pendik escort bayan
ak

Maçın Ardından

16.09.2016 - 22:58, Güncelleme: 16.09.2016 - 22:58
 

Maçın Ardından

- Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: "İyi savunma yaptık, iyi hücuma çıktık ve iyi bir galibiyet aldık"- Kayserispor Teknik Direktörü Kutlu:"Yaptığımız bireysel hatalar ne yazık ki kalemizde golle sonuçlandı"

BURSA (AA) - Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 3-1 kazandıkları Kayserispor maçına ilişkin olarak, "İyi savunma yaptık, iyi hücuma çıktık ve iyi bir galibiyet aldık." dedi.Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta deplasmanda Fenerbahçe karşısında alınan galibiyet sonrası elde edilen güven ve taraftarlarla bütünleşme adına, Kayserispor maçının kendileri açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Gelecek adına önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Özellikle 10 kişi kaldıktan sonra hiçbir zaman beraberliği korumayı düşünmedik. İyi savunma yaptık, iyi hücuma çıktık ve iyi bir galibiyet aldık." diye konuştu. - Kayserispor cephesiKayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise 3-1'lik yenilgiye rağmen oyun anlamında üstün olan tarafın kendileri olduğunu belirtti. Maçın ilk yarısının dengeli geçtiğini ifade eden Kutlu ikinci yarıda ise gerek takımlar eşitken, gerekse sayısal olarak üstünlük kurdukları bölümde rakip kalede net pozisyonlar ürettiklerini ancak son vuruşlarda etkili olamadıklarını dile getirdi. Kutlu, savunmada iyi organize olamadıklarının altını çizerek, "İkinci yarıda iki gol yememize rağmen çok sayıda pozisyonumuz vardı. Yaptığımız bireysel hatalar ne yazık ki kalemizde golle sonuçlandı." değerlendirmesinde bulundu.
- Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: "İyi savunma yaptık, iyi hücuma çıktık ve iyi bir galibiyet aldık"- Kayserispor Teknik Direktörü Kutlu:"Yaptığımız bireysel hatalar ne yazık ki kalemizde golle sonuçlandı"


BURSA (AA) - Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 3-1 kazandıkları Kayserispor maçına ilişkin olarak, "İyi savunma yaptık, iyi hücuma çıktık ve iyi bir galibiyet aldık." dedi.

Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta deplasmanda Fenerbahçe karşısında alınan galibiyet sonrası elde edilen güven ve taraftarlarla bütünleşme adına, Kayserispor maçının kendileri açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Gelecek adına önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Özellikle 10 kişi kaldıktan sonra hiçbir zaman beraberliği korumayı düşünmedik. İyi savunma yaptık, iyi hücuma çıktık ve iyi bir galibiyet aldık." diye konuştu.


- Kayserispor cephesi

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise 3-1'lik yenilgiye rağmen oyun anlamında üstün olan tarafın kendileri olduğunu belirtti.

Maçın ilk yarısının dengeli geçtiğini ifade eden Kutlu ikinci yarıda ise gerek takımlar eşitken, gerekse sayısal olarak üstünlük kurdukları bölümde rakip kalede net pozisyonlar ürettiklerini ancak son vuruşlarda etkili olamadıklarını dile getirdi.

Kutlu, savunmada iyi organize olamadıklarının altını çizerek, "İkinci yarıda iki gol yememize rağmen çok sayıda pozisyonumuz vardı. Yaptığımız bireysel hatalar ne yazık ki kalemizde golle sonuçlandı." değerlendirmesinde bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.