pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Litvanya'da "Mevlana Değişim Protokolü" İmzalandı

27.07.2016 - 13:48, Güncelleme: 27.07.2016 - 13:48
 

Litvanya'da "Mevlana Değişim Protokolü" İmzalandı

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ), Litvanya’da faaliyet gösteren iki farklı üniversite ile öğrenci ve öğretim elemanı değişimine olanak sağlayan...

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ), Litvanya’da faaliyet gösteren iki farklı üniversite ile öğrenci ve öğretim elemanı değişimine olanak sağlayan Mevlana Değişim Protokolünü imzaladı.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Kaya'nın, Litvanya’nın Kaunas şehrinde bulunan Vytautas Magnus Üniversitesi ve Aleksandro Stulginskio Üniversitesi'ndeki yöneticilerle düzenlenen toplantıda bir araya geldiği ifade edildi.Toplantıda, ASÜ'de yapılan bilimsel çalışmaların ve üniversite hakkında bilgilerin verildiğinin vurgulandığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"Aksaray Üniversitesi (ASÜ) ile Litvanya’da faaliyet gösteren iki farklı üniversite arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişimine olanak sağlayan Mevlana Değişim Protokolü imzalandı. Aleksandro Stulginskio Üniversitesi ile işletme, biyoteknoloji, biyokimya, makine mühendisliği ve inşaat mühendisliği alanlarında, Vytautas Magnus Üniversitesi ile de iktisat, kamu yönetimi, ingiliz dili ve edebiyatı, tarih, matematik, fizik, biyoloji ve biyoteknoloji bölümlerinde değişim yapılabilecek. Proje kapsamında ASÜ’lü öğrenciler ve akademisyenler Litvanya’da anlaşma imzalanan üniversitelerde, Litvanya’daki öğrenci ve akademisyenler de ASÜ’de eğitim-öğretim ve bilimsel çalışmalara katılabilecek."
AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ), Litvanya’da faaliyet gösteren iki farklı üniversite ile öğrenci ve öğretim elemanı değişimine olanak sağlayan...

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi (ASÜ), Litvanya’da faaliyet gösteren iki farklı üniversite ile öğrenci ve öğretim elemanı değişimine olanak sağlayan Mevlana Değişim Protokolünü imzaladı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Kaya'nın, Litvanya’nın Kaunas şehrinde bulunan Vytautas Magnus Üniversitesi ve Aleksandro Stulginskio Üniversitesi'ndeki yöneticilerle düzenlenen toplantıda bir araya geldiği ifade edildi.

Toplantıda, ASÜ'de yapılan bilimsel çalışmaların ve üniversite hakkında bilgilerin verildiğinin vurgulandığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Aksaray Üniversitesi (ASÜ) ile Litvanya’da faaliyet gösteren iki farklı üniversite arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişimine olanak sağlayan Mevlana Değişim Protokolü imzalandı. Aleksandro Stulginskio Üniversitesi ile işletme, biyoteknoloji, biyokimya, makine mühendisliği ve inşaat mühendisliği alanlarında, Vytautas Magnus Üniversitesi ile de iktisat, kamu yönetimi, ingiliz dili ve edebiyatı, tarih, matematik, fizik, biyoloji ve biyoteknoloji bölümlerinde değişim yapılabilecek. Proje kapsamında ASÜ’lü öğrenciler ve akademisyenler Litvanya’da anlaşma imzalanan üniversitelerde, Litvanya’daki öğrenci ve akademisyenler de ASÜ’de eğitim-öğretim ve bilimsel çalışmalara katılabilecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.