pendik escort bayan
ak

Lojistik Hizmetler Başkanı Tuğgeneral Koçum, Kırıkkale'de

15.01.2019 - 14:18, Güncelleme: 15.01.2019 - 14:18
 

Lojistik Hizmetler Başkanı Tuğgeneral Koçum, Kırıkkale'de

KIRIKKALE (AA) - Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Hizmetler Başkanı Tuğgeneral Abdullah Koçum ve beraberindeki heyet, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet...

KIRIKKALE (AA) - Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Hizmetler Başkanı Tuğgeneral Abdullah Koçum ve beraberindeki heyet, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret etti.Tuğgeneral Koçum, ziyarette Başkan Saygılı ile Kırıkkale'ye yapılması planlanan yatırımlar konusunda istişarelerde bulundu.Saygılı, ziyarette yaptığı açıklamada, Jandarma Genel Komutanlığı ile yapılacak yatırımlar hususunda iletişimi devam ettireceklerini belirterek, heyetle istişarelerde bulunduklarını söyledi.Lojistik Hizmetler Başkanı Tuğgeneral Koçum ve beraberindeki heyete bir sunum yaptıklarını ifade eden Saygılı, "Yapılan çalışmalar önümüzdeki günlerde daha da somutluk kazanacak. Yapılacak yatırımlarla şehrimizin gelişiminin büyük ölçüde değişeceği kanaatindeyiz. Kırıkkale'den desteklerini esirgemeyen Jandarma Genel Komutanlığımıza teşekkür ediyoruz." dedi.Heyet, daha sonra yatırım yapılacak bölgelerde incelemelerde bulundu.
KIRIKKALE (AA) - Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Hizmetler Başkanı Tuğgeneral Abdullah Koçum ve beraberindeki heyet, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet...

KIRIKKALE (AA) - Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Hizmetler Başkanı Tuğgeneral Abdullah Koçum ve beraberindeki heyet, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret etti.

Tuğgeneral Koçum, ziyarette Başkan Saygılı ile Kırıkkale'ye yapılması planlanan yatırımlar konusunda istişarelerde bulundu.

Saygılı, ziyarette yaptığı açıklamada, Jandarma Genel Komutanlığı ile yapılacak yatırımlar hususunda iletişimi devam ettireceklerini belirterek, heyetle istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Lojistik Hizmetler Başkanı Tuğgeneral Koçum ve beraberindeki heyete bir sunum yaptıklarını ifade eden Saygılı, "Yapılan çalışmalar önümüzdeki günlerde daha da somutluk kazanacak. Yapılacak yatırımlarla şehrimizin gelişiminin büyük ölçüde değişeceği kanaatindeyiz. Kırıkkale'den desteklerini esirgemeyen Jandarma Genel Komutanlığımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Heyet, daha sonra yatırım yapılacak bölgelerde incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.