pendik escort bayan
ak

"Lige Yeni Başlıyoruz"

20.09.2017 - 21:58, Güncelleme: 20.09.2017 - 21:58
 

"Lige Yeni Başlıyoruz"

- Kayserispor Kulübü Başkanı Bedir:- "Şu anda sıfır puanımız olduğunu düşünüyorum. 10 puanı aldık bir kenara koyduk. İnşallah önümüzdeki haftadan itibaren puan toplamaya başlayacağız"

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Süper Lig'de 24 Temmuz Pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile yapacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.Kayserispor'un Karpuzatan bölgesindeki kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanını takip eden Bedir, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, güçlü bir kadroya sahip olan Kasımpaşa ile zor bir maç oynayacaklarını ifade etti.Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda deplasmanda Van Büyükşehir Belediyespor'u yenerek tur atlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bedir, "Asıl hedefimiz lig olmasına rağmen kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi düşünüyoruz. Elimizde kaliteli oyuncularımız var. Her iki kulvarda da yarışma düşüncesindeyiz." dedi.Erol Bedir, şu ana kadar çıktıkları maçlarda iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:"Hafta sonunda Kasımpaşa deplasmanına gidiyoruz. Kasımpaşa gerçekten çok iyi ve oturmuş bir takım. Çok iyi oyuncuları var. Geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında izlediğimizde de gerçekten güzel bir takım görüntüsü verdi. Biz de iyi bir takımız. Resmi maçlarda aldığımız sonuçlarla kendimizi iyi görüyoruz. Güzel bir maç olacak. Sonuç itibariyle Kasımpaşa maçını kazandığımızda 3 puandan fazlasını kazanacağımızı düşünüyoruz."- "10 puanı aldık bir kenara koyduk"Erol Bedir, Kasımpaşa ve ardından Bursaspor ile oynayacakları müsabakaları kazanarak, milli maçlar nedeniyle lige verilecek araya iyi girmek istediklerini dile getirdi.Ligde her maçın zor geçtiğini aktaran Bedir, şöyle devam etti:"Şu anda sıfır puanımız olduğunu düşünüyorum. 10 puanı aldık bir kenara koyduk. Lige yeni başlıyoruz. İnşallah önümüzdeki haftadan itibaren puan toplamaya başlayacağız. Geçtiğimiz sene Bursaspor ilk yarı itibariyle 27 puan toplamıştı ve son maçta 60. dakikada attığı golle ligde kalmıştı. Dolayısıyla ilk yarı toplanan puanların çok fazla olmasına da güvenmemek lazım.Ligin ikinci yarısında gerçekten puan almak, mücadele etmek çok zor. Puan aslanın ağzında değil, midesinde"Bedir, önceki yıllara oranla lige iyi başladıklarını ve bunun neticesinde taraftarlar başta olmak üzere Kayseri kamuoyunun desteğini arkalarında hissettiklerini anlatarak, şu ifadeleri kullandı:"İyi başladık iyi gidiyoruz, inşallah ağzımızın tadı bozulmaz. Taraftarlarımız bize çok büyük destek veriyor. 18 bin taraftara oynuyoruz. İçeride ve dışarıda bize destek oluyorlar. Geçtiğimiz yıllardaki kabusları bir daha yaşayacağımızı düşünmüyorum. Hedefimiz mümkün olduğu kadar yukarı çıkmak."Sarı-kırmızılı oyuncular, teknik direktör Marius Sumudica yönetiminde yaptığı antrenmana ısınma hareketleri ve koşuyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maçla sona erdi.
- Kayserispor Kulübü Başkanı Bedir:- "Şu anda sıfır puanımız olduğunu düşünüyorum. 10 puanı aldık bir kenara koyduk. İnşallah önümüzdeki haftadan itibaren puan toplamaya başlayacağız"


KAYSERİ (AA) - Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Süper Lig'de 24 Temmuz Pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile yapacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Kayserispor'un Karpuzatan bölgesindeki kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanını takip eden Bedir, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, güçlü bir kadroya sahip olan Kasımpaşa ile zor bir maç oynayacaklarını ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda deplasmanda Van Büyükşehir Belediyespor'u yenerek tur atlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bedir, "Asıl hedefimiz lig olmasına rağmen kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi düşünüyoruz. Elimizde kaliteli oyuncularımız var. Her iki kulvarda da yarışma düşüncesindeyiz." dedi.

Erol Bedir, şu ana kadar çıktıkları maçlarda iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Hafta sonunda Kasımpaşa deplasmanına gidiyoruz. Kasımpaşa gerçekten çok iyi ve oturmuş bir takım. Çok iyi oyuncuları var. Geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında izlediğimizde de gerçekten güzel bir takım görüntüsü verdi. Biz de iyi bir takımız. Resmi maçlarda aldığımız sonuçlarla kendimizi iyi görüyoruz. Güzel bir maç olacak. Sonuç itibariyle Kasımpaşa maçını kazandığımızda 3 puandan fazlasını kazanacağımızı düşünüyoruz."


- "10 puanı aldık bir kenara koyduk"


Erol Bedir, Kasımpaşa ve ardından Bursaspor ile oynayacakları müsabakaları kazanarak, milli maçlar nedeniyle lige verilecek araya iyi girmek istediklerini dile getirdi.

Ligde her maçın zor geçtiğini aktaran Bedir, şöyle devam etti:

"Şu anda sıfır puanımız olduğunu düşünüyorum. 10 puanı aldık bir kenara koyduk. Lige yeni başlıyoruz. İnşallah önümüzdeki haftadan itibaren puan toplamaya başlayacağız. Geçtiğimiz sene Bursaspor ilk yarı itibariyle 27 puan toplamıştı ve son maçta 60. dakikada attığı golle ligde kalmıştı. Dolayısıyla ilk yarı toplanan puanların çok fazla olmasına da güvenmemek lazım.Ligin ikinci yarısında gerçekten puan almak, mücadele etmek çok zor. Puan aslanın ağzında değil, midesinde"

Bedir, önceki yıllara oranla lige iyi başladıklarını ve bunun neticesinde taraftarlar başta olmak üzere Kayseri kamuoyunun desteğini arkalarında hissettiklerini anlatarak, şu ifadeleri kullandı:

"İyi başladık iyi gidiyoruz, inşallah ağzımızın tadı bozulmaz. Taraftarlarımız bize çok büyük destek veriyor. 18 bin taraftara oynuyoruz. İçeride ve dışarıda bize destek oluyorlar. Geçtiğimiz yıllardaki kabusları bir daha yaşayacağımızı düşünmüyorum. Hedefimiz mümkün olduğu kadar yukarı çıkmak."

Sarı-kırmızılı oyuncular, teknik direktör Marius Sumudica yönetiminde yaptığı antrenmana ısınma hareketleri ve koşuyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.