pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Liseli Öğrencilerden "Afrin" Koreografisi

06.03.2018 - 10:23, Güncelleme: 06.03.2018 - 10:23
 

Liseli Öğrencilerden "Afrin" Koreografisi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla okul bahçesinde koreografi oluşturdu.Kırıkkale 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na olan desteklerini ortaya koymak için okul bahçesinde toplanarak, bedenleriyle "Afrin" yazarak koreografi yaptı.Türk bayrağı da açan öğrenciler, Mehmetçik için dua etti.Okul Müdürü Meral Karazöhreoglu, yaptığı açıklamada, okul olarak Afrin'de mücadele eden askerlere destek olmak amacıyla böyle bir etkinlik yaptıklarını söyledi.Operasyonda şehit olanlara Allah'tan rahmet, gazilere acil şifa dileyen Karazöhreoğlu, şunları kaydetti: "Mücadele eden Mehmetçikimize de Allah'tan başarı diliyoruz. Afrin operasyonu başladığı günden bu yana öğrencilerimiz askerlerimiz için dualar ediyorlar, Kur'an-ı Kerim okuyarak hatimler yapıyorlar. Ülkemizin birlik ve beraberliği için hep birlikte hareket etmek gerekiyor."
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla okul bahçesinde koreografi oluşturdu.

Kırıkkale 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na olan desteklerini ortaya koymak için okul bahçesinde toplanarak, bedenleriyle "Afrin" yazarak koreografi yaptı.

Türk bayrağı da açan öğrenciler, Mehmetçik için dua etti.

Okul Müdürü Meral Karazöhreoglu, yaptığı açıklamada, okul olarak Afrin'de mücadele eden askerlere destek olmak amacıyla böyle bir etkinlik yaptıklarını söyledi.

Operasyonda şehit olanlara Allah'tan rahmet, gazilere acil şifa dileyen Karazöhreoğlu, şunları kaydetti:

"Mücadele eden Mehmetçikimize de Allah'tan başarı diliyoruz. Afrin operasyonu başladığı günden bu yana öğrencilerimiz askerlerimiz için dualar ediyorlar, Kur'an-ı Kerim okuyarak hatimler yapıyorlar. Ülkemizin birlik ve beraberliği için hep birlikte hareket etmek gerekiyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.