol vardı." değerlendirmesinde bulundu.


- Çaykur Rizespor cephesi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise maça kötü başlayarak mağlup olduklarını ifade etti.

İkinci yarıda etkili olduklarını ancak skora yansıtamadıklarına vurgu yapan Karaman, şöyle konuştu:

"Çok erken bir golle mağlup duruma düştük. Daha sonra da ikinci gol geldi. Bizim takım olarak önce 0-0 oyunu devam ettirmemiz gerekiyor. İlk devrenin son 15 dakikalık bölümünde etkili ataklarımız var ama gol atamadık. İkinci yarıda oyunun bütün üstünlüğü bize geçmesine rağmen hücum bölgesinde rakibimiz kadar etkili olamadık. Etkili olabilsek 2-0'ın altından kalkardık."

Üstü üste aldıkları mağlubiyetlerin ardından haftaya Beşiktaş ile karşılaşacaklarını dile getiren Karaman, "Son iki haftada Galatasaray ve Kayserispor'a kaybettik. Bu mağlubiyetleri telafi etmemiz lazım. Haftaya da zorlu bir Beşiktaş maçı var. Bu iki mağlubiyeti 3 puanla telafi edersek normale döneriz." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.