pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Lise Öğrencilerinin Gözünden "Karanlığı Aydınlatan" Kareler

24.04.2019 - 14:18, Güncelleme: 24.04.2019 - 14:18
 

Lise Öğrencilerinin Gözünden "Karanlığı Aydınlatan" Kareler

Gölbaşı Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin eserlerinden oluşan "Karanlığı Aydınlatan Eller Sergisi" büyük ilgi gördü

ANKARA (AA) - Gölbaşı Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yıl boyunca çektikleri fotoğraflar "Karanlığı Aydınlatan Eller" adıyla sergilenmeye başlandı. Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi grafik tasarım ve fotoğrafçılık alanı öğrencilerinin dönem ödevi olarak çektiği fotoğraflardan oluşan sergi, bugün düzenlenen törende açıldı. Öğrenciler, okulun grafik tasarım ve fotoğrafçılık öğretmeni Ece Öztürk önderliğinde yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sergilemenin heyecanını yaşadı. Okul Müdürü Sibel Koç, okul yöneticileri ve öğrencilerin katılımıyla açılan serginin davetlileri arasında yer alan Eğitim-Bir-Sen Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Yüksel Haşlak, sergilenen eserleri öğrencilerle gezdi. Haşlak, açılışta yaptığı konuşmada, "Sergimizdeki eserlerden anlıyoruz ki okulumuzda oldukça yetenekli öğrencilerimiz var. Şöyle bir söz vardır, 'Her resim bir çerçeve, hayatın güzel bir karesi, geleceğe dönük atılmış bir imzadır.' Ögrencilerimizin bu güzide eserlerini görmek, değerlendirmek ilçemiz adına onur verici." dedi.
Gölbaşı Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin eserlerinden oluşan "Karanlığı Aydınlatan Eller Sergisi" büyük ilgi gördü

ANKARA (AA) - Gölbaşı Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yıl boyunca çektikleri fotoğraflar "Karanlığı Aydınlatan Eller" adıyla sergilenmeye başlandı.

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi grafik tasarım ve fotoğrafçılık alanı öğrencilerinin dönem ödevi olarak çektiği fotoğraflardan oluşan sergi, bugün düzenlenen törende açıldı.

Öğrenciler, okulun grafik tasarım ve fotoğrafçılık öğretmeni Ece Öztürk önderliğinde yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sergilemenin heyecanını yaşadı.

Okul Müdürü Sibel Koç, okul yöneticileri ve öğrencilerin katılımıyla açılan serginin davetlileri arasında yer alan Eğitim-Bir-Sen Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Yüksel Haşlak, sergilenen eserleri öğrencilerle gezdi. Haşlak, açılışta yaptığı konuşmada, "Sergimizdeki eserlerden anlıyoruz ki okulumuzda oldukça yetenekli öğrencilerimiz var. Şöyle bir söz vardır, 'Her resim bir çerçeve, hayatın güzel bir karesi, geleceğe dönük atılmış bir imzadır.' Ögrencilerimizin bu güzide eserlerini görmek, değerlendirmek ilçemiz adına onur verici." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.