pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Lise Öğrencileri Köy Okulunu Ziyaret Etti

25.05.2019 - 10:38, Güncelleme: 25.05.2019 - 10:38
 

Lise Öğrencileri Köy Okulunu Ziyaret Etti

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde bir grup lise öğrencisi, köy okuluna ziyarette bulundu.Zara Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 15...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde bir grup lise öğrencisi, köy okuluna ziyarette bulundu.Zara Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 15 kişilik grup, okul müdür yardımcısı Ahmet Hoplamaz birlikteliğinde Yayıközü Köyü Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, öğrencilere giysi, şekerleme, ağız ve diş sağlığı setinden oluşan hediye paketi verdi.Ziyaret hakkında AA muhabirine açıklama yapan Zara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ahmet Hoplamaz, "İlçemizdeki birleştirilmiş sınıflı köy okullarının kapalı olduğunu, yalnızca birinin açık olduğunu öğrendiğimizde öğrencilerimizle ziyaret etmeye karar verdik. Öğrencilerimiz için sürekli farkındalık projeleri düzenliyorduk. Bu sefer de Yayıközü köyümüzdeki köy okulumuzu ziyaret ederek, hem öğrencilerimizin birleştirilmiş sınıflarda nasıl eğitim verildiğini görmek hem de köydeki minik öğrencilerimize farkındalık oluşturmak istedik." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde bir grup lise öğrencisi, köy okuluna ziyarette bulundu.Zara Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 15...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde bir grup lise öğrencisi, köy okuluna ziyarette bulundu.

Zara Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 15 kişilik grup, okul müdür yardımcısı Ahmet Hoplamaz birlikteliğinde Yayıközü Köyü Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, öğrencilere giysi, şekerleme, ağız ve diş sağlığı setinden oluşan hediye paketi verdi.

Ziyaret hakkında AA muhabirine açıklama yapan Zara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ahmet Hoplamaz, "İlçemizdeki birleştirilmiş sınıflı köy okullarının kapalı olduğunu, yalnızca birinin açık olduğunu öğrendiğimizde öğrencilerimizle ziyaret etmeye karar verdik. Öğrencilerimiz için sürekli farkındalık projeleri düzenliyorduk. Bu sefer de Yayıközü köyümüzdeki köy okulumuzu ziyaret ederek, hem öğrencilerimizin birleştirilmiş sınıflarda nasıl eğitim verildiğini görmek hem de köydeki minik öğrencilerimize farkındalık oluşturmak istedik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.