pendik escort bayan
ak

Lise Öğrencilerine Spor Malzemesi Dağıtıldı

04.01.2019 - 08:48, Güncelleme: 04.01.2019 - 08:48
 

Lise Öğrencilerine Spor Malzemesi Dağıtıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta Selçuk Anadolu Lisesi'nde bir çimento fabrikası tarafından öğrencilere spor malzemesi dağıtıldı.Valilikten yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas'ta Selçuk Anadolu Lisesi'nde bir çimento fabrikası tarafından öğrencilere spor malzemesi dağıtıldı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, okulda düzenlenen programda konuşan Vali Salih Ayhan, öğrencilere spor malzemesi konusunda katkı sunan firmaya teşekkür etti.Öğrencilere tavsiyede bulunan Ayhan, "Öğrencilerimizin gönüllerine dokunmak istiyoruz. Bilgi alanında sorunumuz yok, o bilgiyi milli ve manevi değerlerimizle birleştirerek çift kanatlı bir şehre ulaşabilmeyi amaçlıyoruz. Sağlam duracağız, ilim ve irfan şehri Sivas'ın değerlerini önemseyeceğiz. Her öğrencimiz hayata daha güçlü bir şekilde hazır olmalı. Sizlerin güçlü ve dirayetli olmasını istiyoruz. Geçmişinize sahip çıkın, güçlü olun. Derslerinizin yanı sıra sportif faaliyetlerde de başarılı olmanızı arzuluyoruz." ifadelerini kullandı.Fabrika genel müdürü Yusuf Yenigün de işletme olarak eğitime katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.Konuşmaların ardından öğrencilere spor malzemesi dağıtıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta Selçuk Anadolu Lisesi'nde bir çimento fabrikası tarafından öğrencilere spor malzemesi dağıtıldı.Valilikten yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas'ta Selçuk Anadolu Lisesi'nde bir çimento fabrikası tarafından öğrencilere spor malzemesi dağıtıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, okulda düzenlenen programda konuşan Vali Salih Ayhan, öğrencilere spor malzemesi konusunda katkı sunan firmaya teşekkür etti.

Öğrencilere tavsiyede bulunan Ayhan, "Öğrencilerimizin gönüllerine dokunmak istiyoruz. Bilgi alanında sorunumuz yok, o bilgiyi milli ve manevi değerlerimizle birleştirerek çift kanatlı bir şehre ulaşabilmeyi amaçlıyoruz. Sağlam duracağız, ilim ve irfan şehri Sivas'ın değerlerini önemseyeceğiz. Her öğrencimiz hayata daha güçlü bir şekilde hazır olmalı. Sizlerin güçlü ve dirayetli olmasını istiyoruz. Geçmişinize sahip çıkın, güçlü olun. Derslerinizin yanı sıra sportif faaliyetlerde de başarılı olmanızı arzuluyoruz." ifadelerini kullandı.

Fabrika genel müdürü Yusuf Yenigün de işletme olarak eğitime katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Konuşmaların ardından öğrencilere spor malzemesi dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.