pendik escort bayan
ak

Maç öncesi dostluk yemeği

06.10.2022 - 18:03, Güncelleme: 06.10.2022 - 18:03
 

Maç öncesi dostluk yemeği

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde bu akşam Ballkani ile karşılaşacak DG Sivasspor'da yönetim kurulu üyeleri konuk ekibin yöneticileriyle akşam yemeğinde bir...

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde bu akşam Ballkani ile karşılaşacak DG Sivasspor'da yönetim kurulu üyeleri konuk ekibin yöneticileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Başkan Vekili Erdal Sarılar, Başkan Yardımcısı Mehmet Oflaz, Asbaşkanlar Uğur Akkuş, Ömer Sepet, Mehmet Ali Topal, Mehmet Boyraz ve Elahattin Akyüz, bu akşam oynanacak Sivasspor - Ballkani maçı öncesi, Ballkani Başkanı Arsim Kabashi ve kulüp yöneticileri ile akşam yemeği yedi.Başkan Otyakmaz, yemeğin ardından günün anısına misafir takım yöneticilerine plaket ve forma hediye etti.Yemekte UEFA Delegesi Sojski Lukasz da yer aldı.
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde bu akşam Ballkani ile karşılaşacak DG Sivasspor'da yönetim kurulu üyeleri konuk ekibin yöneticileriyle akşam yemeğinde bir...
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde bu akşam Ballkani ile karşılaşacak DG Sivasspor'da yönetim kurulu üyeleri konuk ekibin yöneticileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Başkan Vekili Erdal Sarılar, Başkan Yardımcısı Mehmet Oflaz, Asbaşkanlar Uğur Akkuş, Ömer Sepet, Mehmet Ali Topal, Mehmet Boyraz ve Elahattin Akyüz, bu akşam oynanacak Sivasspor - Ballkani maçı öncesi, Ballkani Başkanı Arsim Kabashi ve kulüp yöneticileri ile akşam yemeği yedi.

Başkan Otyakmaz, yemeğin ardından günün anısına misafir takım yöneticilerine plaket ve forma hediye etti.

Yemekte UEFA Delegesi Sojski Lukasz da yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.