pendik escort bayan
ak

Lise Öğrencilerinden Kardeş Okullar İçin Kermes

08.03.2017 - 17:38, Güncelleme: 08.03.2017 - 17:38
 

Lise Öğrencilerinden Kardeş Okullar İçin Kermes

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesindeki İsmet Yılmaz Fen Lisesi öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, tüm gelirlerini kardeş oldukları...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesindeki İsmet Yılmaz Fen Lisesi öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, tüm gelirlerini kardeş oldukları okullara bağışlamak için kermes düzenledi. İngilizce öğretmeni Hatice Öncül Dönmez ve edebiyat öğretmeni Tülay Polat öncülüğündeki öğrencilerin okulun girişinde düzenlediği kermesin açılışına, Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkan Yardımcısı Cihat Gündoğdu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Emniyet Müdür Vekili Komiser Ufuk Baş, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Okul müdürü Şahin Karaca, açılışta yaptığı konuşmada, tüm gelirleri kardeş okullara bağışlanmak üzere düzenlenen kermeste emeği geçenlere teşekkür ederek, "Hem öğretmen arkadaşlarımı hem de öğrencilerimi bu davranışlarından dolayı kutluyorum." dedi.Daha sonra açılışı yapılan kermesi gezen Kaymakam Pektaş ve beraberindekiler, ürünler hakkında bilgi aldı.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesindeki İsmet Yılmaz Fen Lisesi öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, tüm gelirlerini kardeş oldukları...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesindeki İsmet Yılmaz Fen Lisesi öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, tüm gelirlerini kardeş oldukları okullara bağışlamak için kermes düzenledi.

İngilizce öğretmeni Hatice Öncül Dönmez ve edebiyat öğretmeni Tülay Polat öncülüğündeki öğrencilerin okulun girişinde düzenlediği kermesin açılışına, Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkan Yardımcısı Cihat Gündoğdu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Emniyet Müdür Vekili Komiser Ufuk Baş, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Okul müdürü Şahin Karaca, açılışta yaptığı konuşmada, tüm gelirleri kardeş okullara bağışlanmak üzere düzenlenen kermeste emeği geçenlere teşekkür ederek, "Hem öğretmen arkadaşlarımı hem de öğrencilerimi bu davranışlarından dolayı kutluyorum." dedi.

Daha sonra açılışı yapılan kermesi gezen Kaymakam Pektaş ve beraberindekiler, ürünler hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.